6. setkání příznivců MSTS

Ahoj,
i já stále vstřebávám zážitky ze sleziny, i když jsem se zúčastnil pouze v sobotu. Právě proto, že se mi to podařilo poprvé, docela bych pro příště uvítal, aby "identifikační" štítky byly povinné! (a jsem ochoten se ujmout jejich zpracování). A budiž příkladem Mates, přestože tohoto Mistra každý pozná z jeho nicku! (což třeba u Čoudy není možné, protože na sleziny nenosí housle! :D)
Nicméně, slezina mě velmi nadchla, rád jsem osobně poznal lidi, se kterými jsme se utkali na fóru. A pochopil jsem, že opravdu osobní kontakt je zcela jiný, než písemný souboj, který se nikdy, ani za pomocí smajlíků, nedá srovnávat.
Očekávané překvapení v podobě příromnosti rebela Čoudy dopadlo zcela nad mé (a klidně si dovolím mluvit za všechny) očekávání, že z rozmazleného nevychovaného a sprostého zmetka se vyklubal příjemný a upřímný fajn kluk, který si stojí za svým názorem, a je schopen přijmout i názor jiný, podložený správnými argumenty. Koneckonců dostal naprosto dokonalou (a přátelsky-korektní) sprchu od Poisona při večerním zasedání v hospodě nad Klamovkou - včetně Zbyšků! :D. A nemohu si odpustit prásknout to, že tento bojovník za naprosto přesné dodržování reality na sebe vyblil, že při plnění jakési aktivity USNUL, aniž by obsluhoval tlačítko bdělosti!!!!!!!!!!!
Každopádně bych chtěl poděkovat pořadatelům za jejich oběť pro tuto komunitu, Taxovi, Miranovi a Pikku za to, že jsem je viděl naživo, Jarinovi a Honzovi za radu s úpravou kabiny pro Hektory (taky jsem na to mohl přijít sám ), a vůbec všem za to, že jsme vlastně všichni normální!
Bohužel jsem spoustu věcí nestihl - např. omluvit se Miranovi za jistý neveřejně-veřejný mail, Zbyňkovi vysvětlit, že mé výtky vůči trati nejsou myšleny až tak osobně, atd.
Podstatné pro mne je to, že mi slezina dala opět chuť do práce, a tak konečně (doufám!?) v Bohumíně předložím hotovou "Dvoukolejku Old" a začnu se věnovat novému projektu - Posázavský Pacifik 1973.

Naposled editoval moderátor:
Tom Kanka napsal:
... Taxovi, Miranovi a Pikku za to, že jsem je viděl naživo ...
To si teda mal šťastie, že nie sme dinosaury, i keď sa k tomu svojim vekom viac či menej po 40-ke pomaly a isto blížime :D

Tax napsal:
[To si teda mal šťastie, že nie sme dinosaury, i keď sa k tomu svojim vekom viac či menej po 40-ke pomaly a isto blížime :D
Dinosauři měli (alespoň podle dosavadních výzkumů) o něco delší krky! :D

Tom Kanka napsal:
.... Zbyňkovi vysvětlit, že mé výtky vůči trati nejsou myšleny až tak osobně, atd.
.....
Asi opravdu to bude chtít lepší jmenovky, nejlépe hologram nad hlavou nebo navigátor přes počítač :D.
Já se Ti chtěl omluvit za ty čekačky, ale je to jak jsi napsal. Ve skutečnosti to není tak, jak si tady čteme a co myslíme s nadsázkou se bralo vážně a to byl ten problém.
Já jsem přece za každou kritiku a připomínku rád. Jinak bych dodnes měl čekačky v jedné lajně a byl v domnění, že to mám správně.
Kdyby každý měl hologram nad hlavou, tak si nepopletu Kimíra s Klimim.
Hold mám absenci ve večerní hospodě, kde by se tyto nepřesnosti srovnaly. Ale stejně jsem měl v sobotu a neděli nějakou spací krizi.
Ale jedna změna přece jenom je. Po slezině letos vyjímečně nemarodím.
Odpadl jsem po prní slezině, na druhé, když jsem spal u bráchy a měl jsem ten módní střih , tak jsem také odpadl s vysokými horečkami, na další slezině jsem odpoledne dostal nějaký průjem a bylo mi nevolno, atd. Bohumínské sleziny jsem dvakrát odmarodil...... a na té jedné, co jsem byl, jsem šel spát se slepicemi, protože na mě nějaká viróza zrovna lezla.
Ne že bych byl nemocný celý rok, ale chodí to na mě přesně ve dny, kdy jsou sleziny.

Tom K.: Počkej s tím spaním to bylo trošku jinak. Jel sem na blok, zelená ulice, nemusíš mačkat nic viď, peršing monotoně bzučel, za sebou asi šestnáct stovek, tak se to tak koulelo tou osumdesátkou a pak sem se ztratil a probral se až o kus dál. Kde sem usnul a kde sem se probral netuším, ale nějakej ten kilometr to asi bylo. Hlavně že se nic nestalo. Nevím koho napadlo, že na kodu se při nekterých návěstech nemusí mačkat. Řekl bych, že to vážně ohrožuje bezpečnost provozu, ale to je na delší diskuzi. Jinak já ani pořádně nevám co to ten poison řikal, tam byl takovej randál a von to řek tak rychle, že prostě nevím. Taky sem byl už úplně vyřízenej. Jak celej den člověk čumí do toho PC a taky tam zmizela skoro celá flaška tý kořalky o který moc lidí neví, protože většina zmizela hned z kraje.

KimiR. No to ste měli říct ať to zavřu. Já jak sem byl takovej nějakej unavenej, tak sem potřeboval čerstvej vzduch a zimu abych neusnul. Proto taky potom tak řvalo to rádio. Dojeli sme dobře a vám se s joskou omlouvám. No kdyby ste to řekli, tak bych ho zavřel.

Můžete mě ještě někdo říct proč ste mě dycky vyfotili v takovým postoji a obličejovým výrazu, na kterej se nedá absolutně koukat? Já vám sem dám nějakou lepší fotku abyste si nemysleli, že vypadám jako godzilla.

Jinak poděkování patří organizátorům a všem ostatním, šak se to tady už psalo. Někumu děkuju za rady, někomu děkuju za modely, někomu za povidání a někomu za kopání do madrace.

No to je zatím všecko možná si ještě na něco vzpomenu vono to de dneska zase těžko, protože sem byl na jednom O:-)

Čouda napsal:
....
Můžete mě ještě někdo říct proč ste mě dycky vyfotili v takovým postoji a obličejovým výrazu, na kterej se nedá absolutně koukat? Já vám sem dám nějakou lepší fotku abyste si nemysleli, že vypadám jako godzilla.
....
Asi to bude tím, že jsi s sebou neměl ty housle. :D
Ale nic si z toho nedělej, proti mě na fotkách vypadáš hodně dobře.
Gajdma mi raději fotil jen záda, aby mu nepraskla čočka v objektivu :D.

No když se nad tím tak zamejšlím, tak to byl asi už ten kořalkovej výraz, to už půlka flašky nebyla :-D Tak potom je všecko v pořádku.

A já si nejprve myslel, že přišla ta Francouzska, která se chce také s námi osobně poznat. Ale to byl jen první moment. Přece psala, že v termín sleziny bude doma ve Francii. A když ta paní dávala Dvackovi svačinu, tak mi bylo jasné, že je jeho doprovod.

Zbyněk Šemora napsal:
Čouda napsal:
....
Můžete mě ještě někdo říct proč ste mě dycky vyfotili v takovým postoji a obličejovým výrazu, na kterej se nedá absolutně koukat? Já vám sem dám nějakou lepší fotku abyste si nemysleli, že vypadám jako godzilla ...
Asi to bude tím, že jsi s sebou neměl ty housle. :D
Ale nic si z toho nedělej, proti mě na fotkách vypadáš hodně dobře ...

Zbyňku, to si ešte nevidel Čoudov výraz, keď zistil, že jedna z tých dvoch blondýn v metre je chlap :D

Naposled editoval moderátor:
Zbyněk Šemora napsal:
Gajdma mi raději fotil jen záda, aby mu nepraskla čočka v objektivu :D.
Já myslím, že by ani nepraskla, a i kdyby, aspoň bych konečně mohl dostat nový foťák :D
No, já jsem zapomněl poděkovat, takže organizátorům a všem účastníkům a především Martinovi Moukovi, se kterým jsme stihli probrat několik věcí ohledně Ztracené.
Až na přeplněné vlaky, to docela šlo. Udiven jsem byl kolik lidí jezdí s EC 147 Olše, a byl jsem rád, že mě M. Mouka doprovodil na hlavák a já nemusel v Libni hledat místečko.

Dá se říci,že jsem Čoudu popichoval celý víkend,když se prásknul,že usnul u aktivity,trošku jsem přitlačil na pilu,ale to bylo až večer na Klamovce u píva.Pak došlo na poznávací aktivitu od Boba a musím říci,že mé tlačení na pilu mělo i své plody,neb čouda hned v neděli po příchodu na DDM usedl k této skvělé úloze a jal se všem přítomným na projektoru ukázat,jak dokáže zastavit až za stahovačkou a neprojet návěstidlo.Sice málem zapoměl odvěsit postrk,ale nakonec se podařilo zvládnout větší část úlohy.
Akce byla opět výživná a jako vždy vše proběhlo bez sebemenších potíží.Obdiva samozřejmě patří i paní Vacátkové(dvacka),která zvládla dva "drážní" dny mezi samými chlapy,jednu chvilku to vypadalo,že ji s nimi čeká i noc,což by ovšem mohlo mít za následek únavu způsobenou zvuky beztlumičových bardotek v noci řvoucích na jedenáctilůžkovém pokoji DDM Klamovka.Nakonec bylo vše vyřešeno a až na pár popůlnočních hlasitostí proběhla noc klidně.:D
Díky patří všem již jmenovaným organizátorům,strava v restauraci "U Topolů" byla rovněž kvalitní,stejně jako obsluhující slečna,která měla sice slabší neděli,ale za to jsme my nemohly.:D

I z mého pohledu byla slezina moc fajn. Parádní organizace a přátelská nálada. Jsem rád, že jsem s některými přítomnými našel téma k plkání, i když jsem spíše tramvaják, než strojvedoucí :D Hlavně jsem rád, že jsem se mohl seznámit s lidmi, které jsem znal pouze virtuálně :)

Už teď se těším na další setkání a výměnu nápadů.

Jenda

Nazdar Jendo! tys tam byl?

Jinak poisone. Slečna měla asi několik slabých chvilek, protože jak sem chodil kouřit k báru, tak mezi námi proběhla diskuze na docela zajímavý téma. Sic sem z toho byl poněkud rozčarován a potěšen zároveň, situace mi nepřála a tak nějak sem to vstřebával celej víkend, takže sem to ani nikomu neřek. Uviďáme za rok.
Jako zastavit za tou pitomou stahovačkou není nic těžkýho, v reálu by to byla ale trošku jiná sranda. Pořád se mi totiž zdá, že ty naše soupravy povolují rychle a stejně rychle nabržďují.

No nejsem si jistej kolik lidí o tom ví, ale tax v noci nahrával chrápání přespavivších a já měl to štěstí, že sem byl komplic ;-)

Více asi zítra neb po těch pívech se mi těžko hledají písmenka...

Čouda napsal:
....
No nejsem si jistej kolik lidí o tom ví, ale tax v noci nahrával chrápání přespavivších a já měl to štěstí, že sem byl komplic ;-)
...
Ještě že jsem tam nespal, to by se mu asi přebudily mikrofony do úplného zničení. :D. Já teda nevím, když spím, tak nic neslyším, ale někdo mi něco na tohle téma už říkal.:D Například Poison má z toho noční můry ještě dodnes, když jsem před třemi lety na Klamovce jednou spal, viz jeho obavy respektive varování ostatních ještě před slezinou. :D

Čouda napsal:
Slečna měla asi několik slabých chvilek, protože jak sem chodil kouřit k báru, tak mezi námi proběhla diskuze na docela zajímavý téma. Sic sem z toho byl poněkud rozčarován a potěšen zároveň, situace mi nepřála a tak nějak sem to vstřebával celej víkend, takže sem to ani nikomu neřek. Uviďáme za rok.

I ty kujone, mě se zdálo podezřelé že jsi co tři minuty chodil kouřit a ono to nebylo vůbec kvůli cigaretce ale úplně kvůli něčemu jinému, a pak jsi se tvářil jako že vůbec nic a jak ti to tentokráte nechutnalo. A ona za tím nakonec byla servírka. Škoda že tam nebyl kank s foťákem, to by jsi měl i foto. To se ti to pak v noci na klamovce pobíhalo mezi spáči :D

Jak co tři minuty? Třeba dneska do týhle chvíli sem měl 5 a hned du na další :-D

Původně sem tam opravdu chodil kuli cigaretce, ale pak sme se tak nějak zapovídali no prostě konec :-D:-D:-D
Taky už sem včera prvně griloval buřty v letošním roce. Čert ví kdo to tady čte tak se nebudu moc rozepisovat aby to nemělo ještě dohru.

No já v noci nikam neběhal. Pozorně sem sledoval taxe jak pobíhá a vykládá. Nakonec sme dopili zbytek tý kořalky a pak sem vylez nahoru, což byl skoro nadlidskej úkol a jak sem lehnul, tak sem spal. Ráno mě probudil kimirův telefon přesně dvě minuty předtím, než měl zvonit ten můj. Poison povídal abych ty babky do hory stihnul dojet že musím vstávat v 7, tak sem chtěl vstávat a trochu ho tím nasrat :-D HE HE!

To se všechno vědělo,že debatuješ s obsluhou bylo jasný hned,když se nedostavovalo pivo na stůl,utvrzeno to byl v neděli,kdy slečna pronesla dotaz,"Vaše záliba jsou prej vláčky?",hned bylo jasné,že Čouda vyrazil do velkoměsta tokat.O nahrávání také víme,dokonce padl nápad,použít zvuky do interiéru některého ze spacích vozů,takže uvidíme.;)

Čouda napsal:
Nazdar Jendo! tys tam byl?

No přivedl si mě do ouzkejch teda :D do teď jsem si myslel, že jsem tam byl, ale teď nevím sakriš :)
Teď vážně:
Jasně že byl, kdo myslíš, že tam pouštěl ty hlášky z aktivit - kde kecali dispečeři a pak se babka ptala řidičky, kterou oslovila "pane řidiči", kam ta tramvaj jede :D Ale to si tam ještě možná nebyl :)

Back
Nahoře