Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou_archív #4

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

skoro: Chyba nie je u teba, krajina tam nie je hotová

Silnice není závodní dráha napsal:
Martin VIII napsal:
Hi!

Where can I buy this track route?

Martin

You can buy this route on website http://www.trat321.cz/ - there are all instructions what you need to know.

Thank you! martin030@centrum.cz should be sent to a message?

Přeji hezký podvečer pánové,
bohužel mám problém se spuštěním tratě 321, když trať nainstaluji spolu s MSTS Binem a Patchem a spustím jakoukoliv aktivitu tak aktivita ,,naběhne´´ zhruba do 1/4 a poté MSTS bez jakéhokoliv důvodu spadne. MSTS už hraji zhruba 3 roky a nikdy dřív jsem s tím problémy neměl s žádnou tratí...Mám OS Windows Vista, desatero mám podle p. Šemory. Aktualizaci 18, legální, složky vložené tak kde mají být. Děkuji za radu, bohužel nevím čím by to mohlo být, nevyhodí mi to ani konkrétní chybu, tak nevím kde je chyba. Díky.

Tohle vypadá na staré aktivity s potrhanými paths. Zkus to spustit jako editor úkolu a možná na tebe začnou vyskakovat hlášky o nemožnosti nastavení trasy nějaké soupravy, nebo i jiné chybové hlášky. V AE to samozřejmě jde opravit, když víš jak na to.

Miran napsal:
Tohle vypadá na staré aktivity s potrhanými paths. Zkus to spustit jako editor úkolu a možná na tebe začnou vyskakovat hlášky o nemožnosti nastavení trasy nějaké soupravy, nebo i jiné chybové hlášky. V AE to samozřejmě jde opravit, když víš jak na to.

Ahoj díky za radu, ale starými aktivitami to není ;) ( nejdou spustit ani samotné aktivity od Martina. který je dává k trati 321 )

Tak to máš něco blbě v samotné instalaci. Koumej neboť my to tvého počítadla nevidíme.

Miran napsal:
Tak to máš něco blbě v samotné instalaci. Koumej neboť my to tvého počítadla nevidíme.

Instalace je v pořádku ( zkoušel jsem asi 4x přeinstalovat i samotný MSTS ). Přišel jsem kde je chyba...Chyba je v nastavení MSTS, konkrétně v Grafickém nastavení...Měl jsem vše nastaveno podle desatera, poté jsem změnil nastavení na jiné, ale aktivita se mi sice načte, ale jakmile se zobrazí stanoviště lokomotivy, tak MSTS spadne :)

E 499.2 napsal:
Instalace je v pořádku ( zkoušel jsem asi 4x přeinstalovat i samotný MSTS ). Přišel jsem kde je chyba...Chyba je v nastavení MSTS, konkrétně v Grafickém nastavení...Měl jsem vše nastaveno podle desatera, poté jsem změnil nastavení na jiné, ale aktivita se mi sice načte, ale jakmile se zobrazí stanoviště lokomotivy, tak MSTS spadne :)

Tak tohle přesně mi dělal Track monitor. Zkus ho v nastavení vypnout a načíst aktivitu bez něj.

komarek napsal:
.....
Tak tohle přesně mi dělal Track monitor. Zkus ho v nastavení vypnout a načíst aktivitu bez něj.
Aha. tak jsme doma. Ve složce Train simulator je další složka Saves a tu je nutné občas otevřít, vše označit a použít klávesu Delete.
Mám pocit, že MSTS takových deset uložených pozic snese, ale dvacet je už možná moc.
A to samé platí o počtu consists. Pikku kdysi psal max 800 ? Ale tohle řeší Trainstore, pokud chci mít v MSTS souprav mnohem víc.

Se Zbyňkovo názorem jen souhlasím, před týdnem mi to úplně vykolejilo, ze dne na den mi začala padat hra i editor, vůbec mě to nepustilo a už jsem si lámal hlavu co s tím. Ještě že existuje fórum, radu jsem našel za chvíli a bylo po problému. Consists jsem provětral a bez problémů.

Zbyněk Šemora napsal:
komarek napsal:
.....
Aha. tak jsme doma. Ve složce Train simulator je další složka Saves a tu je nutné občas otevřít, vše označit a použít klávesu Delete.
Mám pocit, že MSTS takových deset uložených pozic snese, ale dvacet je už možná moc.
A to samé platí o počtu consists. Pikku kdysi psal max 800 ? Ale tohle řeší Trainstore, pokud chci mít v MSTS souprav mnohem víc.

Díky za odpověď, ale bohužel jak jsem psal dřív to nedělalo, a constisty a uloženými pozicemi taky ne ;). Nejde mi pustit ani mnou vytvořená aktivita, kde mám jen já svůj řízený vlak :) a to jsem MSTS instaloval úplně na čisto, možná to ale bude tím TM, protože nedávno jsem tam dával ten nový ( graficky lepší ), tak ho zkusím v nastavení vypnout. Díky, poté dám vědět jak jsem dopadl :)

Tak bohužel ani ten Traťový monitor nepomohl...

Pavlík napsal:
E 499.2 napsal:
Díky, problém jsem už vyřešil :)

Slušelo by se alespoň napsat, kde byl zakopaný pes.

Ano máš pravdu....Slušelo by se :), jelikož jsem nevěděl, kde byla chyba, tak jsem do MSTS vložil síť Olomocké sítě tramvajů ( používá stejný Global, jako trať 321) a zkusil jsem jestli ta půjde, a ejhle ona fungovala, tak jsem tam poté vložil trať 321 a vše už je na denním pořádku, tak jak má být :D, takže vlastně ani sám nevím, kde byla přesná chyba...Když jsem MSTS asi 4x celé přeinstalovával a poté do něj vložil trať 321, tak MSTS spadlo...

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře