Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Mirku,Čouda napsal:Dan J: No a sme u toho na co sem upozorňoval už dávno. Dodržovat jednotný značení a jednotný prostě všecko u všech a všude...
Jen tak mimochodem jaká je vůbec norma ve značení souborů cabu? Není to např.:
750285.cvf
750285_kontroler
954205_front
a podobně...
a to celé ve sločce cab750 popřípadě cab954
???
alcapone napsal:Tak jaké je resume, počebuji vědět ohledně trainsetu 090. Jsou tam věci co jsou i v trainsetu, rad bych je teda dal pryč.
Zdeněk Itterheim napsal:Proč trainsetu stále říkáte TBP. Chápu historické hledisko, ale proč stále??? Prostě trainset.
Protože , jak napsal ŽSR, jedná se o světový unikát, kdy si kolektiv nadšenců dal tu práci a vše sladil, aby vše fungovalo jak má. Až si uděláte kopii, postupně se začne odlišovat od původního, protože na skutečnou práci nebývají lidi.dem napsal:Zdeněk Itterheim napsal:Proč trainsetu stále říkáte TBP. Chápu historické hledisko, ale proč stále??? Prostě trainset.
Preto, lebo ešte stále je pre verejnosť dostupný len na placke DVD BP. Až to zrkadlo bude fungovat tak to bude trainset pre všetky trate.
Zbyněk Šemora napsal:a Dema, kteří si myslí, že TBP= jen skutečnost, že jsem si vozidla zkopíroval na DVD s tratí.
Já vím, Pavlík to řekl, ale loni v listovadu. Teď máme březenMartens napsal:....
Takže v čem je problém? Není to tak dávno, co se tady jasně Pavlík řekl, že to zrcadlo bude 1:1 kopie DVD a zaručil se za identičnost kopie na webu vůči aktuálnímu DVD .... ....
Letos v zimě jsem si trochu dělal (po letech...) pořádek ve svém trainsetu, a pokud jsem v původním originálním ladění našel nastavené hodnoty spřáhel jiné než r0 ( 30cm 60cm ) (a v ladění TBP na Zbyňkových stránkách nebyl konkrétní model k dispozici), tak jsem uvedený postup na výpočet spřáhel pomocí excelovské tabulky používal taky. V té tabulce je ale ještě uveden řádek ESD_Bounding_Box s hodnotami do .SD souboru, takže jsem si modifikoval i tento soubor.Vezměte si kompletní adresář TBP, Excelovské tabulky od Honzy U a Shapeviewer. V něm otevírejte postupně každý jednotlivý model a skin (jsou na různé modely různých rozměrů)
Zobrazíme model, vlastnosti a do Honzových tabulek opíšeme výšku, šířku a dělku modelu a vyjedou nám hodnoty do zápisu v engu a sd souboru.
Do engu je pak přepsat na správné hodnoty v řádku size a InertiaTensor.