Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou_archív #4

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

Martine, není třeba je vyměňovat, ale jen přepsat jeden model. Původní párový sloup byl přepsán na bránu.

VáclavS napsal:
Martine, není třeba je vyměňovat, ale jen přepsat jeden model. Původní párový sloup byl přepsán na bránu.

Vďaka za tip ;)
Stačí vymeniť z inej trate 3 súbory "CDstozKot2" v zložke SHAPES a sú tam samostatné stĺpy :D Prípadne kto by chcel aj trochu patinované stĺpy a závažia (aby to nepôsobilo tak umelo), tak treba nájsť aj novšie textúry "CDgantry", "CDgantry3" a "CDgantry4"...
Snáď som neprezradil štábne tajomstvo :twisted:;-)

Můžete mi někdo poslat na meil ten soubor "CDstozKot2.s"?
Podívám se na ten model, pokud bude funkční stará i koridorová verze, tak ho možná nahradím.

Dobrý večer mohu se zeptat kdy výjde aktualizace 19 a zda-li budete dělat nové výchozí zastávky pro volnou jízdu. Děkuji.

Jinak Vám přeji krásné prožití svátků a mnoho zdaví a spokojenosti v roce 2011.

Výchozí zastávky pro volnou jízdu si může udělat každý sám.
Editor aktivit-nový úkol-nový vlak hráče-nový Paths.
Zde si napíšu název například vstup Michalovce a pak si napíšu název stanice, který se mi už zobrazí v MSTS například Michalovce jako počáteční stanici a Košice jako cílovou stanici. Pak si na mapě přiblížím Michalovce (doporučuji v zobrazení povypínat téměř vše, aby s mapou šlo vůbec hýbat). Myší zvolím počáteční bod. Pokud se trasa vybarví opačným směrem, tak dám volbu "otočit počáteční bod". Ale trasu nevedu až do Košic, ale ukončím ji hned po pár metrech, protože výhybky ve volné jízdě si musím přehazovat sám a dlouhou trasou se zbytečně prodlužuje start MSTS.¨
Pak novou trasu uložím a zbytek editoru vystornuji, pokud nechci vyrábět další vstupní bod. Pak zapnout hru a hurá do nových vstupních bodů. Jen maličkost, Michalovce u Martina nehledejte, byl to jen obecný příklad :D

Jinak pokud se těším na aktualizaci, stačí jen sledovat tohle vlákno. Martin o termínu nedávno psal.

Zbyňku, celou dobu, co jsem četl Tvůj příspěvek, jsem přemýšlel, kde jsem sakra stavěl ty Michalovce:D
Ještě že si to na konci objasnil, jinak by mi to hlodalo v hlavě ještě teď:D
Trať holt začíná být moc dlouhá a já se v ní pomalu ztrácím...

Ještě zopakuji Radkovi, aktualizace vyjde do konce ledna, alespoň se o to budu snažit.

Martin

Dobrý večer jen jsem se zeptal zda-li výjde aktualizace nic víc. Strojvedoucí jsem ve skutečnosti. možná jsem blbec ale to řešit nechci ani pod kterým DKV jezdím. Každý psal i Martin stavitel, že aktualizace výjde v prosinci. Najednou až zase v Lednu.

Omlouvám se, že jsem se zeptal.

strojvedouci Radek napsal:
... možná jsem blbec ale to řešit nechci ....
To tady nikdo ani nenaznačoval. Naopak jsem se snažil pomoci, jak si udělat vlastní vstupní bod do jakékoli trati. (slovo děkuji se dnes už nenosí)
Ale jestli Martin v lednu řekne že další aktualizace bude na vánoce, ale pak se omluví, že se to nedá zvládnout a že se bude snažit v lednu, to se snad pochopit dá.
Nikdo z nás aktivních, ať je to stavitel tratí nebo modelář vozidel nebo jiných věcí do MSTS nemá s žádným uživatelem smlouvu, že v určitém termínu musí vyplivnout trať nebo model. Pokud zde napíšeme, že v ten a ten den bude aktualizace, tak je to jen proto, že tady stále někdo otravuje, "kdy už to bude", tak pod nátlakem odpovídáme.
Poprosil bych trochu úcty ke všem, kteří se stále snaží pro Vás něco do MSTS tvořit, aby jste se měli na co těšit.

Radek ďakujem že si sa to opýtal, aj ja som sa chcel spýtať kedy vyjde aktualizácia, ale keďže je tu taká arogancia aká tu je tak som to radšej neurobil.

Tohle není žádná arogance. Arogance je to co tady předvádíte vy, svými věčnými dotazy kdy něco bude a kdy bude tohle atd., páni uživatelé. Nevím jak byste asi tvářili, kdyby Martin napsal, že akt. 18 byla poslední veřejná a další už budou jen pro úzký okruh lidí kteří něco tvoří. To by bylo křiku, jaký je Martin ničema, darebák atd. že? Znovu vám to opakuju, žádný z nás co něco tvoříme nemá s nikým z vás jakoukoliv smlouvu, která by ho cokoliv nutila udělat do tehdy a tehdy. A když už nějaký termín padne, není pro nikoho závazný a vy byste jej měli přejít taktním mlčením......

Pane Šemora Já to jsem to zle nemyslel mám úctu a hluboce se klaním před lidmi jako jste Vy co stavíte tratě do msts. Na každou aktualizaci se těším jako strojvedoucí vím kde a jak vypadá trať a mohu porovnat a když Vám stavitelům dokažu říci, že Vaše tratě jsou opravdu S U P E R tak mi prosím věřte.

Ještě jednou se omlouvám a přeji Vám všem krásné vánoce a vše nejlepší v novém roce.

Samozrejme chápem, keď sa vyskytnú niektoré individuá tu pri ktorých je škoda aj odpovedať. Ale za tých ľudí nemienime my ostatní trpieť tiež. Veď nik Martinovy ani nekáže aby to spravil dovtedy a dovtedy. Proste sa len človek informuje. Za opýtanie sa nič nedám, to nepoznáte? Robíme niečo zlé, keď sa spýtame kedy to bude? Alebo ak máme problém a nevieme si rady? To už vás tak obťažuje? Tak ak vám to vadí, tak nás proste odignorujte, ak niekto pomôže poradí tak pomôže, ak nie tak nie.

RE bobor:
Sice máš i Ty v něčem pravdu, ovšem v tomto případě je dotaz NAPROSTO zbytečný! Stačí se podívat o pár příspěvků zpět (#560) a odpověď je na světě.
Takže se zde nejedná ani tak o aroganci, jako o ignoraci! Pánové, neberte to ve zlém a osobně - to se týká všech témat v tomto fóru, ale co takhle odpověď nejdřív hledat?

PS: Někdy si tak říkám, jestli by nebylo od věci, kdyby podmínkou registrace byl jednoduchý testík ze základních znalostí MSTS a orientace ve fóru.

Tom Kanka
Áno ja som si odpoveď našiel o tom kedy vyjde, chcel som sa to pýtať keď sa o približnom dátume ešte nič neuvádzalo.

Ja osobne som nikdy žiadnemu staviteľovi alebo adminovi nepísal súkromné správy. Po prvé nechcem ich otravovať, keďže viem že sú určite zaneprázdnený, a po druhé keďže som z tých šikovnejších a dokážem sa potrápiť s hrou sám, (nielen s MSTS) aby som to rozbehol alebo napravil čo sa pri inštalácii pokazilo a podobne. Proste sú ľudia ktorí si poradiť sami nevedia, na s prepáčením priblblých prispievateľov kašlem tiež, keď mu to nejde vysvetliť tak to proste nejde. Ale tých normálnejších mi proste nedá nepodržať. Nemali by sa hádzať všetci do jedného vreca. Sú ľudia, ktorým stačí malý ťuk a už to ide, a niektorým človek nepomôže ani keby ho kladivom po hlave buchol, to je jasné. Možno aj Radek ani len netuší o tejto stránke, možno sa len zaregistroval aby sa opýtal čo ho zaujíma, nevie ako to tu chodí, nevie kde má hľadať, alebo čo ja viem čo. Len prosím neodsudzujte všetkých nováčikov a nehádžte ich do jedného vreca.

Jednoducho povedané, otázky typu "Kedy to už bude hotové?" sa tu moc nenosia. Keď to bude, tak to bude a nejaké otázky tomu nič nepomôžu a termíny vydania sa môžu z akýchkoľvek dôvodov dramaticky posúvať.

nebulus napsal:
... a termíny vydania sa môžu z akýchkoľvek dôvodov dramaticky posúvať.

Napríklad ako môj Ganz M295.0 ... termín Vianoce 2007 je dávno za nami, kľudne to môže byť na Vianoce 2011, 2012, ale aj na svätého Dindy aneb někdy jindy :D

StavitelyXX přeji pěkné klidné vánoce, bohatého ježíška a spoustu chuti do MSTS :)

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře