Jak čtu, hodně lidí jsem na slezině neviděl a přitom tam byli. Jarina přece znám, Petr Novák, nevím, který to je. Asi bylo moc lidí a někteří mimo můj zorný úhel. Dominik byl který ? Neříkejte, že seděl u mého stolu.

. Vím jen, že vlevo byl silně zádumčivý Gajdma. Také se asi chudák styděl zapojit do debaty. Hold je to jiné, než tady ve fóru.
Ale celebritou byl Čouda. To už v tramvaji do Podbaby byla šuškanda. "Prý přijede Čouda". Tax mi tento týden telefonoval a také poznamenal, že je na Čoudu zvědavý. A když jsem dorazil, tak jsem se nenápadně zeptal. Kterýpak je ten Čouda. A dostal jsem odpověď, že tam vpředu ten nenápadný slušný tichý hoch
Já musím poděkovat strejdovi, že mi pohlídal psa a já mohl alespoň na den přijet, Banánovi za pozvání na slezinu jednoho z mých bývalých parťáků, který současně dělá strojmistra na ONJ a neviděli jsme se 18 let. Českým drahám, že jako vždy, když jedu na slezinu je problém. Tentokrát se polámala lokomotiva 350 a skončili jsme v Libni, já musel na tramvaj a díky této souhře náhod to té samé tramvaje nastoupil Banán s Jackem a na konečné čekal už ten můj bývalý kolega. Jelikož spojení z Libně do Podbaby mi našel po telefonu Martens, tak po mém příchodu na slezinu se už všichni na můj účet bavili, že moje slezinové vlaky mají vždy problém a přijíždějí s velkým zpožděním. I proto Deterio z Brna asi něco tušil a jel o vlak dříve

Na konec musím poděkovat Sponkovi, který odpoledne se dostavil autem a večer mne autem odvezl domů. Asi tím zachránil další vlak před neschopností lokomotivy nebo spadlé troleje.
Doma jsem sice dostal štěkanou od psa, ale včerejší zážitek stál za to.
Rád jsem hodně dalších lidí kolem MSTS poznal osobně a rád jsem viděl kamarády, se kterými se už známe z dřívějších slezin.