6. setkání příznivců MSTS

Ppoollll napsal:
Naučte se lidi už konečně číst a odpovídat tak jak je po vás žádáno - SZ Martensovi!!!!!!

Ale ale, Pavle, proč ten krik ? Šak to nebudeš upratovať Ty, ale ja alebo Miran, né ?

Naposled editoval moderátor:
To máš pravdu ale snažím se to Martensovi zjednodušit aby měl potřebné info na jedné hromadě a nemusel se patlat ve dvou hromadách a zbytečně to porovnávat. ;-)
A že to napsané normálním písmem některým lidem nestačí je prostě holý fakt. Tak se jim to musí zvýraznit. :D

To chce klid. Opravdu nejsme ve škole a mnozí když sem jen v rychlosti nakouknou a vidí, že každý píše jestli chce oběd, tak napíši, že chci také. A původní výzva tímto skončí někde na předchozí straně.
Vždyť o nic nejde, berme to s humorem. Pokud se na někoho nedostane meníčko, tak se hodl objedná něco z minutek a nevidím problém, když nějaká skupinka spolu povykládá dvě hoďky u pivka v restaurantu, než se oběd uvaří.

Jéje,to jsem zase něco způsobil.Blbej jsem jenom já a ostatní mě citovaly.Omlouvám se,ale tu poslední větu jsem tak nějak nedostal do toho co mám na krku,aby mi tam nepršelo.I tak doufám,že mé zdejší oznámení vzal Martens v potaz,pokud ne,spím s Čoudou na jednom regálu.Ještě jednou se omlouvám.

Zbyňku máš sice pravdu ale pokud se má Martens dopočítat kolik čeho tak jedině přes ty SZ. Jak vidíš tak zde na fóru to lidi začali okamžitě komplikovat tím že začali citovat a doplňovat texty ve stylu "já to samé co on" a pak se v tom vyznej. Do SZ to musej psát alespoň každý sám za sebe. :cool:

Pawlik napsal:
Soráč, mám za sebou 6 týdnů zkouškového, tak jsem poněkud mentálně zjednodušený.

Toho jsme si všimli už dávno

poison napsal:
...spím s Čoudou na jednom regálu.

No to teda nespíš, já nejsem bukvice. Ještě je tady možnost, že sem to špatně pochopil, že budeš spát nahoře na patrový posteli.

Jinak Ppoolllle enchá se tam v tý hospodě koupit jídlo za stravenky?

Chtěl jsem se zeptat zda budou nějaké fotky,video nebo report ze srazu abych věděl o co my co jsme nebyli přišli.. ?

Koukám, že ten můj předchozí příspěvek byl poněkud drsnej. Tak se omlouvám oboum zúčastněným. Asi nebudu líst na forum potom, co přijdu z hospody..

Čouda napsal:
Koukám, že ten můj předchozí příspěvek byl poněkud drsnej. ....
Tak si tak neber. Platit stravenkama v hospodě je přece normální! :D

:D
neotryx napsal:
Chtěl jsem se zeptat zda budou nějaké fotky,video nebo report ze srazu abych věděl o co my co jsme nebyli přišli.. ?
Fotografů je vždy dost. Ale o co příjdou tací, kteří se nedostaví ?
Je to jen pokec s přáteli, jako každý jiný. Je také třeba urovnat nějaká nedorozumění, která za ten rok vznikla. Přece jen přímý pokec žádné fórum nenahradí.
Zásadní rozdíl je ten, že když ten samý dialog který povedeme ústně a budeme se u toho oboustranně bavit, napíšeme sem na fórum tak se to bere jako útok, vytočení a urážky (tím nemyslím doslovné hrubé urážky a nadávky, to je jiná kapitola)

Pak je taková slezina pro každého, kdo potřebuje s čímkoli kolem MSTS poradit. Takže tací si vezměte písemné potřeby s sebou. :D
Ale hlavně vypadnout na chvíli z domova a odreagovat se v jiném prostředí od celoročního stereotypu.
Tím nemyslím odstrašující případ, kdy se někdo utrhne z dosahu maminky či manželky a konečně se někde bude moci opít do němoty (viz Čouda :D , jak tady naznačuje - myslím to s nadneseně s humorem)
Doufám, že vše vyjde, žádné katastofy ani stávky na železnici nebudou, protože nějakou změnu alespoň já potřebuji jako sůl.:D:D:D

Takže jsem dostal echo že v naší blízké hospůdce u smyčky tramvají mají již oběd zamluven důchodci. My ho proto máme o kousek dále a proto tímto žádám všechny obědvající jedince aby šli na oběd hromadně ze sleziny a nikoliv jednotlivě rovnou z cesty!!!!

A pro jistotu to rovnou barevně zvýrazňuji pro ty myšlenkově zjednodušené jedince.

Tak důchodce vyhodíme....

Jinak když budeme v praze zjistil jsem že trpíme vážným nedostatkem v oblasti strojů s kozama. Nemáme solidní kabinu, nemáme solidní nahrávky na zvuky do interieru, nemáme dostatek skinů na berty do Prahy a teď už ani do Olomouce po odchodu 264, 253 a co to ještě odešlo z naskinovaných? Nevím. Kdyby se našla dobrá duše a vyjednala nějakou exkurzi do Vršovickýho depa pro pár lidí za účelem pořízení dokumentace, bylo by to fajn. Alespoň tu kabinu je potřeba udělat, toho bych se i zhostil. Kdo je Pro?

Back
Nahoře