Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou_archív #4

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

Jo to je taky pravda, čím později to bude, tím to bude kvalitnější, takže všechno zlé je k něčemu dobré:D
Edie, musím spěchat, co kdyby mě někdo předběhl:P

Stavitelxx napsal:

Nemusíš se bát, já to stejně stavim po staru (ervěnický koridor a Teplice bez peronu), a až pojedu na Cheb, tak bez drátů, levostranně a s mechanikama.

Martine, i když něco mi nedá, a musím tě podezírat z toho, že už to máš postavené a teď se už jen směješ nad touto diskuzí :D :D :D.

mikulda napsal:
Stavitelxx napsal:

Nemusíš se bát, já to stejně stavim po staru (ervěnický koridor a Teplice bez peronu), a až pojedu na Cheb, tak bez drátů, levostranně a s mechanikama.
Na Cheb bez drátů? Hezky z Kadaně až do Varů bez drátů...to bude krásná Vysočina z roku 2004, kdy se ještě do trati vůbec nehráblo.

Ja by som prosil pred stavbou nových úsekov dokončiť krajinu v úseku Košice - Čierna nad Tisou.

Ten Cheb by neměl chybu a až by se udělal Cheb tak by se mohla udělat Vysočina, aby se z nákladem Nex 52700 mohlo jet z Chebu až do Brna s esem 363 jak tam turnusově jezdní z Chebu až do Brna. Přeju hodně zdaru při kvalitni stavbě trati.:)

Edie napsal:
Martine, i když něco mi nedá, a musím tě podezírat z toho, že už to máš postavené a teď se už jen směješ nad touto diskuzí :D :D :D.

Kéž by Edie, kéž by:D

Spíš mě teď trápí jiná myšlenka, při generování terénu směrem na západ od Ústí nad Labem už mi zbývá jen něco přes 60 km a mapa skončí:
www.trat321.cz/ostatni/mapa.jpg
Nevím jak se potom bude MSTS chovat při přechodu na další část generované mapy, jestli to vůbec půjde navázat na původní mapu a pokud ano, tak aby následně nenastaly problémy při jízdě (nenačtení terénu atd).
Minimálně do Klášterce nad Ohří trať postavená bude, pak se uvidí, jak se MSTS zachová, jestli se do toho Chebu vůbec bude dát dostat...

Ondro135, já náklady rád nemám, takže s tím Ti určitě nevyhovím, budeš muset v Kolíně přepnout na trať BP a pokračovat dále na Brno:D

Martine, tak se zase vrať na původní souřadnice. Ale dá se to vyzkoušet postavením nové tratě na tomto přechodovém úseku.

Zbyněk Šemora napsal:
Martine, tak se zase vrať na původní souřadnice. Ale dá se to vyzkoušet postavením nové tratě na tomto přechodovém úseku.

Já to raději zkoušet nechci, nechám se překvapit:)
Když budou problémy, tak potom se to bude řešit.
Kdysi se tu mluvilo (před vynalezením Binu) o posouvání celé tratě, už si toho sice moc nepamatuji, ale i to by snad byla možnost...
"Vrátit se na původní souřadnice", tím asi myslíš to posouvání tratě že?

Ondra135: Já mám naopak velmi rád nákladní vlaky a musím Ti říci, že přechod v Kolíně z 321 na BP vůbec neznamená nic. Já se bohužel asi nenaučím používat Train Simulator Editors & Tools a proto nemohu udělat aktivitu. Jen testuji aktivity pro zájemnce a Tobě budu držet palce, aby Ti aktivita vyšla :ole: .

papej napsal:
Ondra135: Já mám naopak velmi rád nákladní vlaky a musím Ti říci, že přechod v Kolíně z 321 na BP vůbec neznamená nic. Já se bohužel asi nenaučím používat Train Simulator Editors & Tools a proto nemohu udělat aktivitu. Jen testuji aktivity pro zájemnce a Tobě budu držet palce, aby Ti aktivita vyšla :ole: .

Člověče,Papeji...
nechci Ti kazit opravdu radost, špinit Martinovi vlákno a prozrazovat. Ale když už i já udělal trasu hráče, vlepil 4 stojící vlaky a nechal kolem sebe projet dalších 5 na úseku dlouhém 18 km, tak to dokáže každej. Je to sice primitivní začátek, ale někde se začít musí. A věř, že mně to trvalo 4 hodiny:D:D
A to myslím smrtelně vážně. A možná nebude od věci, když požádáš o případnou pomoc toho, komu testuješ.;)

ondra135 napsal:
Nex 52700 mohlo jet z Chebu až do Brna s esem 363 jak tam turnusově jezdní z Chebu až do Brna.
52700 jezdí z Brna do Chebu opačně je to Nex 57201 ;)

To MIDRAFON: Já říkal nemohu se naučit používat Train Simulator Editors & Tools. Je to bohužel kvůli tomu, že jsem po infarktu myokardu a následném mozkovém infarktu na pravou stranu těla ochrnutý, velice špatně mluvím a mám jen zbytkovou znalost mateřštiny. Dlouho jsem se učil ovládání Train Simulatoru a všechno, co není v češtině, je pro mne nedosažitelné. Mám udělané návody a ty musím využívat. Ty mi udělal jediný člověk, který mi napsal, když jsem se tu rozhlížel a zkušení mi napsali oblíbené "hledej šmudlo". Tím člověkem je Josef Žižkovský a jsem mu dodnes vděčen. Martinovi se omlouvám za špinění vlákna.

Ing. Jan Papež.

Zde by měli číst tací, kteří v jiném vlákně stojí za tím, že MSTS je jen hra. Já tvrdím od začátku, že MSTS je pro mnohé lidi mnohem víc než hra a nemusí to znamenat, že jsem na hrách závislý.
Pro někoho to mohou být vzpomínky na dráhu, ale někteří, asi si to většina z nás neumí představit, pokud má člověk do reálného života nějaká omezení, tak je rád za tuto virtuální realitu. A určitě se těší na každou novinku, tak další aktualizaci tratí. Bohužel zase my stavitelé nedokážeme pracovat tak rychle, aby jsme například každý měsíc vydávali aktualizace nebo nemůžeme každému postavit trať, kterou by si přál.
Omlouvám se Martinovi za odbočení od tématu.

Môže mi niekto poradiť v úseku Praha-Libeň -Praha Běchovice mi v noci cca 00:05 vypisuje hlášku
"Selhalo nahraní souboru s modelem Vesnice_domkyC10"... viď obrázok
http://www.ulozto.cz/8977825/screenshot-2011-05-12-12-27-10-jpg
vďaka za pomoc
zabudol som, že tie súbory mám v shapes
samozrejme mi predtým nerobilo až po stiahnutí 20 akt./skopíroval som to viac krát a stále mi to robí/

Naposled editoval moderátor:

Stačí před inkriminovaným úsekem save a pak následně load. Někdy musíš před tím load ven ze simulátoru, ale to už se tady tolikrát řešilo. Mohl ses podívat.

Protože bylo z technických důvodů třeba vlákno archivovat a uzavřít, pokračujte v diskusi zde:
http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/3320

Naposled editoval moderátor:
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře