Ahoj Bobe,
tak jsem to vyzkoušel se stejným výsledkem, mise jde načíst do doby než přejdu na druhé stanoviště, pak už ne.
Úplně stejný problém mám ve svojí misi na 310, začnu v Krnově s lok 742, objedu neschopnou elektriku pak přejdu na druhé stanoviště a mám jet přes 3 hodiny do Olomouce. Po přechodu už to většinou nejde načíst. Misi jsem udělal už někdy před rokem, takže jsem za tu dobu zkoušel všechno možné i nemožné.
- mašinou ani *.eng souborem to není, v jakékoliv jiné misi není se stejnou mašinou problém
- výměna mašiny za jinou řadu nepomůže
- kabinou to taky není, zkusil jsem ji vyměnit
Při posledním pokusu u mojí mise jsem zkoušel nesahat na světla (poloha 0) a ono to pomohlo. U Tvojí ale ne. Takže bych hádal, že u těch misí bude něco špatného v *.act souboru, otázkou je co...
Tak ještě jeden test:
- zkusil jsem znovu zaměnit kabinu (z 810) a pustit misi úplně od začátku. Načítání po přechodu bez problémů, takže přece jen asi kabina. Je třeba to ale jet od začátku, změna po uložení nepomůže.
ŽSR mi kdysi psal, že pozice pohledů u _rv verzí nesmí být dál jak 1,8 metrů nebo tak něco, možná je základní problém v tom. Přes to ale se stejnou mašinou není problém v jiné misi.