Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou_archív #4

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

Zdravím,
nešlo tady o tu rychlobrndu, ale o tu rychlost, je pravda, že v aktivitě se to potom neprojevilo. Ale stalo se mi to i v BP, v aktivitě, kdy jsem z Dlouhé Třebové k Parníku dojížděl Pn a jak uhnul na Parníku, tak mi po něm zůstala ta 60-tka taky a zase bum. Ale to už je dlouho zpátky. Někde mají v KUJU chybku. :D

Po "očesání" Prahy jsem se dostal na několika čtvercích na 1750 objektů a to už jsem opravdu smazal i námezníky, noční osvětlení, telefony u návěstidel atd.
Je to holt moc velké město s rozsáhlou železniční sítí na malé ploše, MSTS na něco takového není dělaný.

JM3: Tatry se krajinou vytvořit nedají, i krajina (vymodelované hory) jsou vidět pouze do vzdálenosti 2 km. Takže vrcholky Tater by musely být ve vzdálenosti 2 km od kolejí, dovedeš si to představit?:D

A kulisy v Praze, opravdu ne. Kdo chce mít kvalitní Prahu, musí se smířit s tím, že udělá při jízdě párkrát SAVE/LOAD, komu se to nelíbí, může si stáhnout upravenou Prahu, která sice vypadá jako po válce, ale funguje bez jediného pádu a zmizení krajiny - slova jednoho uživatele, který mi včera napsal e-mail:D

Kdyby se přesto někdo z Vás nudil a nějaké Pražské kulisy vytvořil, tak já je do Prahy umístím (nebudu přece mrhat něčí snahou), ale umístím je do té zjednodušené upravené Prahy, na tu kvalitní Prahu sahat nebudu, s tou já jsem moc spokojený:D

Naposled editoval moderátor:

Martine když v tvé trati nahradím světla návestidel tímhle bude to vadit? (nebude trať padat?)
http://modely-msts.cz/forum/showthread.php?tid=17&page=18

dik

skoro napsal:
Martine když v tvé trati nahradím světla návestidel tímhle bude to vadit? (nebude trať padat?)
http://modely-msts.cz/forum/showthread.php?tid=17&page=18

dik

Nevím jestli to bude vadit nebo ne, musíš to vyzkoušet.

skoro napsal:
aha dobrá skusím to
Zdravím
Jedná se o texturu pokud je OK tak padat to nebude akorád to muže svítit jinak - du to skusit,zazálohuj si původní.

Krajina mizí dva kilometry od vlaku? V tom případě to musí být úprava, kterou má na svědomí BIN, protože v původní verzi bylo vidět klidně 80km daleké hory. Kdo jezdil Mariah Pass v USA ví, že už pomalu od začátku byly vidět hory ve vzdálenosti 60-70 mil. A že jich byl celý pás, který se postupně přibližoval a pak do něj člověk vjel. Vím to, protože jsem to sledoval.

Po BINu jsem si toho nevšiml, protože kam se hrabou původní tratě, když se dá jezdit po česku, že jo? :) Ale schválně to zkusím.

De to a je to fakt krása
Neviete niekto čo by som potreboval mať stiahnuté na to aby mi blikali (fungoval) priecestia a fungovali aj posunové návestidla ? dik

Naposled editoval moderátor:

Zdravím, dobrá zpráva Martine - krajina funguje i dále než dva kiláky. Objekty končí po těch dvou, ale to je jedno, protože obrysově Tatry stačí (Terryho Chatu tam stejně z vlaku vidět není). :)

Ahoj Martine! Český Těšín jsi překopal už v osmnácté aktualizaci dokonale, nic mu nechybí. Myslíš, že by bylo možné do příští aktualizace zapracovat i rekonstrukci stanice Třinec, případně silniční nadjezd do "werku" v Konské? Hlavně ten Třinec mě trápí, neboť není možné odjet ze třetí staniční do Vendryně. Ztratila se nám tam potřebná vexle a tak je možné dojet akorát tak do šturcu. Děkuji Ti za jinak velmi podařenou aktualizaci, drandím ostošest. :)

Ahoj,koupil jsem si tu krásnou novou trať a jelikož jsem z Kralup tak sem se tam hned objevil.Ale jakmile se rozjedu,tak mi to hodí chybu nějakého souboru a pak už se hra nerozjede :( A při načítání mi to postupně hází,že tam nejsou nějaké soubory..pomůžete mi co s tím?

radek22 napsal:
Ahoj,koupil jsem si tu krásnou novou trať a jelikož jsem z Kralup tak sem se tam hned objevil.Ale jakmile se rozjedu,tak mi to hodí chybu nějakého souboru a pak už se hra nerozjede :( A při načítání mi to postupně hází,že tam nejsou nějaké soubory..pomůžete mi co s tím?

A jakého souboru konkrétně?? A i tak, by zkopírování souborů z DVD mělo stačit.

No,problém je že těch souborů jsou stovky.Při načítání tratě mi tam skočí 3 něco jako czechtrack... a pak vě hře.Zachvilku řeknu jaké to jsou přesně..

Vlado M. napsal:
...
Myslíš, že by bylo možné do příští aktualizace zapracovat i rekonstrukci stanice Třinec, případně silniční nadjezd do "werku" v Konské? Hlavně ten Třinec mě trápí, neboť není možné odjet ze třetí staniční do Vendryně. ...

Zdravím,
včera jsem byl služebně v Třinci a po tom,co tam bylo vidět /vytrhané koleje č.1,3,5,7 a odvoz pozůstatků třetího nástupiště/,s úpravou jeho kolejiště v MSTS bych raději počkal na dobu,až tam bude "korííídor". ;)

David

Přesně tak, mezi Těšínem a Čadcou by to chtělo celé trošku poupravit, ale když už, tak do koridoru. Do příští aktualizace to rozhodně nebude, teď mám jinou práci, cca 350 km od Třince:D

Radku22, musel si trať špatně nainstalovat, žádná chybová hláška se nesmí objevit! Takže znovu;-)

Jen škoda, že by se koridorem zničil pohled na krajinu mezi Návsím a Bocanovicemi na viaduktu, nebo v Hrádku, současný stav - přistávací dráha :D je navíc dost zajímavý. Snad se nebudete zlobit na jeden obrázek k tématu:
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://obrazku.cz/obr664647_IMG5327.jpg

Já jsem rád, že v Hrádku konečně bude ta "přistávací dráha" hotová, protože Hrádkem projíždím když jedu na chatu a ten průjezd je STRAŠNÝ!!!:(

Martine, můžeš se prosím podívat do Libně. Padá nam tam simulátor pokud natáhnem trasu na kolej po pravé straně nástupiště směr Masna. Jedno zda tam jedu jako hráč nebo jako trafik.

Ahoj,

Chtěl bych se zeptat, kde najdu ten mělník co má Martin na fotkách u aktualizace na svých stránkách?

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře