6. setkání příznivců MSTS

Zdarec, pokusím se taky dorazit. Budu sebou mít DVD s tratí "tramvaje Olomouc", tak kdo budete mít zájem, vemte si prázdné DVD (Verbatim +R, 4,7 GB, 16x) a vyměníme :D Případně vezmu pár origoš i s obalem - to je pak za 20 Kč. Nebo si obsah stáhnete do PC - taky možnost :)
Tož se těším, zatím mi to nikdy nevyšlo.

Hele panstvo je ještě možný se k Martensovi zaregistrovat? Já se tam napíšu a ať se staraj....
Jo, takže není. O dva dny sem to prošvih. Martensi prosímtě dopiš mě tam ještě dodatečně. Jídlo nepotřebuju, když je blízko hospoda a Spaní na ubytovně, k pití pívo. Jinak máte smůlu a okolo pátý v sobotu pojedu domů.

Naposled editoval moderátor:
Díky Martensi a mám ještě jeden požadavek. Potřeboval bych místo u stolu a zásuvku v okruhu 2 metrů. Šlo by to přosímtě?

Čouda napsal:
Díky Martensi a mám ještě jeden požadavek. Potřeboval bych místo u stolu a zásuvku v okruhu 2 metrů. Šlo by to přosímtě?
Ty budeš mít přece čestné místo u projekčního přístroje a budeš hádat, jestli rozeznáš na traffic lokomotivách, které budeš potkávat inventární tabulky.
Jinak zásuvku na slezinách potřebuje téměř každý návštěvník. Takže kdo dřív příjde ..... nebo kdo je vždy připraven a prodlužku s rozdvojkou si vyndá ze svého batohu :D.

Super, tak mám jednu díru ve tvojí rozdvojce, jestli můžu směle poprosit...

Ještě že jsi mi to dotazem připomněl, abych prodlužku přibalil. Vlak přijede buhví jak, u stolů už bude narváno, všechny zásuvky obsazené,....

A já se připojím s dotazem na všechny účastníky sleziny od východu. Sice je ještě čas, ale asi už uvažujete o spojení na slezinu. Pojedu IC 580 Hutník. Pokud by se chtěl někdo přidat, prosím, napište mi přes SZ telefonní číslo a můžeme se sejít ve vlaku. Já pojedu z Ostravy hl.n. Příjezd do Prahy je 9:51, uvažuju o možnosti vystoupit v Libni a jet pak na Podbabu tramvají.
Jinak já budu mít s sebou rovněž notebook, prodlužovačku když tak vemu taky, 4 díry, 3 metry, uvidím, co se mi vejde do batohu, ten velký se mi nechce vláčet.

Já se teda přidám. Kdopa pojede tady z východních Čech a jak? Přidal bych se, NO..

Tak tak pánové. Pokud nevydrží vaši miláčci fungovat na baterie tak si raději přivezte i nějakou tu rozdvoj/trojku prostě rozmnožovačku. Jinak bude zásuvek omezený počet. Mám k dispozici to co dole používáme a to rozhodně není ve svém výsledku vámi požadovaný počet zásuvek. Není zapotřebí dlouhé prodlužovačky ale co nejvíce zásuvek. I tak se vás určitě najde dost takových co budou spoléhat na ty druhé s názorem "Však ono to nějak dopadne.".
A k těm registracím - budou opět vyzitky ale tentokrát doplněné i o info typu registrace a požadavku na jídlo. Už mne nebaví řešit to že polovina z vás je JEN nezávazně. Pokud bych to měl brát matematickým průměrem tak polovinu nezávazných jedlíků s Martensem odečteme a starejte jak umíte. A bude postupné vpouštění jedlíků do bufetu v době krmení a to hlavně podle těch vizitek a registrací. Takže závazní jedlíci jídlo (oběd v hospodě i svačinky) mají jistý, z nezávazných jedlíků se nají jen půlka a zbytek kdo ví.......
Ta registrace není pro srandu králíků ale má svůj význam. Takže doufejte a hodně buďte hodní na Martense aby správně nakupoval zásoby a spočítal lidi i do hospody.

No já sem se ještě zapoměl zeptat v kolik se to tam otvírá, abych tam nebyl někde ráno a hodinu nečuměl. Jinak podle přihlášky pojede Joska a KimiR takže navrhuju ject spolem. Možme tam bejt v 8:47 nebo 9:47. Radši bych jel tím prvním, protože ty umělci v nížinách ještě nebudou mít vyházený vexle od sněhu a stejně budem zpožděný.
Joska má odjezd z doudleb 6:09
KimiR z poříče v 5:54
Já v 5:19
Takže to je naplnánovaný, a tak to bude.

Ahoj všichni.
Kdy bude zveřejněn program setkání nebo hodina začátku, abych nepřišel pozdě?

Pette napsal:
Ahoj všichni.

Patte - nepleť si to se školením. Tohle je setkání stejně potrhlejch lidí kteří se chtěj z nějakého důvodu také občas i sejít a pokecat si mezi sebou. Takže program jako takový nikdy neuvidíš, bude takový jaký si ho uděláš. Na co se zeptáš to se i možná dozvíš. Na co se nezeptáš tak to se určitě nedozvíš.
A co mám informace tak vrátnej tam prej bude už od 8 hodin což je v současnosti i na mně a můj stav zbytečně brzo. Na to mám lidi. Já osobně plánuju dorazit okolo 10 hodiny.

Čouda napsal:
No já sem se ještě zapoměl zeptat v kolik se to tam otvírá, abych tam nebyl někde ráno a hodinu nečuměl. Jinak podle přihlášky pojede Joska a KimiR takže navrhuju ject spolem. Možme tam bejt v 8:47 nebo 9:47. Radši bych jel tím prvním, protože ty umělci v nížinách ještě nebudou mít vyházený vexle od sněhu a stejně budem zpožděný.
Joska má odjezd z doudleb 6:09
KimiR z poříče v 5:54
Já v 5:19
Takže to je naplnánovaný, a tak to bude.

Tvých plánů se zaručeně držet nebudu a Alcapone si myslím že asi taky nejspíše nee.Já jsem jezdil na sleziny za poslední 2 roky co jsem jezdil,tak v 6:53 odemě,přestup pouze ve Starkoči a pak valit Rychlíkem 846 na Prahu.Proč bych jel na pragl se 2 přestupy když můžu s jedním,asi to vidím i tak,ale Alcapone,možná plánuje auto,Pokud auto nebude pojedu z Velkého Poříčí v 6:53 a v 9:47 na hl.n. v práglu.To úplně stačí si myslím,nemusím tam být jako ranní ptáče někde od 8 :D.Lukáš

Ty seš nějakej pohodlnej. O jeden přestup víc a už tito vadí :-D Pojedem a Joskou. Prý bere auto, takže japa se dopravíme do HK? Já sem pro ten dřívější vlak. Čert ví jak budou ty cesty vypadat i když ta dálnice by měla bejt solidní vyhrnutá a prosolená do sraček.

Ppoollll napsal:
Pette napsal:
Ahoj všichni.

Patte - nepleť si to se školením. Tohle je setkání stejně potrhlejch lidí kteří se chtěj z nějakého důvodu také občas i sejít a pokecat si mezi sebou. Takže program jako takový nikdy neuvidíš, bude takový jaký si ho uděláš. Na co se zeptáš to se i možná dozvíš. Na co se nezeptáš tak to se určitě nedozvíš.
A co mám informace tak vrátnej tam prej bude už od 8 hodin což je v současnosti i na mně a můj stav zbytečně brzo. Na to mám lidi. Já osobně plánuju dorazit okolo 10 hodiny.
Díky za odpověď. Jsem spokojen.

Ppoollll: Netušil jsem, že (ne)závaznost registrace má vliv i na oběd v restauraci...

Čouda napsal:
Ty seš nějakej pohodlnej. O jeden přestup víc a už tito vadí :-D Pojedem a Joskou. Prý bere auto, takže japa se dopravíme do HK? Já sem pro ten dřívější vlak. Čert ví jak budou ty cesty vypadat i když ta dálnice by měla bejt solidní vyhrnutá a prosolená do sraček.

Tak jako když někam jedu,tak hlavně abych nikde nerzl,přeci nebudu vystupuvat,nastupovat 2*,někde bude náledí a bude bum :D,tak stačí jednou a pořádně a pak v teple až na konečnou :D.Ale jinak záleží na joskovi v kolik on bude chtít stávat.Lukáš

KimiR napsal:
Čouda napsal:

Tak jako když někam jedu,tak hlavně abych nikde nerzl,přeci nebudu vystupuvat,nastupovat 2*,někde bude náledí a bude bum :D,tak stačí jednou a pořádně a pak v teple až na konečnou :D.Ale jinak záleží na joskovi v kolik on bude chtít stávat.Lukáš
Koukal jsem na spoj, vyberte si buď v 7 nebo v 8, vždy s jednim přestupem. A zapomeň na dálnici, proč mám platit za stejnou silnici jako je vedlejší. A Rencek je pohodlný, že mu 611 nevadí.
Jinak teda změnit registraci na závazně, abych nepřišel teda o jídlo a jedno místo na zaparkování. Nevim jak pak na Klamovku, asi MHD, jako všichni se tam nevejdem do auta. Maximálně bych vzal tašky, baťohy. Jinak ještě jsou teda 2 místa v autě.

Back
Nahoře