Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Já jsem nejezdil v Kralupách, ale na rameni Praha - Kralupy nad Vltavou. A jednou za oběh jsme měli Roudnici a další grafikon Lovosice. To byl hradecký turnus. Kromě jmenovaného se jezdila Jaroměř a Poříčany - Nymburk, Kolíny i přes Lysou a topírna den a topírna noc, kde jako mechanik jsem jezdil s přesuvnami, šibovalo se po depu a příjmaly a vystavovaly mašiny do a z depa. Sídlo jsme měli v té malé boudičce s hodinami vedle přesuvny, kde Vás nutím v aktivitách zastavovat.Matýsek napsal:peršink napsal:Zbyňku -> ty jsi jezdil i v Kralupách nad Vltavou ? Nebo to jsou jiné Kralupy
jestli se Zbyněk neurazítak odpovím za něj. Jsou to určitě Kralupy nad Vltavou.

Essentials napsal:Mám jen dotaz. Nechtěl by ses pustit na Zábřeh na Moravě - Šumperk? Všiml jsem si na tvých stránkách že to máš v plánech. Nevím z jakého roku máš podklady, ale do Šumperku dost často jezdím tak bych ti mohl něco nafotit. Jinak teď je trať plně elektrifikovaná, ale to asi víš co
Díky za odpověď
Bez komentáře, bez úpravy příspěvků to asi fakt nepůjde.Jan Švec napsal:Essentials napsal:Mám jen dotaz. Nechtěl by ses pustit na Zábřeh na Moravě - Šumperk? Všiml jsem si na tvých stránkách že to máš v plánech. Nevím z jakého roku máš podklady, ale do Šumperku dost často jezdím tak bych ti mohl něco nafotit. Jinak teď je trať plně elektrifikovaná, ale to asi víš co
Díky za odpověď
To je možné, že mám někde na mapce mých plánů i Šumperk. Ta mapka je ale dost stará a navíc hrubě orientační. Omlouvám se, je to trochu můj problém, ale nedodržuji v poslední době to, co jsem někde tvrdil. Ani Rudoltice nebyly ještě před pár dny v plánu. Rozhodlo to, že se jiní modeláři pustili do tohoto úseku, tak chci přiložit také ruku k dílu.
Zbyněk Šemora napsal:...
Tenkrát byli relativně hodní. Sedaček z oken moc nevyházeli. Jindy vyhazovali i dveře od záchodu a umakart ze stěn. Jen jeden byl tak na mol, že jsme jej nemohli dostat z vlaku ani v cílové stanici v Praze a stačil vše kolem pozvracet. A než přišel policajt, tak se stačil i podělat. Tolik smrděl, že i soudruh příslušník se musel nejprve nadechnout, aby se k němu mohl přiblížit. Pak přišly uklízečky a asi s pořádně silným žaludkem vše utřeli do záclonek s logem ČSD.