M
martix
Host
Zbyňku,v úseku Jaroměř až Smiřice není při jízdě vlaku slyšet klapání kol přes spoje,ačkoliv ze Smiřic až do Hradce Králové to slyšet je.Mohl byste se na to podívat?Ono to klapání dává takový reálnější půvab.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Zbyněk Šemora napsal:Teď vážně. Zeptám se jestli náhodou někdo za poslední rok jel ve vlaku z Bratislavy do Břeclavi v jiné období než v zimě....
..kde? To chci vidět. A jestli jsem to odpověděl já, hned si dávám pohlavek.Mario napsal:...bylo odepsáno,že mám slabý počítač,který to nezvládá načítat![]()
Zbyněk Šemora napsal:..kde? To chci vidět. A jestli jsem to odpověděl já, hned si dávám pohlavek.Mario napsal:...bylo odepsáno,že mám slabý počítač,který to nezvládá načítat![]()
Ale dříve tomu tak bylo. Hra hlásila chyby, že nejsou objekty, které ale v adresáři existovaly a dělaly to slabé PC. Ale od dob parametru -mem:512, atd to už neplatí.
Mario napsal:Zbyněk Šemora napsal:..kde? To chci vidět. A jestli jsem to odpověděl já, hned si dávám pohlavek.Mario napsal:...bylo odepsáno,že mám slabý počítač,který to nezvládá načítat![]()
Ale dříve tomu tak bylo. Hra hlásila chyby, že nejsou objekty, které ale v adresáři existovaly a dělaly to slabé PC. Ale od dob parametru -mem:512, atd to už neplatí.
Ne,ne,psal mi to tady někdo jiný.Musel se ten příspěvek ale asi smazat,protože už ho taky nemůžu najít.
Zbyněk Šemora napsal:Ale dříve tomu tak bylo. Hra hlásila chyby, že nejsou objekty, které ale v adresáři existovaly a dělaly to slabé PC. Ale od dob parametru -mem:512, atd to už neplatí.
Samozřejmě. Pokud mám počítač 486 s 32MB RAM, tak do zástupce pro spuštění nemohu psát -mem:512, protože o takové velikosti paměti se tomuto počítači může jen zdát a začne si myslet o uživateli, že se zbláznil.Pavlík napsal:Ale kdeže...
Slabší počítače nestíhají načítat někdy ani s tím paramatrem. Hlavně u hodně dlouhých aktivit. Ale je fakt, že se mi to stává jen u Tratě 321.
Křižuje se s 150224 od J. Tovačovského.(myslím že od ji obsahuje i TPB8)Zbyněk Šemora napsal:...Ale mám pocit, že v Dobřenicích hráč křižuje s nějakou 150...
Zbyňku, nemáš pravdu. Já mám v bedně 2 pětistovky, parametr mem512 a stejně mě to po cca 2 hodinách jízdy aktivity přestane načítat nejdříve sms objekty, pak i modely. Ale jinak to nepadá, jako dříve, takže parametr mám zapsaný určitě správně. Je fakt, že má sestava je už historická.Zbyněk Šemora napsal:Ale pokud mám v bedně dvě pětistovky nebo gigovku a zapsán tento parametr, tak MSTS nemůže nikdy z provozních důvodů spadnout i když je to slabý PC. Já při jednom testu měl na slabém PC na startu náročné aktivity FPS 0 až 1 a měl jsem velký problém se myší strefit do obdelníku s ukončením aktivity. Ale že by to spadlo, nehrozí.