strojvedouci Radek
Začátečník
RE: Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou
děkuji Martinovi za aktualizaaci. NEMÁM SLOV. N Á D H E R A
děkuji Martinovi za aktualizaaci. NEMÁM SLOV. N Á D H E R A
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
kill napsal:Zdravím,
Aktualizace je překrásná, vše jede tak jak má ale mám jeden problém. Když spustím hru na hlaváku v Praze tak mi hra asi po vteřině z ničeho nic zpadne bez jediné hlášky. Jinde a ani v Praze se mi toto ještě nestalo. Nevíte co z tím. Díky
Miran napsal:A máš vůbec staženy oba soubory a máš je při rozbalování ve stejném adresáři?prolam napsal:Čtyřikrát staženo z různých prohlížečů a stále mi hlásí tu samou chybu. Pomozte prosím.
Stavitelxx napsal:jeffer napsal:Stavitelxx: snaď jediná poznámka, že použitý model stovkovej výhybky (s prestavníkovými tyčami zakrytými v rúrach) je snaď v skutočnosti osadený iba dvakrát v Poříčanech, ale to je len drobný detail. Skúsil som odjazd z Prahy s dodanou aktivitou a o Libeň som prišiel (zelená placka, ale MSTS sa nesťažoval), ale hlavák a NS sú super, tak Libeň snaď tiež.
U toho modelu stovkové výhybky nejde o ty přestavníkové tyčky, ale jde o délku výhybky.
Doposud jsem používal pro rychlost 100 km/h výhybku o délce 100 metrů, pro jízdu vlakem to byla docela kamikaze, v reálu jsou ty výhybky totiž dlouhé kolem 155 metrů, ale nic lepšího jsem holt neměl k dispozici.
Teď ty nové výhybky, které jsem osazoval, už mají délku 160 metrů, což je perfektní
V Poříčanech jsem je nepoužil, tam je akorát jedna výhybka na rychlost 120 km/h a druhá na rychlost 100 km/h, ale ta je v oblouku, takže tam musela pomoct dynamická kolej.
Stejně tak i v nově postavených Hněvicích, taky je tam stovková výhybka v oblouku, opět musela být použita dynamická kolej.
prolam napsal:Věřím že je aktualizace překásná a proto vás moc prosím jestli nevíte kam se ztratil soubor hostejnstanice1.ace, kvůli kterému mi padá rozbalování aktualizace 19?? Už jsem to stahoval 4x a pořád bez úspěchu. Soubor ani nejde nakopírovat!! Všem kteří si tento příspěvek přečtou a odpoví moc a moc děkuji.
Stavitelxx napsal:Zatím se stále čeká. Dneska jsem testerům napsal, tak uvidíme...
Měl jsem chvíli čas, tak jsem udělal jednu maličkost pro lidi, kteří mají hodně slabé počítače a nedokážou se poprat se staničním hlášením.
Pokud někomu MSTS stále kolabuje kvůli staničnímu hlášení (zamrznutí nebo pád simulátoru těsně před nástupištěm) a nepomůže ani upravené staniční hlášení pro slabší počítače, ani nastavení simulátoru podle Zbyňkova desatera, nabízím jedno nouzové řešení.
Stáhněte si soubor "rozhlas.rar" z tohoto odkazu:
www.trat321.cz/aktualizace/rozhlas.rar
Stažený soubor rozbalit, poté soubory s koncovkou "sms" nakopírovat do složky "Train Simulator/Routes/Trat 321/Sound a nechat přepsat.
Tím se úplně deaktivuje staniční hlášení.
Martin
prolam napsal:Tak teď mám jiný problém, do jakého adresáře to mám rozbalit? Do C/program files/Microsoft Games/ Train simulator?
Tramvajak22 napsal:Zdravim,
viete mi poradit s problemom ked my vyhadzuje chybu pocas jazdy: nepodarilo sa nahrad subor .sms .
Vyhadzuje mi to ked idem z Holesovic od tunelu smer Libeň.
Dakujem
slanour napsal:Tramvajak22 napsal:Zdravim,
viete mi poradit s problemom ked my vyhadzuje chybu pocas jazdy: nepodarilo sa nahrad subor .sms .
Vyhadzuje mi to ked idem z Holesovic od tunelu smer Libeň.
Dakujem
PC nestíhá zastavěnou Prahu stačí uložit a potom znovu nahrát z této pozice![]()
Musíš to uložit, než se Ti to ukáže!1Jimmy1 napsal:Mě se to stává také a když to uložim a zapnu tak to znovu ukáže... a slabej pc nemám teda nevím co podle vás znamená slabý pc..![]()