Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
je to od smeru Č. Třebová v 240-111-5 okolo 4:15 ránoSchimansky napsal:Pred Třebovicemi v Čechách mi vyskočí hláška Nelze najít SMS objekt, potom hra spadne
Teď se dívám do TTP a bohužel, vidím jen jednosměrná návěstidla. Mám to dobře. Jestli je v době nedávné nepředělávali, to nevím. TTP mám poplatná době, kdy jsem tento úsek stavěl. Stejně tento úsek je také v plánu trochu dát lépe do pucu. Pak to porovnám podle videí, ta mám aktuální.VáclavS napsal:U zastávky Kojice směr Řečany je v 2.TK jednosměrné návěstidlo autobloku - má být obousměrné, chybí nesprávný směr.
U zastávky Chvaletice Řečany je v 2.TK jednosměrné návěstidlo autobloku - má být obousměrné, chybí správný směr.
U zastávky Chvaletice doplňte směr
Já jsem to využil v aktivitě EOs 5020, i když to tam být původně nebyloZbyněk Šemora napsal:Tomuto jevu se smál při testování Miran. Že se v Úvalech vytrestají všichni, kteří se nebudou plně věnovat řízení vlaku při volné jízdě.