Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou_archív #4

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

Nemám o stavění tratí páru, jen sleduji diskusi a připojím se v tom, že se mi líbí, když se projíždím a nebo v aktivitě a nebo v testu, že je rozmanitost vidět na každém kroku. Jsem sice z druhého konce republiky, ale i tady v Praze je toho hodně. :-)
Neřešme to zase až tak moc, kluci se s tím poperou, pokud to půjde a radujme se, že se máme kde projet.
A ještě k tomu padání 321 v Praze, jak jsem četl, tak při volné jízdě ať z hlavního nebo z Masaryčky jsem načetl až v Libni, kde je pravda, že trať zmizela úplně, zůstala jen zelená placka a pak to bylo ok. Je to holt nářez, ale hezkej :-)

Málem by mě tato aktualizace utekla:D,sice sem se těšil že bude hotov úsek BA-ŽILINA,ale tak snad příště,jinak povedená aktualizace,líbí se mi Praha,skvělá práce :)

Osobne som čakal tiež dokončenie úseku BA-ZA :(....tak isto ako ZA-ZV (som z Banskej Bystrice čiže na toto strašne čakám) ale ináč super práca :)

Dokončení tratě ZA-BA ještě pár let nečekejte, ta trať se momentálně modernizuje, proto nemá cenu ji stavět v MSTS, když za "chvíli" bude vypadat úplně jinak.
Počkám až bude z Púchova do Bratislavy modernizace hotová, potom tu trať postavím v MSTS.

Tady se pořád řeší odlehčení Svinova od velkého množství objektů, jednak Zbyněk má pravdu v tom, že smazat jeden objekt nepomůže, mazat by se musely stovky objektů, aby to mělo účinek. A hlavně ve Svinově žádný problém s objekty není, oblast kolem Svinova je poměrně málo zastavěná (Svinov má myslím kolem 1400 objektů), já tady psal, že problém s velkým množstvím objektů je v Ostravě hl.n., ne ve Svinově:P

Martine úsek Žilina-Čadca (nový Žilina-Kysucké Nové Mesto) ma najviac oslovil takže vážne skvelá práca.

A chcel by som sa spýtať či je normálne keď MSTS spusťím musím čakať cca 3/4 minúty kým sa mi MSTS načíta :( ? diki

Naposled editoval moderátor:

skoro napsal:
A chcel by som sa spýtať či je normálne keď MSTS spusťím musím čakať cca 3/4 minúty kým sa mi MSTS načíta :( ? diki
Ano, čekat můžeš i déle, buď měj ve hře tak tři aktivity nebo používej TrainStore, já se přikláním k verzi jedna, čím méně aktivit, tím kratší start MSTS.

aha tak Ďíki moc. a inak trainstore stiahnem kde ?

Třeba i Zbyňka i s češtinou

Je v aktualizaci dodělaná krajina mezi Valašským Meziříčím a Hostašovicemi?:?:

Zdravím autora trati.
Při zkušební volné jízdě po pražském uzlu se vyskytuje hláška "Selhalo vytvoření SMS objektu" a to mezi Libní (na konci estakády) a Holešovicemi, zkoušeno v obou směrech (ve směru z Holešovic těsně před vjezdem do tunelu) . Podobná situace je i mezi Masaryčkou a Libní. Simulace dále nepokračuje.
Mohu někoho z p.t. příznívců MSTS požádat o vysvětlení a pomoc při vyřešení problému? :)

Venny napsal:
Zdravím autora trati.
Při zkušební volné jízdě po pražském uzlu se vyskytuje hláška "Selhalo vytvoření SMS objektu" a to mezi Libní (na konci estakády) a Holešovicemi, zkoušeno v obou směrech (ve směru z Holešovic těsně před vjezdem do tunelu) . Podobná situace je i mezi Masaryčkou a Libní. Simulace dále nepokračuje.
Mohu někoho z p.t. příznívců MSTS požádat o vysvětlení a pomoc při vyřešení problému? :)

Tak dnes odpoviem ja :cool:
Stačí prelistovať pár strán dozadu a zistíš, že MSTS nestíha zastavanú Prahu.
Riešenie: Prst na klavese "Enter" až kým neprejdeš daný úsek, alebo SAVE/LOAD tesne pred daným úsekom.

Kevin napsal:
Venny napsal:
Zdravím autora trati.

Tak dnes odpoviem ja :cool:
Stačí prelistovať pár strán dozadu a zistíš, že MSTS nestíha zastavanú Prahu.
Riešenie: Prst na klavese "Enter" až kým neprejdeš daný úsek, alebo SAVE/LOAD tesne pred daným úsekom.

Děkuji, zkusím...;)

Osobne nevidim v tom význam zastavať to tak,že to každému padne ( teraz sa do mňa môžete pustiť )

kakawko napsal:
Osobne nevidim v tom význam zastavať to tak,že to každému padne ( teraz sa do mňa môžete pustiť )

Tak s Prahou sa malo počkať, kým nebudú výkonnejšie počítače, poprípade vylepšenia na MSTS ako je openrails. Čiže zdieľam tvoj názor.

Mě to ještě ani jednou nepadlo a to hraji na rok starým notebooku na plné detaily, takže...

Ad mikulenkamartin

.... též smutním. Takový večerní Mn vlak s Karkulí do N. Jičína - to by bylo poježděníčko .....
Stejně tak smutním nad nedokončenou krajinotvorbou na krásné kopcovité lokálce "Suchdol nad Odrou - Budišov nad Budišovkou".
Dodatek :

Dlouho jsem se ani neodvážil tyto skutečnosti zde komentovat neb jsem měl dojem, že jsem jeden osamocený "zvrhlý" jedinec, kterému absence těchto úseků kazí radost nad jinak skvělou a vynikající tratí ČD321. Tak už jsme dva ...... :-)

A stejné smutnění mám nad totální absencí úseku Valmez - Púchov. Přepravní a dopravní význam tohoto úseku netřeba komentovat.
Když jsem v AE okukoval a porovnával vzdálenosti - nabyl jsem dojmu, že se tento úsek snad ani již postavit nedá. Vzhledm k existující poloze Valmezu a Půchova - by se tam snad ani nevešel ......
Jak rád bych se mýlil !!!!!!

pepeQ-2 napsal:
Ad mikulenkamartin

.... též smutním. Takový večerní Mn vlak s Karkulí do N. Jičína - to by bylo poježděníčko .....
Stejně tak smutním nad nedokončenou krajinotvorbou na krásné kopcovité lokálce "Suchdol nad Odrou - Budišov nad Budišovkou".
Dodatek :

Dlouho jsem se ani neodvážil tyto skutečnosti zde komentovat neb jsem měl dojem, že jsem jeden osamocený "zvrhlý" jedinec, kterému absence těchto úseků kazí radost nad jinak skvělou a vynikající tratí ČD321. Tak už jsme dva ...... :-)

A stejné smutnění mám nad totální absencí úseku Valmez - Púchov. Přepravní a dopravní význam tohoto úseku netřeba komentovat.
Když jsem v AE okukoval a porovnával vzdálenosti - nabyl jsem dojmu, že se tento úsek snad ani již postavit nedá. Vzhledm k existující poloze Valmezu a Půchova - by se tam snad ani nevešel ......
Jak rád bych se mýlil !!!!!!
Mýlíš se http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/1971&pid=81282&highlight=p%C3%BAchov#pid81282 ;)

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře