Není to unreal jenom kuli tom, že se mi to nehodí do krámu, ale ve skutečnosti prostě nic takového neexistuje (Mirel ponechme stranou, protože stejně ho MSTS neumí 100% nasimulovat).
Kdyby ty rychlobrzdy nebyly, tak by se nestalo to, co se stalo tady kolegovi. Nic mě nenasere nejvíc, než strhnutá rychlobrzda z důvodu, že na trati "chytím" rychlostník z vedlejší tratě (chyba msts pro neznalé), nebo při posunu, kde je nesmyslně omezena rychlost na 30km/h popřípadě při jízdě proti stůj nebo když se mi po přechodu na jiné stanoviště objeví rychlostní limit nula.
Tady jsou dosti pádné argumenty proč rychlobrzdy ne. A že je to adrenalin. Kulový. Za adrenalín nepovažuju teda v žádném případě srhnutí rychlobrzy z důvodů popsaných výše, které se více či méně vyskytují. To pak má chuť člověk rozmlátit počátač, zvlášť když si aktivitu neuložil a kuli týdle debilitě musí začít znova, protože nestihne na určené místo dojet včas a aktivita se ukončí viz Tommyho manipuláky atp. kde to prostě takto ošetřeno být musí.
Na závěr dodám, že u sebe mám rychlobrzdy vyhozený, co kdo má je mi jedno, ale neodpustím si při každé zmínce o podobných případech "takový malý rejpnutí".