Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
kill napsal:Ahoj Martine. Mám dotaz. Bude nová aktualizace obsahovat i zrekonstruovaná nádraží v Bystřici, Návsí apod. ?
VáclavS napsal:Stavitelxx: Martine jak máš vyřešenou bývalou stanici (dnes Hradlo) Dolný Harmanec? Jako funkční stanici nebo stanici osázenou atrapami návěstidel?
Kepus76 napsal:Nazdar.
Tohle je můj první příspěvek a hned jsem se.
Tato aktualizace bude připravena do Wien nebo životní prostředí?
Zdravím vás z polských![]()
Essentials napsal:Zdravím,
Mám zprávu pro Stavitelexx, jak jsme se tady v minulosti domlouvaly na natočení úseku Suchdol n. odrou - Budišov n. Bud. tak na příští týden jsem domluvený s fírou. Jinak bych se ještě chtěl zeptat jest-li bude "aktualizace 18" do konce Března či nikoli, mám rozdělanou už dlouho jednu aktivitu a chybí mi právě Praha hl. n. tak jest-li mám počkat nebo mám dělat nějakou jinou aktivitu a počkat až do toho Května.
Děkuji za opdpověd, s pozdravem hezkého dne Essentials
Essentials napsal:...
tak na příští týden jsem domluvený s fírou. ...
Přijedu do stanice, odpojím lokomotivu /F9+2x kliknout na "nárazník"/, přijedu k té lokomotivě se kterou mám pokračovat, připojím, přelezu /F9 + 1 na druhou lokomotivu/ a připojím zase na soupravu.Essentials napsal:Zdravím,
Vím že to tady nepatří, ale jen jsem se chtěl zeptat a poprosit o radu. Jde v MSTS udělat tato situace? Vlak přijede do stanice, fíra odpojí lokomotivu, nastoupí do jiné řady připojí a pokračuje v cestě? Pokud ano tak jak? Některé vlaky mění na své cestě lokomotivu treba 3x a chci aby aktivita byla co nejvíce realná, zatím zvlídám jen traffic
Předem děkuji za odpověď, s pozdravem krásného dne Essentials
Kdyby to mělo být úplně reálné, tak by fíra nepřecházel mezi mašinama vůbec, při přepřahu by většinou nastoupil fíra jiný a na jiné mašině.Essentials napsal:Zdravím,
Vím že to tady nepatří, ale jen jsem se chtěl zeptat a poprosit o radu. Jde v MSTS udělat tato situace? Vlak přijede do stanice, fíra odpojí lokomotivu, nastoupí do jiné řady připojí a pokračuje v cestě? Pokud ano tak jak? Některé vlaky mění na své cestě lokomotivu treba 3x a chci aby aktivita byla co nejvíce realná, zatím zvlídám jen traffic
Mno tak jsem to špatně napsal, myslel jsem to co jsi napsal ty. Jde ti v MSTS že postavím lokomotivu do stanice jako trafik, přijedu do stanice s vlakem odpojím mašinu, zavezu ji na ostavnou kolej, kliknu na tu druhou a zapřáhnu a jedu... jde to?Ondra.H napsal:Kdyby to mělo být úplně reálné, tak by fíra nepřecházel mezi mašinama vůbec, při přepřahu by většinou nastoupil fíra jiný a na jiné mašině.Essentials napsal:Zdravím,