Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou_archív #4

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

duuso, jestli si stál v Turčianských Teplicích a na odbočce Dolná Štubňa si měl 60 km/h, tak to jsi machr!!!
Já když tam jel v Detvanu (v reálu), taky jsme stáli v Turčianských Teplicích a na obbočce jsme měli sotva padesátku.
Pak dál už si nepamatuji, jakou jsme se drápali rychlostí do kopce, ale o 75 km/h jsme si mohli nechat jen zdát...
75 km/h jsme jeli až za Cremošném, jak trať začala klesat, pak to zas nešlo ubrzdit:D

OK, tak je to teda v poriadku, asi som mal v tej 754-ke rajský plyn ako vo filmoch Rýchlo a zbesilo.:D Ale krajinka je fakt pekná.

konečne aj ja mam akt. 18 super práca staviteľ len tak ďalej

Naposled editoval moderátor:

Pozrel som si záznamy a osobák sa z Turč. Teplíc rozbehol na 60km/h ešte pred upozorňovadlom priecestia na družstvo ( teraz si just nepomeniem na názov toho hradla:eek: ). Pravdou je, že na moje želanie tam bol 8. stupeň:D. A medzi Štubňou a Čremošným pred predzvesťou Čremošné sme mali 50km/h na 5. stupni.

Stavitelxx napsal:
robo stavitel 2010 napsal:
Sranda to uz clovek sa musi bat o vsetko dokonca aj o svoju oblubenu vyrtualnu zeleznicku. Zelezo jak zelezo :-DDD

No naštěstí s každou aktualizací Tratě 321 železo více přibývá, než ubývá:D

Tak s tym trpym aj ja aj mne vzdy niekto potajomky rozkrada trat a rovno cele useky kolaji. No nic tvrda realita :)

nebulus napsal:
Pozrel som si záznamy a osobák sa z Turč. Teplíc rozbehol na 60km/h ešte pred upozorňovadlom priecestia na družstvo ( teraz si just nepomeniem na názov toho hradla:eek: ). Pravdou je, že na moje želanie tam bol 8. stupeň:D. A medzi Štubňou a Čremošným pred predzvesťou Čremošné sme mali 50km/h na 5. stupni.

Ale je rozdíl rozjíždět z Turčianských Teplic do kopce osobáka se čtyřmi vozy, nebo Detvana s šesti vozy. Osobákem možná využiješ ten rychlostník 100 km/h, ale Detvana rozjedeš sotva na 50:D

V připravené aktivitě Dětvan, to taky rozhýbu k odbočce na 60 a pak to pomalu klesá na 55. Tak nejsi sám. Jen dotaz, fakt to tam perete na plno, nebo na dejme tomu 80 procent. Jak ten sešup dolu, jak to brzdíte v reale. Jako brzdit to těch mam dojem 25 km furt je asi blbost.

Stavitelxx: To mi je jasné, ten osobák mal možno iba 3 vozy.

S tím se musíte smířit, že brejlovci a zamračené pojedou do hor jako šneci. Já si pamatuji, když jsme jezdili ve vlaku z Prahy přes Třebovou do Brna a v Třebové zapřáhli šlechtičnu, tak až do Svitav se vlak loudal šnečím tempem. Tenkrát v kupé se říkalo "máme málo páry" . Pak jsem se jako průmyslovák na praxi svezl na Brejlovcovi na rychlíku Třebová - Brno a viděl jsem to. 8. stupeň a rychlost asi 42km/h, víc z toho nevyždímal. Až jsme se před Svitavami překulili přes kopec, tak pak jsme už jeli jako vlak. Tenkrát rychlíky 10 kočárů byl standart.
S průmkou jsme jeli na hory do Nálepkova. Náš rychlík od Zvolena jel také jako šnek. To už je úděl nezávislé trakce s výkony jaké na těchto lokomotivách máme. Alespoň si lépe vychutnáte Martinovu krajinu :D

Pche tramvajácí. To se jim to jezdí s těma jejich kiloWattama. Dyť tam seděj jako kosmonauti a ono jim to táhne skoro samo. Víš co my se tady nabojujem než těch pár kočárů vytýhneme do Trutnova, aby se to nesmeklo nebo neshodilo chlazení....

Môžete byť spokojní. Podľa toho čo tu píšete, sa vám to chová celkom reálne.

Dobrý den, aktualizace je super. Chválím. Jen se chci zeptat, proč není funkční "nové spojení"? Karel

Karel Zelenka napsal:
Dobrý den, aktualizace je super. Chválím. Jen se chci zeptat, proč není funkční "nové spojení"? Karel
Tady máš odpověd.

Stavitelxx

Tak já myslím, že je nejvyšší čas, abych tu začal psát slohovku na téma Aktualizace 18.
Aktualizace bude přístupná ke stažení sice až zítra, ale zítra musím být celý den v práci, takže už o ní něco málo napíšu teď.

Nejdůležitější v této aktualizaci je zřejmě postavení Prahy. Kolejiště je hotové po celé Praze, ale krajina ještě není celá dokončená.
Hotová je stanice Praha hlavní nádraží a vše co je od ní jižním směrem, takže Vršovice, Malešice, Hostivař, koleje směrem ke Smíchovu až k Vltavě a úsek Běchovice - Libeň (mimo) a spojka z Libně do Malešic.
A severně od hlavního nádraží - Masaryčka, Holešovice, Vysočany, Libeň - tyto místa jsou zatím rozestavěné.
Každopádně teď budu usilovně pracovat na dokončení celé Prahy, takže zhruba za cca 3 měsíce bude další aktualizace, kde už bude kompletně dokončená celá Praha.
Na těch úsecích v Praze, kde ještě není krajina, nejsou funkční rychlostní značky!!! Takže po těchto nedokončených tratích raději vůbec nejezděte a hlavně tam netvořte žádné veřejné aktivity.

No a pokud jste se všichni těšili na Nové Spojení, tak Vás zklamu, to je ještě taky rozestavěné. V reálu když se stavělo Nové Spojení, muselo se směrem od Kolína jezdit na hlavní nádraží přes Vršovice, takže si pěkně zahrajeme na realitu a od Kolína do Prahy budeme fičet čtyřicítkou přes Vršovice

Tak som si prešiel úsek Vrútky - Košťany, celkom dobré, škoda že koľaje sú na teréne a nie na násype ( v reále je tam 1-2m ), chýba mi tam budova Hr. Ráztoka, most ponad trať pri Tescu Martin atď., ale ináč sa to vcelku podobá. Akurát dalej som sa nedostal pre chýbajúci model príbovce.s, čo môj PC okomentoval modrou obrazovkou.

nebulus napsal:
Tak som si prešiel úsek Vrútky - Košťany, celkom dobré, škoda že koľaje sú na teréne a nie na násype ( v reále je tam 1-2m ), chýba mi tam budova Hr. Ráztoka, most ponad trať pri Tescu Martin atď., ale ináč sa to vcelku podobá. Akurát dalej som sa nedostal pre chýbajúci model príbovce.s, čo môj PC okomentoval modrou obrazovkou.

Podívej se o stranu zpět,tam má Martin odkaz na stažení právě chybějícího souboru "pribovce.s" .....stačí se jen podívat...

Díky, ja som sa pozeral, ale skončil som práve pred tým príspevkom.

Mám menší problém.Mám dva vlaky oba dva vyjížději z Ostravy hlavního nádraží.Hráčem řízena souprava (cdc 363) a traffic (okd 740 + nějake vozy)ja dojedu ten náklad a na vyhybce se střetneme.

http://www.stooorage.com/show/407/661055_bohuminj.jpg

V Train Simulator Editors & Tools mám sice červenou, ale ve hře mi skočí dvakrát před tím na navěstidle 120 a před výhybkou 50.Takže mám volno i když je kolej obsazena.

Angličan původní MSTS nezná, proto není zapracován jako kolize. Takže při křížení vlaků na angličanu je nutné návěstidlo podržet na červené ručně servisem2.

Jj děkuji za to vysvětleni.cdservis2 to mě napadlo hned.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře