Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Já mám taky GK ATI a to dosti slaboučkou, žádné dělo a šlape bez problémů.Václav B. napsal:No, pomalu se začínám bát, že se problém s kombinací MSTS a ATI nevyřeší. Já už jsem zkusil asi 10 různých řešení a nikdy se nedosatvil kýžený cíl. Jedinou útěchou je, že alespoň activity editor funguje, takže se nějak jezdit dá.
bob57_cz napsal:Já mám taky GK ATI a to dosti slaboučkou, žádné dělo a šlape bez problémů.Václav B. napsal:No, pomalu se začínám bát, že se problém s kombinací MSTS a ATI nevyřeší. Já už jsem zkusil asi 10 různých řešení a nikdy se nedosatvil kýžený cíl. Jedinou útěchou je, že alespoň activity editor funguje, takže se nějak jezdit dá.
Nainstalované poslední DirectX i drv+CCC v XP i ve Vista64.
Je prostě potřeba hledat optimální nastavení systému. Bohužel univerzální řešení neexistuje.
Miran napsal:Tohle se zdá být dobrá zpráva. Já jsem se s přestavbou počítače oné problémové karty ATI Radeon 2600 PRO AGP zbavil a vrátil se zpět k kartě nVidia, kde nebyly nikdy tyto problémy. Jenom doufám že toto tvé sdělení potvrdí i ostaní majitelé karet ATI a to by bylo velice dobře.
MaF napsal:Miran napsal:Tohle se zdá být dobrá zpráva. Já jsem se s přestavbou počítače oné problémové karty ATI Radeon 2600 PRO AGP zbavil a vrátil se zpět k kartě nVidia, kde nebyly nikdy tyto problémy. Jenom doufám že toto tvé sdělení potvrdí i ostaní majitelé karet ATI a to by bylo velice dobře.
Zdá se, že se to skutečně týkalo jen ATIn, mám pocit že dokonce jen té řady HD2400/2600 a novějších. Takže je pravděpodobné, že problém měl jen jednu příčinu (ovladače) a tím pádem i jedno řešení. To se nakonec uvidí podle ohlasu ostatních, přál bych všem aby to šlapalo. Je to docela radost na novějším stroji jet to, co jsem znal jen z slideshow na PIII@667 a Nvidie MX400![]()