Zbyněk Šemora
Strojvedoucí
Pokud člověka trápí jen tohle, pak je mu na světě ještě hoooodně dobře.passion napsal:....
Terajšia rýchlobrzda pri prekročení rýchlosti o 5km/h v MsTs je hodne, hodne unreal.
S týmto musím súhlasiť s Čoudom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Pokud člověka trápí jen tohle, pak je mu na světě ještě hoooodně dobře.passion napsal:....
Terajšia rýchlobrzda pri prekročení rýchlosti o 5km/h v MsTs je hodne, hodne unreal.
S týmto musím súhlasiť s Čoudom.
MonitoringDeviceTriggerOnTrackOverspeed ( 0 )Kryton napsal:Já jsem také proti, a to hlavně kvůli nulovému limitu. Mohl by sem prosím někdo napsat, kde se to dá v engu deaktivovat
?
Díky moc.Šnek napsal:MonitoringDeviceTriggerOnTrackOverspeed ( 0 )Kryton napsal:Mohl by sem prosím někdo napsat, kde se to dá v engu deaktivovat?
Místo 1, přepiš na 0.
Brake_Train ( 0 1 0.05 0.7
NumNotches ( 5
Notch ( 0.0 0 TrainBrakesControllerFullQuickReleaseStart )
Notch ( 0.3 0 TrainBrakesControllerReleaseStart )
Notch ( 0.5 0 TrainBrakesControllerApplyStart )
Notch ( 0.7 0 TrainBrakesControllerContinuousServiceStart )
Notch ( 0.9 0 TrainBrakesControllerEmergencyStart )
)
)
Fíra nejezdí podle rychlostníků, který jej náhle překvapí, ale podle seznání, kdy si dělá i poznámky a taháky. Alespoň zodpovědní fírové. Několik příkladů mám k dispozici. A kdo jezdí jen tak na blink, nemá na dráze za kolem co dělatBedlisch napsal:Pokud je rychlobrzda nastavena na +5km/h, tak je to jen pro zlost. Neb pokud nemám dokonalé seznání trati, jedu bez Track Monitoru a následuje snížení rychlosti o 10km/h, které není návěštěno, tak nemám šanci reagovat a souprava zastaví z důvodu překročení rychlosti na rychlobrzdu.
Martens napsal:Příklad :
Kód:Brake_Train ( 0 1 0.05 0.7 NumNotches ( 5 Notch ( 0.0 0 TrainBrakesControllerFullQuickReleaseStart ) Notch ( 0.3 0 TrainBrakesControllerReleaseStart ) Notch ( 0.5 0 TrainBrakesControllerApplyStart ) Notch ( 0.7 0 TrainBrakesControllerContinuousServiceStart ) Notch ( 0.9 0 TrainBrakesControllerEmergencyStart ) ) )
Je to to poslední číslo v řádku Brake_Train
Vysvětlení je sice správné, ale neplatí pro odbržděnou polohu - místo čísla 0.7 by tam mělo být číslo 0.3 - je to číslo notche s definovanou vlastností pro odbrždění (TrainBrakesControllerReleaseStart)
Jo a samozřejmě to může být u jiného typu brzdiče nastaveno i jinak. Je to jen příklad.
Miran napsal:pokud nejsem na stanovišti měl bych mít klíč v kapse. Pokud se mýlím tak mne opravte