Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
augustus napsal:Taky malicky detail. V sekcii download je preklep v slove Global. Je tam Glogal. Len pre info
Howky napsal:Mám tu pro váš malou novinku z nové tratě .
Ostrava Svinov - Hranice na Moravě ,, zatím ,,
97% Postaven traťový profi
97% Postavena trakční soustava
98% Postavena návěstní soustava
97% Vytvořeno okolí
http://www.drahy.info/
Autor ví že to sem dávám, s pozdravem Howky
Je chválihodné, že se konečně dává info o novém projektu, až je co ukazovat.Howky napsal:Kam by mohl trat pokračovat ????? zatím v otázkách
Z Přerova na Brno či Břeclav, nebo na Olomouc .
Se teprve bude rozhodovat
Pavlík napsal:Ten tajemný stavitel je Mexiccannos. Už tu kdysi měl se svým týmem své vlákno o té samé trati. Je dobře, že se mu to nakonec povedlo zrealizovat a dát k downloadu.
Mě to došlo až teď jak jsem se vrátil z procházky s pejskem. Při mytí nádobí mi vrtalo hlavou, kdo je ten tajemný mexiccanoc, jak je podepsán dole na stránkách. Věděl jsem, že je to někdo z fóra a až když jsem oplachoval hrnky, tak mi došlo, že tento kdysi stavěl 270 a nyní vlastně oprášil starý projekt. Už tenkrát psal, že to dělá do puntíku přesně. Takže mi to také zapálilo. Ale proč zrovna u mytí nádobí, to nechápuPavlík napsal:Ten tajemný stavitel je Mexiccannos. Už tu kdysi měl se svým týmem své vlákno o té samé trati. Je dobře, že se mu to nakonec povedlo zrealizovat a dát k downloadu.
Howky napsal:Od Autora tratě:
Hledám modeláře který by byl ochoten vymodelovat budovu v žst studénka (100kč), Lampu co je ve svinově (50kč), žst Ostrava svinov (200kč) nebo celý model svinova (500kč), modeláři hold nejsou tak zkusim alespoň finančně motivovat i když t není bůhví co.
Nabídky piště na tento mail: mexicannos@seznam.cz
Tak nabídka už neplatí modelář se našel.
Howky napsal:Hoj pánové mám tu prosbu od autora zda někdo neposkytne prostor cca 380MB pro uložení tratě . S pozdravem Howky
Každá trať, která má svůj Global nemůže být kompatibilní s žádnou jinou tratí. V tomto případě je v Global dopsáno trolejové vedení.lukas matura napsal:...
A ještě jeden dotaz. Je trať stavěna na kolejivu BP nebo ne?