Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Nemohu než souhlasit. Jízda to byla suprová a alespoň při tomto počtu souprav a dvou návštěvníků se jízda dala více než vychutnat. Bylo to hezké poježděníčkopoison napsal:Super,v neděli,druhý den sleziny, jsme se Štefanem přemluvili jedinného obslužníka kolejiště,aby zajezdil,zavěsil 742(kvůli Štefanovi) a asi 15 Falls na postrk tuším 730ku.Projel celý kolejiště a bylo to super,je vidět,že pánové to mají v malíku.
Hlavně že jinejm radíš!Čouda napsal:Tom Kanka: Sem koukal na to hodnocení za zapalovač. Musím říct, že sem už bez obočí. Malá nehoda v podnapilosti![]()
Myslím,že tento pocit měl každý,kdo tuto akci za poslední ročníky navštívil.paní Vacátková napsal:nazdárek pánové,
Byli jste velmi příjemní a ani jsem netušila, kolik správných chlapů má rádo vláčky...
Nemyslím,že by Vaše přítomnost někoho negativně ovlivňovala,na druhou stranu,když to zvládne Gajdma,proč by to nezvládl dvacka!paní Vacátková napsal:Možná jsem tam nebyla některým po chuti, ale bohužel jsem dvacku nemohla na první setkání MSTS pustit samotného až ze Šumperka a tímto se omlouvám. Přeji Vám všem hodně zdaru a úspěchů s hrou MSTS . Díky všem Vacátková