6. setkání příznivců MSTS

Já beru batoh, notebok a kořalku (řidič má bejt veselej), takže zaberu jedno místo k sezení. Sem zvědavej co řekne TAX na tu naši slivovici z Východních Čech.
Já bych raději v sedum, než se pak prokoušem Prahou než to najdem no do půl desátý, do desíti sme tam. Možná bych se mohl ujmout funkce navigátora. Kimire tobě asi pošlu SZ telefon, abysme se nějak domluvili a poznali v hyperboudě.
Josko proč bys jezdil na Klamovku MHD? Tam dojedeme autem.
Jo ještě sem zapoměl. Ppoolllle (nebo jak se to píše, to je šílený), prosímtě, je tam možnost se napíchnout na net?

Naposled editoval moderátor:
A co chceš hledat. Já nic hledat nepotřebuji. Beru navigaci, kterou použiji jenom pro jistotu při cestě z DDm na Klamovku. Ne jednou jsem z výjezdu z tunelů špatně odbočil a pak se komplikovaně vracel. Jak jsem psal vemu na Klamovku nás + 2 osoby + batohy. Lepší jet MHD na lehko. Pokud s náma někdo nepojede z HK a bude také přespávat. Tim bych tuto diskusi ukončil a napsal si pak těsně před odjezdem.

No jasně. Jen sem z tvýho příspěvku pochopil, že Dm není na klamovce, čili ono se spí jinde a chlastá jinde?

To tě zklamu, Čoudo, Praha není Bohumín, žádné jídlo, žádný chlast v místě konání akce. :-(

Počkej jako fakt? Já neřikám že se tam můsíme nalejt, ale jedno dvě píva sou snad povolený. Jestli teda ne, tak si budu odskakovat do hospody ;-)

Pawlik napsal:
To tě zklamu, Čoudo, Praha není Bohumín, žádné jídlo, žádný chlast v místě konání akce. :-(

Zdravím,
pozor,pozor,ať to nevyzní tak,že se v Bohumíně nějak zvláště popíjí !!! Obzvláště já coby zapřisáhlý abstinent bych takovou pověst bohumínských setkání nesl docela těžce.
Kdyžtak - volná zábava je až po ukončení všech oficialit,tedy po 18-té hodině.;)

David

David Hájek napsal:
Kdyžtak - volná zábava je až po ukončení všech oficialit,tedy po 18-té hodině.;)
Přesně tak,Čouda si zvykl na svůj studentský styl života a tak potřebuje odbíhat do hospody,aby byl ve své kůži.Co si pamatuju ze setkání s Čoudou,tak nekouří takže nebude muset odbíhat ještě na cigáro,nebo žeby začal.;-)
Jinak doufám,že se dostaví Lukáš Vacátko,coby 14-ti letý uživatel.Budu rád,když jej poznám osobně.

Michal napsal:
Ppoollll: Netušil jsem, že (ne)závaznost registrace má vliv i na oběd v restauraci...

Uvědom si že v té hospodě se taková tlupa jako my neztratí ale vyjí ji až do mrtě. Tam o víkendu přijde pár lidu na oběd a ten počet je celkem neměnný. Takže pokud vím o tom že budu potřebovat nakrmit dalších 20-30 lidí tak jim to nahlásím přeci včas aby si nakoupili zásoby a hlavně navařili.
A k té ne/závaznosti - podle matematiky je to 1:1 takže pokud mám 2 nezávazné tak přijede jen 1 čili se objedná i méně obědů a všeho ostatního. Ono tvrdit v hospodě že nás tam přijde 30 není problém ale pouze do doby než nás tam přijde pak 15 a oni dalších 15 obědů můžou vyhodit. A pokud to takto dopadne tak mně už nebudou mít rádi a na oběd budeme muset chodit mnohem mnohem dál.

Čouda napsal:
Ppoolllle (nebo jak se to píše, to je šílený), prosímtě, je tam možnost se napíchnout na net?

Kupodivu dobře napsáno.
Drát si už zamluvil Tax takže pokud prolomíš heslo na WiFi tak klidně :) . Nebo musíš bejt hodnej na Taxe aby tě pustil k pevný lajně u kolejiště.

Co se týče pití alkoholu - už sem to psal že to je školské zařízení (oboje) takže v budovách pouze prohibice a nealko pivo. Kam si ale zajdete mimo barák - zejména nocležníci z Klamovky - to je už čistě na vás. Jinak odjezd na Klamovku má smysl domlouvat až na srazu. Zatím jste se vždy poskládali všichni do aut která byla k dispozici takže v tom zase tak velkej problém nevidím. V horším případě to jistí autobus.

Ppoollll napsal:
....odjezd na Klamovku má smysl domlouvat až na srazu. Zatím jste se vždy poskládali všichni do aut která byla k dispozici.......V horším případě to jistí autobus.
Ano je třeba domlouvat již z večera,vždy jsme odjížděli tak okolo 20 hodiny.Co já pamatuju za poslední dva roky,tak autem nejel nikdo,vždy to jistil autobus.Po příjezdu na Klamovku,ubytování,pokaždé s nějakým překvápkem :D a odchod na večeři do hospody.Předem bych upozornil,že mladší zúčastnění spí na horní palandě;)
Zbyněk po příchodu z večeře ohlásí svou noční hlučnost dopředu,aby nikdo ráno neremcal,že se nevyspí.Neděle ráno odjezd okolo osmé z5 na Podbabu.Věřím,že to klapne jako v minulých létech.
Těším se pánové....:P

Ppoollll napsal:
V horším případě to jistí autobus.

Já si pamatuju, že před dvěma lety se jelo hromadně hromadnou dopravou a všichni si zkoušeli horkou novinku - SMS jízdenku :-)

Rekapitulace : Celkem se zaregistrovalo 40 lidí, z toho 15 nezávazně.

Z těch 15 chtějí 3 lidi nocleh - Gajdma, Alcapone a Lukáš - dvacka + Janka - co s váma?

Ze závazných je 7 lidí na spaní - čouda, Deterio, Kimir, Tax, mmouka, Štěpán, poison - souhlasí to?

U občerstvení a oběda se přiznávám, že použitá nabídka mohla být špatně vyložena, takže těch 25 lidí, co se přihlásilo závazně prosím ještě jednou o upřesnění a následovně :

1) Kdo chce oběd v hospodě? Rozlišit So a Ne

2) Kdo bude mít zájem o svačinku v So a v Ne - klasika párek a chleba + něco k pití - minerálka nebo nealko pivo (v areálu DDM).

Lze samozřejmě zvolit oba body.

Prosím o info do SZ a ne zde do vlákna - děkuji.

poison napsal:
....
Zbyněk po příchodu z večeře ohlásí svou noční hlučnost dopředu,aby ....
Já ? Já jsem vždy potichu jako myšička. Alespoň nic v noci neslyším a ani pes nic neříká. :-P Je pravda, že dnes ráno mě probudilo jeho olizování mého obličeje, což normálně nedělá. Tak asi nějaký hluk byl :D:D:D.
Já spal na nocležně předloni. Loni jsme jeli se Sponkou autem a letos Sponka přijede odpoledne a večer mne odveze domů. Tak Vám tam snad nikdo chrápat nebude. :D

Co se jídla týká, netušil jsem že restaurace má tolik omezenou kapacitu. Dříve se jen objednal určitý druh jídla. Vždy jste měli svíčkovou, kterou mi paní doktorka zakázala, tak jsem stejně jedl něco z denní nabídky.
Takže pokud bude zase svíčková, tak to risknu, že zbude něco jiného.

Co se párečků týká. Já vím, je to už každoroční rituár. Ale měli bychom se podívat do zrcadla nejdřív jak vypadáme. Já bych za sebe tipoval maximálně nějaké zdravé celozrnné pečivo a co na to dietního ? Uzenina asi nee. Ale když už ty párečky voní, tak stejně nikdo neodolá. :D

Ppoollll: V tom případě ale musíš rozlišit oběd od občerstvení na baráku (viz Martens).

Restaurace nemá omezenou kapacitu, ale spíš jde o to, že v So a Ne se vaří poněkud méně, než v pracovní dny, kdy tam chodí lidi z okolních firem....pakliže se navaří dopředu určitý počet jídel, tak je to rychlé, ale dělat třeba nárazově 30 minutek, tak to bude časový špunt. Za ty zmatky v občerstvení a hlavním jídle se omlouvám - v příští registraci už to bude opravené....

Michal napsal:
Ppoollll: V tom případě ale musíš rozlišit oběd od občerstvení na baráku (viz Martens).

Ono to není problém do té registrace napsat třeba takto protože je to volné textové pole:
Oběd + občerstvení
jen oběd
jen občerstvení

Jenže tohle nikoho z vás nenapadlo. A jak psal už Martens, kapacita restaurace není omezená tak moc, je omezen počet hotovek který je běžně vařen na víkend neboť je mnohem menší běžná polední spotřeba. Takže pokud nechceme čekat na minutky a normálně se chceme najíst tak je zapotřebí dopředu sdělit že přijde grupa o tolika lidech a pak bude i bez problémů navařeno.

Mě hlavně nenapadlo, že se jedná i o obědy. Vždy jsem si myslel, že se jedná o zajištění občerstvení na baráku. A protože jsem nikdy nic nechtěl, překvapilo mě, že by měl být problém s nezávaznou registrací.

poison napsal:
Upřesnění:
Oběd so+ne, nocleh jasná věc.

Takisto, akurát pridám k tomu nejaké to nealko a párky, nech si nenosím z domu - ešte by chceli v Břeclavi clo a čo potom ? :D

Back
Nahoře