Hlášení chyb pro trať Bratislava - Brno - Č.Třebová - Kolín - Praha

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
V mezistaničním úseku Uhersko-Moravany v 2.TK poslední návěstidlo autobloku před ŽST Moravany nemá link na převěst 60 - jedu kolem zhaslého návěstidla.

Díky. Bylo tam toho víc. Chybělo i mezikruží a to nejen v 2TK, ale i v 1.TK.
A toho "trpaslíka" ze zahrady jsem také dal pryč.
Možná má obojí na svědomí parta spoluwobčanů, kteří to měli nachystané do sběru. Jen nevím, kde ukradli to návěstidlo, ve stanici nechybí. :D

U zastávky Kojice směr Řečany je v 2.TK jednosměrné návěstidlo autobloku - má být obousměrné, chybí nesprávný směr.
U zastávky Chvaletice Řečany je v 2.TK jednosměrné návěstidlo autobloku - má být obousměrné, chybí správný směr.
U zastávky Chvaletice doplňte směr

Naposled editoval moderátor:
Zdravím,dnes při projíždění aktivity Os 14912 z Tišnova do Žďáru nad Sázavou,na mě "vyskočila" chybová hláška:Nelze otevřít soubor ROUTES\Breclav - Praha\TEXTURES\DIAMOnasypka.ace a že nelze nahrát soubor s modelem DIAMOnasypka.ace.V adresáři textures sice soubor s texturou byl ale jmenoval se DIAMOn6sypka.ace,tak stačí přejmenovat,jen nevím jestli to je jen u mě :?: Jen ještě dodám že mám verzi BP84.(zatím;))

Zdravím.

Při stavbě nové aktivity jsem narazil na chybku. V Praze v tunelu před mostem inteligence (Radotín - Krč) nepřeskočí kabina do noční verze.

(Pro případné šťourající jedince - lokomotiva má noční kabinu, neboť v tunelu mezi Malešicemi a Libní je to OK).

To není chyba, tam to udělat jinak nejde. Oblouk má poloměr něco málo přes 300 z dynamické koleje a taková tunelovka neexistuje. Tenkrát jsem chtěl tam dát 500 nebo 250, kde tunel je, ale pak mi nevycházelo napojení na berounskou trať.

Do zastávky Laštovičky při jízdě od Žďáru nad Sázavou se nevleze souprava 560 + 4 vložené + 560, a to i při zastavení dveřmi prvního motoru přesně na hraně peronu. Šlo by prosím ve volné chvilce zkontrolovat délku nástupiště? V reálu tam tato souprava jezdila a v JŘ nebyla žádná poznámka o vystupování jen z několika vozů, tudíž by se to mělo vlézt... Děkuji.

Pred Třebovicemi v Čechách mi vyskočí hláška Nelze najít SMS objekt, potom hra spadne
Schimansky napsal:
Pred Třebovicemi v Čechách mi vyskočí hláška Nelze najít SMS objekt, potom hra spadne
je to od smeru Č. Třebová v 240-111-5 okolo 4:15 ráno

A jak se ten sms jmenuje ? Já tam jezdil a vše bylo OK. Jelikož sms noční nemá, tak by se eventuelní chyba objevila i ve dne.

Ale je to tam hodně zastavěné, tak to může být něco podobného jako se řeší u Martina v Praze. První věc, jestli mám správně soundcfg.dat v Global, viz Jackovy stránky nebo si najít global.exe a preventivně spustit, nic se tím nepokazí. Pak by to mělo zvládat víc zvukových objektů. Je pravda, že selháni načtení sms se děje jen v hustějších zástavbách. Ale pokud to není pravidlem a udělá to jen vyjímečně, tak to není tak hrozné. Ale kdyby to dělalo pravidelně, musel bych to řešit.

netuším, Vypísalo mi iba "Nelze najít příslušný SMS soubor"

skúsim to znova a uvidím, dúfam, že to bude, ako píšete vyjímečné :)

VáclavS napsal:
U zastávky Kojice směr Řečany je v 2.TK jednosměrné návěstidlo autobloku - má být obousměrné, chybí nesprávný směr.
U zastávky Chvaletice Řečany je v 2.TK jednosměrné návěstidlo autobloku - má být obousměrné, chybí správný směr.
U zastávky Chvaletice doplňte směr
Teď se dívám do TTP a bohužel, vidím jen jednosměrná návěstidla. Mám to dobře. Jestli je v době nedávné nepředělávali, to nevím. TTP mám poplatná době, kdy jsem tento úsek stavěl. Stejně tento úsek je také v plánu trochu dát lépe do pucu. Pak to porovnám podle videí, ta mám aktuální.

Nedaleko Lukavice na Moravě u vjezdů od Zábřehu máš dost viditelnou hranici vygenerovaného čtverce. Šlo by přigenerovat sousední čtverec a tuhle hranu odstranit? Viditelná je od Olomouce.
c0df4bd3e3d55aa59f3f02284cdcca0a.jpg

Já bych měl taky jednu prosbu. Jestli by šlo do nejbližší aktualizace opravit základní nastavení dvou výhybek. Jedna je na vjezdu k nástupištím do Prahy Běchovic směrem od Prahy. Ve volné jídě je nastavena výhybka zbytečně na odbočení z 1.koleje ( která je průjezdná) na kolej 3 a druhá je na vjezdu do Úval -takéž směrem z Prahy- ta je také nastavena na odbočení z 1.koleje přes druhou až do slepé. Díky moc

Tam to bohužel tak vycházelo, aby nebyly žádné rázy. Kdybych to zkusil předělat, tak kvůli volným jízdám rozbiji komplet všechny aktivity. Ale proto jsem tam všude osadil výměnová tělesa, aby jste věděli kam jedete. Všiml jsem si na druhou stranu u Martina, on si základní polohy ohlídal.
Volná jízda stejně není to pravé ořechové. Hodí se jen opravdu pro prohlížení tratí. Je práce na pár minut si udělat jednoduchou aktivitu jen vlaku hráče a mám na rozdíl od volné jízdy plně funkční návěstidla. Ale pak už musím jet podle předpisů.
Tomuto jevu se smál při testování Miran. Že se v Úvalech vytrestají všichni, kteří se nebudou plně věnovat řízení vlaku při volné jízdě.

Zbyněk Šemora napsal:
Tomuto jevu se smál při testování Miran. Že se v Úvalech vytrestají všichni, kteří se nebudou plně věnovat řízení vlaku při volné jízdě.
Já jsem to využil v aktivitě EOs 5020, i když to tam být původně nebylo:D.

Jinak Václave, ty čtverce so pokusím všude dogenerovat. Takových podobných bílých výsečí mám víc. Nevadí tolik v rovinách, ale jak jsou řízlé kopce, vypadá to nepěkně. To abych zase prošel pěšky všechny tratě :D

Zdravím idem si z českej trebovej smer brno a zastávka rajec- niečo nepamätám si už tak nejako sa nechcelo závoram dole. :) ale inak inak všetko v poriadku žiadna ujma na zdraví ani mi nevybehlo auto :D
takže tá zastávka sa volá Rajec-Jestrebí ;)

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře