Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Zbyněk Šemora napsal:Už jsem Vám to napsal ve vláknu mé trati.
1. odinstalovat MSTS BIN
2. nainstalovat češtiny (uživatelé mé trati mají exe v adresáři Train simulator)
3. nainstalovat MSTS BIN. (kdo používá verzi do mé trati, tak je vhodné jako poslední spustit global.exe s opravou parametru - opět jen pro uživatele co si nainstalovali mou trať)
Po té jsou všechny texty zpět.
Zbyněk Šemora napsal:Já mám na notebooku grafiku ati a také žádný jiný novější ovladač není kompatibilní. Takže buď vyměň notebooknebo zajdi za někým, kdo se v počítačích vyzná a vše Ti nakonfiguruje. Já si myslím, že to musí nějak jít.
Sakra, chlapeVáclav B. napsal:Změnu notebooku jsem v příštích několika letech neplánoval, ale asi budu muset změnit názor.A co takhle nějaké starší ovladače?
bob57_cz napsal:Sakra, chlapeVáclav B. napsal:Změnu notebooku jsem v příštích několika letech neplánoval, ale asi budu muset změnit názor.A co takhle nějaké starší ovladače?
, kde máš ten zatracený msts nainstalovaný ? Máš ho v jiném oddíle než systém ? !!! Nemluvím o žádném přesunu, ale o přímé instalaci ( do FAT32 ).
Ne ?Tak si přečti předchozí stránku. Možnosti ještě nejsou vyčerpané.
Doporučuji zajít za někým, kdo se v počítačích vyzná. Do FAT32 se nedostává. Ale je nutné takto naformátovat celý oddíl. Je výběr buď NTFS nebo FAT32. Pak se teprve instaluje do tohoto oddílu MSTS. Ale jen tak mimochodem, já už FAT32 nepoužívám hodně dlouho a problém žádný nemám. Ale možná by stálo zato to vyzkoušet, jestli na takovém disku bude chodit MSTS lépe, jak to odůvodnil bob57_cz.Václav B. napsal:bob57_cz napsal:Sakra, chlapeVáclav B. napsal:Změnu notebooku jsem v příštích několika letech neplánoval, ale asi budu muset změnit názor.A co takhle nějaké starší ovladače?
, kde máš ten zatracený msts nainstalovaný ? Máš ho v jiném oddíle než systém ? !!! Nemluvím o žádném přesunu, ale o přímé instalaci ( do FAT32 ).
Ne ?Tak si přečti předchozí stránku. Možnosti ještě nejsou vyčerpané.
Ten zatracený msts jsem nainstaloval na disk D: , tedy tam, kde není systém. Bohužel ale nevím, jak provést tu přímou instalaci do FAT32. Kdyžtak to zkusím ještě jednou, jen mi prosím řekni, přesný postup, jak to dostat do FAT32. Omlouvám se, že je se mnou taková práce
![]()
Ne default, ale aktualizovaný i s nainstalovaným BIN a češtinou. Do toho si pak můžu ze zálohy dokopírovat své další Global a tratě.Václav B. napsal:A u toho postupu, co jsi popisoval si tedy vezmu fungující MSTS v defaultním nastavení a překopíruji složku Train Simulator fungující do té mé. Tu starou pak zazálohuji a tím by to mělo být vyřešené?
Zbyněk Šemora napsal:Ne default, ale aktualizovaný i s nainstalovaným BIN a češtinou. Do toho si pak můžu ze zálohy dokopírovat své další Global a tratě.Václav B. napsal:A u toho postupu, co jsi popisoval si tedy vezmu fungující MSTS v defaultním nastavení a překopíruji složku Train Simulator fungující do té mé. Tu starou pak zazálohuji a tím by to mělo být vyřešené?
Zbyňku, nic proti, ale pokud mi to dovoluje volný prostor, tak i z té zálohy je lepší to kopírovat, protože v případě jakéhokoliv problému mám tu zálohu komplet stále k dispozici. A ta se dá smazat až po ověření funkčnosti.Zbyněk Šemora napsal:Nic nekopírovat, přesunout. Já jsem jednoduše přejmenoval složku Train Simulator na Train simulator zaloha. Pak jsem tam nakopíroval funkční Train simulator. Pokud tam bude vše co potřebuji, tak zálohu mohu smazat.
Není co zkazit, pokud Train simulator nakopíruji na to samé místo. Instalace tratí a trainsetu nic do registrů nezapisují a BIN také ne. Alespoň si to myslím. Já tento postup používám, pokud instaluji MSTS jak z XP, tak Vist do stejného adresáře.