6. setkání příznivců MSTS

Ppoolllle, nepřiděláš na kolejišti třetí kolejnici, aby bylo možné provozovat i rozchod TT:D:D? Jinak vozidly bohužel nepřispěju.

Ani náhodou. Pokud by sis ale přečetl celé klubové stránky tak bys věděl, že se u nás najde i pár metrů TT a i N velikosti. Je to ale na malých kolejištích kde úspěšně řáděj malí jedinci a tak to podle toho i vypadá. Někde se holt musej učit. V žádném případě ale nepočítej s tím že krom jejich shlédnutí by se s těmito kolejišťátky dělalo něco jiného. Já osobně se od nich distancuji od samého začátku protože práce na velkém kolejišti mám i tak nad hlavu. Holt je stále mnoho věcí které nikdo jiný za mně neudělá. A to už tam i pár dobře vychovaných jedinců mám! Jenže tenhle školní rok to musej táhnout za mou osobu sami. Alespoň si s plnou parádou zažijou post vedoucího. :) A mohu sdělit že občas jejich duševní úpadek po skončení schůzky je silně znát večer i na ICQ.

Takže znovu. To bude slezina o MSTS nebo o modelové železnici :D
Také mi pak došlo, že kdyby každý přivezl své vláčky, tak za ten den si do půlnoci vystačíme :D A jaký byl MSTS. Ani ten projektor bychom nepotřebovali. :D

Zbyněk Šemora napsal:
Takže znovu. To bude slezina o MSTS nebo o modelové železnici ...

Predovšetkým to bude slezina ľudí, ktorí sa zaoberajú MSTS. Nie sme straníci, aby sme striktne dodržiavali vytýčený program ÚV.

Tax napsal:
Zbyněk Šemora napsal:
Takže znovu. To bude slezina o MSTS nebo o modelové železnici ...

Predovšetkým to bude slezina ľudí, ktorí sa zaoberajú MSTS. Nie sme straníci, aby sme striktne dodržiavali vytýčený program ÚV.

Tax to trefil. Zbyňku, když se podíváš na název vlákna, a to už po šesté za sebou stejný, tak je předpoklad, že se budeme zabývat hlavně MSTS. Ale nikde není tímto striktně dáno že se nemůžeme na tomto setkání zabývat i něčím jiným. A pokud zvážíme všechny objektivní okolnosti tak ke kolejišti se nás vejde omezený počet a ten zbytek může být zažrán do MSTS ve skupinkách tak jak to zatím bylo vždy. Jednomu tématu se věnoval většina (nikdy ne všichni) jen při prezentacích některých novinek a pak se stejně tvořili tematicky zaměřené skupinky. No a pokud jedna ze skupinek bude pobývat u kolejiště tak to není proti ničemu. Nebo ano?

Martens napsal:
Nekecej, Ty letos zcela mimořádně nejedeš na lyže?
Letos to mohla zhatit maximálně práce a tam už bych měl mít vyjednáno volno. Dneska du pro vejplatnici, tak to proveřím a potom bych se u tebe přihlásil.
mikulda napsal:
Jsem zvědavý na ten důvod, proč to letos na poslední chvíli nevyjde :-)
Ale vyjde...
Tax napsal:
Že by strach z pupenda? 20 aj 50 korunáčka sú dosť ťažké mince, keby bolo málo, budem mať so sebou aj nejaké jedno- a dvojeurovky :D
Řekl bych, že k tomu pupendu nedojde. Kdyby přece, tak 50tka by byla dostatečně přijatelným nástrojem, ale euro nechci ani vidět. Jestli to tady ty zmetci politický prosaděj, tak si budu kreslit svoje vlastní peníze a razit svoje mince...
Ještě sem zapoměl napsat a taky to uvedu do přihlašovacího formuláře, že bych chtěl místo u stolu a jednu volnou zásuvku v okruhu metru a půl.

Naposled editoval moderátor:
Já jen vím o čem modelové kolejiště je, jaká je to droga. To se nezapomíná. Pak já pojedu na slezinu přes půl republiky, abych s někým probral nějaké věci kolem MSTS a dotyčný mě odbyde. "Neotravuj, teď si jezdím" . Za hodinu to samé a za půl dne si bude ještě jezdit a já se jednání nedočkám a sklamaně odjedu. A může to být i obráceně, že se u modelů zapomenu já. :D

Lidi, berte to trochu s humorem a ne vše doslovně. Mě jen udivilo, kolik nás skutečnost, že by mohly jezdit mašinky, to nadchlo. Kvůli tomu není třeba dělat kázání. Je jasné, že každý si udělá program podle sebe a nějaká skupinka se odebere ke kolejišti a jiná třeba do hospody naproti ke zdroji. :D

Nebojím se toho že by se to zvrhlo na dlouhodobé ježdění na kolejišti. To by si každý musel totiž něco přivézt s čím by se pak jezdilo. Ono když máš na kolejišti omezený počet vozidel tak to zase tak dlouho a tak moc nebaví. Takže MSTS určitě nepřijde zkrátka.
A speciálně tobě Zbyňku s naprostým klidem slíbím, že pokud budeš mít tebou popisovaný problém že se nebudeš moct utrhnout od těch kolejí a bude na tebe stát fronta, tak tě od kolejiště utrhnu :) .

Poslušně hlásím, že obsluha kolejiště si již zařizuje volno. Budeme připraveni na všechny případy, kteří k nám dorazí. Kdo bude chtít tomu uděláme rychlokurs na výpravčího a poutavý program na celý víkend má zajištěn.

Zdraví dva nešťastní jedinci, kterým Ppoollll nechal na krku 20 dětí.:)

Chtěl bych se zeptat na smysl přihlašovacího formuláře ohledně účasti na slezině 20.-21.2.2010, když se v různých vláknech dozvídáme, že někteří členové tohoto fóra se setkání zúčastní, aniž by měli tolik ohledu na pořadatele, aby věnovali cca 3 minuty vyplnění přihlášky.

Smysl to má kvůli zajištění občerstvení, aby se vědělo kolik lidí asi přijede. Ani kapacita restaurace naproti není neomezená. Já jsem se zatím nepřihlašoval, protože ještě vůbec nevím jak za měsíc bude. Jak pojedu, čím pojedu, kdy odjedu nebo jestli budu vůbec moci jet. Ale moc by jsem chtěl :D.

Tom Kanka napsal:
Chtěl bych se zeptat na smysl přihlašovacího formuláře.....

Pokud bude většina zúčastněných nezaregistrovaná tak nebudou mít nárok na občerstvení protože prostě nebude nakoupeno. Něco jiného je 1-2 lidi dejme tomu z 25 ale něco jiného 10-12 lidí z 15 reglejch. Takže ten přihlašovací formulář v žádném případě neignorujte pokud to myslíte s účastí vážně!!!

KimiR napsal:
Lidi neblázněte a přijeďte budou menší překvápka i.Lukáš

Což o to, někteří by i rádi přijeli, ale nezapoměň, že tady jde i o finanční otázky. Jaksi pro nás z Moravy není zrovna Praha nejblíž. Já se třeba budu muset rozhodnout až na poslední chvíli.

Nenašel by se někdo z Kroměřížska nebo Zlínska, který by chtěl na Slezinu přijet a vrátit se v neděli? Ozvěte se mi prosím přes SZ. Díky.

Pavlík napsal:
Jaksi pro nás z Moravy není zrovna Praha nejblíž.

A co by měl podle tebe dělat Tax? Ten to má asi z té cudziny blíž než ty z té Moravy. A jen tak na okraj - lidi se sjížděj z celé republiky a ne jen z Prahy. Takže ze sebe přestaň dělat žebráka a zapracuj na tom. Jednou za rok to zase není tak často.

Lukáš - dvacka+ Janka
Šumperk

Tento človíček má v registracích poznámku že je mu 14 a tudíž neví jestli se může zúčastnit.
Takže za mou osobu je odpověď že může. Věkově je to omezeno pouze tak aby dotyčný byl samostatný anebo měl ssebou odpovídající chůvu. O kojence či lidi nad hrobem se tam nikdo jiný starat nebude.

A jinak pokud si nebudeš připadat blbě mezi některejma starcema a nebudeš se bát zeptat tak se dozvíš snad vše na co se zeptáš. Je sice fakt že ne vždy hned na první zeptání, protože ne každý ovládá vše, ale někteří ostřílení veteráni pronikli za tu dobu už do většiny věcí okolo MSTS.

...O kojence či lidi nad hrobem se tam nikdo jiný starat nebude.
To Ppoollll:
Uvažoval jsem o účasti, ale stařec nad hrobem a ještě z Moravy, to asi podle těchto kriterií nee. :D:D
Všechny kolegy zdraví Lubomír

Já se taky přijedu podívat, ale zdržím se zhruba jen hodinu, musím toho ještě v Praze hodně obstarat, kvůli aktualizace 18. Nepotřebuji ani jídlo, ani pití, ani židli k sezení, takže se nebudu ani přihlašovat na formulář:)

Back
Nahoře