Trať Ostrava - Hranice na Moravě

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Howky
  • Datum začátku Datum začátku
No docela koukám a popravdě ani já nevím co se s tratí děje. Mexe sem na icq neviděl a poslední zprávy od něj byly ty že mu nějak zlobí pc, takže víc opravdu nevím.O stavbě do RW mluvil. Na foru RW jsem se díval ,ale nejsu si jistý ale dle mě jsou Katmat a Mex dvě různé osoby.No uvidíme zkusím napsat Meximu sms a uvidíme. Jinak si myslím , že by možná šlo pustit ven aspon verzi kterou jsem dostal naposledy .

Tak asi pro někoho smutná zpráva a někdo to možná čekal. Ale zkoušel jsem kontaktovat Mexe a bohužel bez odezvy , takže pokud to tady čte ,, Moderátor ,, tak jestli by to šlo vlákno zatím zamknout díky.

Prosímtě, neříkej, že někdo na něčem roky pracuje a pak to jednoduše vyhodí. Vždyť jsi posílal nějaké pracovní verze.
Nevěřím, že se to může jen tak ztratit.

Hoši, zálohovat, zálohovat, zálohovat! Obzvláště, když vím, že už mi jednou ten disk odešel.

Jestli je trať fakt celá pryč, je to jedině škoda.

Verze z 23.1.2010, která byla tehdy uvolněna, se mi válí na disku.

Sám nevím co se sním stalo, ohledně verze nejlépe odpoví David H. protože jemu sem poslední verzi , novější kopíroval na slezině a to tuším byla ta 1.5. Já bych jí snad někdě ještě vyhrabal na DVD .
Na ty stránky jsem koukal že zas fungují , nevím no od Mexe odpověd nemám.

Tak mám novinku Mexicanos žije. S doménou byl menší problém, proto stránky zazlobily. A jinak poslední informace od Mexe :

Na trati pracovat bude , ale ted trošku méně : dúvod předělává byt
Aktualizace nějaká bude.Upřesníme.

Howky napsal:
Na stránkách vzinkla sekce On-line ,více zjistíte zde

http://www.drahy.info/index.html

Výborne :) super konečne nemusím behať po nete a hladať hry s vlakovou tematikov :D

Když to vemem od začátku 1 a 2 obrázek je za zastávkou Rokytnice , 3 - 6 je ze Stanice Brodek u Přerova , 7 - 9 je stanice Grygov a zbytek je Olomouc

Thank you for such good news!! Very happy (even in Russia)that the continuation of the route will be released the other day)) Thanks to the authors of the route and those who are his doing ) With the New Year 2012 you friends and associates on the simulator )) Be happy and healthy)

The builder of track now has a lot of work, cant give enought time for simulator. But, new version could be, but, we dont now when. In future will be more information.

Omlouvám se zdejším za příšernou angličtinu v českém vláknu, ale nemůžu koukat na to, jak toho borce vesele ignorujeme.

Ronoath napsal:
... nemůžu koukat na to, jak toho borce vesele ignorujeme.

Možno keby to skúsil ruštinou, niektorí starší by mu rozumeli lepšie

Naposled editoval moderátor:
Kdepak nikdo ho neignoruje jen se nestíhá dík práci a jiným povinostem. Jinak ke stažení je nová verze tratě na stránkách.
A jinak anglicky mu odepíšu hned jak to sepíšu XD
Sekce Download

http://www.drahy.info/index.html

Back
Nahoře