Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou_archív #4

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

Bravo Dane,vyčkával jsem jak se to zde vyvine a vyvinulo se to díky tobě správným směrem.MSTS je lotr,ale když se dokáže správným způsobem "ochcat",dokáže divy.Už jen vymyslet,jak se traffic připojí k vlaku hráče a je to OK.;)

poison napsal:
Bravo Dane,vyčkával jsem jak se to zde vyvine a vyvinulo se to díky tobě správným směrem.MSTS je lotr,ale když se dokáže správným způsobem "ochcat",dokáže divy.Už jen vymyslet,jak se traffic připojí k vlaku hráče a je to OK.;)

Ale to je přeci už vymyšleno. Stačí si zahrát některou z Joskových aktivit. Teď přesně nevím, ve které to má. Je tam, že hráč přijede do stanice, na zadek vlaku se mu připojí trafik loko a hráč si pak může přestoupit na ni a jet dále opačným směrem. Typicky by se to takto mohlo řešit třeba v Břeclavi na rychlících Brno-Břeclav-Olomouc.

Poison chce, ale něco jiného, aby trafik co normálně přijede se na tebe napojil, tedy, aby mohl přes semafor na kterém je červená a přes vyhybku, kde se zastaví.

Nevím jestli to nepatří do vlákny o chybách, ale napíšu to tady, když jedu ze Zábřehu ve směru na Lukavice na Moravě, tak je tam Vmax 120 Km/h, ovšem v opačném směru je 160 km/h, je to tak i v reálu, nebo je to nějaká chyba ?

alcapone napsal:
Poison chce, ale něco jiného, aby trafik co normálně přijede se na tebe napojil, tedy, aby mohl přes semafor na kterém je červená a přes vyhybku, kde se zastaví.
Vem si třeba stanici Praha hl. n., Bohumín, Břeclav, kde se rozpojuje a napojuje třeba 5 souprav nočních rychlíků, viz aktivita R377 v Praze či přapravená aktivita EN476 v Břeclavi.

alcapone napsal:
alcapone napsal:
Vem si třeba stanici Praha hl. n., Bohumín, Břeclav, kde se rozpojuje a napojuje třeba 5 souprav nočních rychlíků, viz aktivita R377 v Praze či přapravená aktivita EN476 v Břeclavi.

Jo, já ti rozumím. Ale obávám se, že tohle možné nikdy nebude. Leda že by pokračoval vývoj BINu. Ale to je teď velmi nereálné.

Ondra.H napsal:
Nevím jestli to nepatří do vlákny o chybách, ale napíšu to tady, když jedu ze Zábřehu ve směru na Lukavice na Moravě, tak je tam Vmax 120 Km/h, ovšem v opačném směru je 160 km/h, je to tak i v reálu, nebo je to nějaká chyba ?

Je to chyba, ale ta chyba je nejspíš pouze u Tebe.
Rychlost 160 je tam v obou směrech přes celý Zábřeh. 120 začíná až za Zábřehem směrem na Českou Třebovou.

Stavitelxx napsal:
Ondra.H napsal:

Rychlost 160 je tam v obou směrech přes celý Zábřeh. 120 začíná až za Zábřehem směrem na Českou Třebovou.

Tak se chci jen přidat k Ondrovi. Opravdu i já mám v celém Zábřehu 160, ale hned potom ve směru na Lukavice je 120.:eek:

Naposled editoval moderátor:

Pánové,poison to myslel úplně jinak,ale blbě to napsal.Za OT se omlouvám a brzo se sejdeme v jiném vlákně.;)

Midrafon napsal:
Stavitelxx napsal:
Ondra.H napsal:

Tak se chci jen přidat k Ondrovi. Opravdu i já mám v celém Zábřehu 160, ale hned potom ve směru na Lukavice je 120.:eek:

Já ale žádnou 120 ve směru na Lukavice nemám, přes celý Zábřeh je rychlost 160 a trvá až za Mohelnici.
Možná jsem tam tu 120ku zapomněl a už někdy před rokem jsem ji opravil, ale na to si už nepamatuji.
Takže musíte počkat do aktualizace, pak tam bude 160.

Stavitelxx napsal:
Midrafon napsal:
Stavitelxx napsal:
Ondra.H napsal:

Já ale žádnou 120 ve směru na Lukavice nemám, přes celý Zábřeh je rychlost 160 a trvá až za Mohelnici.
Možná jsem tam tu 120ku zapomněl a už někdy před rokem jsem ji opravil, ale na to si už nepamatuji.
Takže musíte počkat do aktualizace, pak tam bude 160.

Mě to netrápí....dá se jet 160 a napadlo mě, že je blbost a není důvod, proč by tam měla být na jedné 120 a na druhé 160 bez objektivní příčiny.
Takže to neřeším. Jen poznámka.

Když tam pojedeš s nákladem nebo s vlakem ze starých Béčkových a Ačkových vozů s lokomotivou 163, tak stejně víc než 120 jet nemůžeš :D

Zbyňku, je mi jasné, že jsou omezení na trati a omezení loko a souprav. Natolik jsem zase zběhlý, nebo si to alespoň myslím. :-) O nic jiného...[/u]

Aktualizace 18 bude 15.dubna, toť definitivní termín.

Pozn.moderátora: A pokud se ještě někdo zeptá, kdy bude aktualizace, tak ať si mě nepřeje.

Stavitelxx napsal:
Aktualizace 18 bude 15.dubna, toť definitivní termín.

Klobouk dolů,Martine Tobě i všem,co s Tebou spolupracují. Ten termín vypadá dokonale a už se myslím všichni nedočkavci těší. Já tedy určitě.
Děkuji a myslím nejen já za Tvou celoroční titěrnou práci.

Luky napsal:
Po pravdě řečeno ten termín 15. dubna mě dost překvapil, podle mě je to nadočekávání brzy. Jen se chci zeptat, zda Stavitelxx neplánuje totální rekonstrukci své tratě jako pan Šemora.

Myslím, že Martin bude rád, když to dodělá a jak jsem pročítal vlákno, má v plánu dodělat rozpracované úseky (krajina,atd...) a na rekonstrukci se nechystá. Ale třeba se v plánech něco změnilo, i když moc pochybuju.

Nic nerekonstruovat proboha ať nejdou všechny aktivity do kopru :). A taky ať už se konečně dostane na trať Praha-České Budějovice. To pak začnou lítat aktivity, moje domovská trať :).

Pajavlaky napsal:
Nic nerekonstruovat proboha ať nejdou všechny aktivity do kopru :)....
A to byla moje největší chyba, že jsem na tohle bral dřív ohled. Teď mám o to víc práce i s úroky.

Zrekonstruovat trať? A co proboha??? Já nemám co rekonstruovat, já jsem s tratí spokojený:D
Jediné co bych nejraději postavil celé znovu je Ostravsko, kvůli zkráceným úsekům oproti realitě, jenže s tím se nedá nic dělat, takže rekonstruovat se nic nebude, až dodělám Prahu, tak budu dodělávat krajinu tam, kde mám jenom položené koleje.

A taky ať už se konečně dostane na trať Praha-České Budějovice. To pak začnou lítat aktivity, moje domovská trať .
Popravdě řečeno, po téhle trati jsem se najezdil až až. Teď myslím hlavně úsek Praha - Strančice, ale do Budějovic jsem jezdil na Budvárek :) Teď jsem chytil slinu. Nechce se mnou jít na pivo? :D
Tam mělo být: Nechce se mnou jít někdo na pivo?

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře