6. setkání příznivců MSTS

Jen pro info, co se dělo na místě sleziny o týden později .... a co vlastně mohli vidět účastníci sleziny v omezené míře a provozu.

http://hawkeye1970.rajce.idnes.cz/Den_otevrenych_dveri_27.02.2010

Super,v neděli,druhý den sleziny, jsme se Štefanem přemluvili jedinného obslužníka kolejiště,aby zajezdil,zavěsil 742(kvůli Štefanovi) a asi 15 Falls na postrk tuším 730ku.Projel celý kolejiště a bylo to super,je vidět,že pánové to mají v malíku.

Naposled editoval moderátor:
poison napsal:
Super,v neděli,druhý den sleziny, jsme se Štefanem přemluvili jedinného obslužníka kolejiště,aby zajezdil,zavěsil 742(kvůli Štefanovi) a asi 15 Falls na postrk tuším 730ku.Projel celý kolejiště a bylo to super,je vidět,že pánové to mají v malíku.
Nemohu než souhlasit. Jízda to byla suprová a alespoň při tomto počtu souprav a dvou návštěvníků se jízda dala více než vychutnat. Bylo to hezké poježděníčko

Naposled editoval moderátor:
Tom Kanka: Sem koukal na to hodnocení za zapalovač. Musím říct, že sem už bez obočí. Malá nehoda v podnapilosti :-D:-D

nazdárek pánové,

tak konečně dnes jsem se dostala k počítači (dvacka se točil na židli a kolenem kopl do pc a tam se utrhla zákl. deska a graf. karta - mě to stálo 2500,- a dvacku 14 dní zaracha) a můžu Vám všem poděkovat za perfektně a odpočinkově strávený víkend. Byli jste velmi příjemní a ani jsem netušila, kolik správných chlapů má rádo vláčky. Díky Vám se na tuto hru dívám už jinak a poznala jsem, kolik hodin dřiny se schovává za jízdou, co vidím na PC u dvacky. Když mám totiž co číst a je tam kafíčko, tak můžu být kdekoliv. Věděla jsem do čeho jdu, a ani chvilku jsem nelitovala. Jen mě na kratší chvíli polil studený pot - to když jsem měla večer spát společně s 10 chlapy na jedenáctilůžkovém pokoji. A strašně moc lituji, že jsem neslyšela zvuky lynoucí se z tohoto pokoje.Možná jsem tam nebyla některým po chuti, ale bohužel jsem dvacku nemohla na první setkání MSTS pustit samotného až ze Šumperka a tímto se omlouvám. Přeji Vám všem hodně zdaru a úspěchů s hrou MSTS . Díky všem Vacátková

paní Vacátková napsal:
nazdárek pánové,
Byli jste velmi příjemní a ani jsem netušila, kolik správných chlapů má rádo vláčky...
Myslím,že tento pocit měl každý,kdo tuto akci za poslední ročníky navštívil.
paní Vacátková napsal:
Možná jsem tam nebyla některým po chuti, ale bohužel jsem dvacku nemohla na první setkání MSTS pustit samotného až ze Šumperka a tímto se omlouvám. Přeji Vám všem hodně zdaru a úspěchů s hrou MSTS . Díky všem Vacátková
Nemyslím,že by Vaše přítomnost někoho negativně ovlivňovala,na druhou stranu,když to zvládne Gajdma,proč by to nezvládl dvacka!;)
Na třetí stranu to má dvacka spočítaný,sám to nikdy neabsolvuje,protože jeho mamka se bude chtít příště zúčastnit znova.:P

Takže za organizátory vyjadřuji uspokojení nad vlastním průběhem akce i spokojeností návštěvníků. Co se týče těch mých dvou "podřízených" kolegů, na které tentokrát spadla organizace akce zcela nemilosrdně a natvrdo, tak jim mohu vytknout pouze jedinou věc - zamčené druhé dveře do sálu a tím mnohem horší možnost výměny vzduchu. Divím se že se nikdo z Vás neozval a nepožádal i o otevření těchto dveří. Nebyl by tam pak tolik příšerný vzduch jaký tam odpoledne byl.
K vizitkám - původně jsem je měl v plánu ale zmatek okolo objednávky obědů a občerstvení mi v tom udělal malinko čárku přes rozpočet takže snad příště to bude lepší a poznáte se i když se neznáte.
Jsem rád že většina z Vás si z této akce i nějaké ty poznatky odvezla a že to nebyla jen ztráta času. Jasně se tím ukazuje že takovéto akce jsou potřebné a tímto přeji stejný úspěch akci v zahrádkářské kolonii na podzim. Já osobně budu další slezinu organizovat (alespoň doufám) v již zaběhnutém termínu na konci února takže si podle toho už teď můžete začít plánovat svou činnost za 11 měsíců.
Je ale jeden člověk, kterého obdivuji více než všechny ostatní potrhlíky. A na tom se asi shodnu s většinou že je to dvackova mamka, která byla ochotna s ním pro ni neužitečně strávit víkend v zatemněné místnosti. Všechna čest této osobě!

Teda koukám že na sleziny budu muset taky jezdit, neboť se tam zřejmě něco užitečného taky dozvím, k tomu chrápání, jak jsem si přečetl, někdo tady říkal že to použije do spacího vagónu. Přimluvil bych se za to, neboť to je další oživení, co ještě nikde jinde není. Otázka je kdo udělá interiér "spacáků".

Back
Nahoře