Hlášení chyb pro trať Bratislava - Brno - Č.Třebová - Kolín - Praha

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
S tím Tišnovem mám už sbírku fotek. I ze zahraničí, kdy tam někdo jel s bobinou :D .
Bohužel odpověď je ve vlákně o trati, kdy tato rubrika ještě neexistovala. Někdy o vánocích jsem to už opravil.
Ten tunel u Blanska. Dnes jsem jej kontroloval a opravdu tam tráva neroste. Něco s tím udělám. Ale obávám se, že v úseku Brno - Blansko nezůstane kámen na kameni a vše bude do příště nové. Doufám. :D

Zdravím pane Šemoro, při přípravě aktivity jsem narazil v okolí Brna-Židenic na několik problémů.
Jeden přikládám na obrázku [Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://sklad.obrazku.cz/t363544_scrgrb0.jpg[/URL] , jedná o propojení do nákladového nádraží.
Další jsem našel v editoru, vedle zastávky leží kus koleje, která není spojena s tratí a podle mapy tam nevede ani vlečka. Předpokládám že uzel Brno projde taky vylepšením tak se na tyto chyby taky příjde.

Jasně. Na to se nějak zapomnělo :D. Opravdu to napojené nemám, respektive staré patří zbořit a vystavět znovu. To je tím, jak skáču z místa na místo. Ale podstatné je, stále někde pracuji, takže pokud nezvládnu ranžír v Maloměřicích, určitě to bude opravené jinde. Priorita jsou hlavní dopravní trasy, aby konečně se s tímto nehýbalo.

Při jízdě od Lysé nad Labem do Čelákovic těsně před vjezdem na most levituje při umístění v aktivitě značka PJ :)

sUffJ.jpg

Naposled editoval moderátor:
Já žádný takový model nemám a do trati neumisťoval. To je automatika MSTS, když v aktivitě označuje pomalou jízdu. Bohužel bude hůř, protože když mám vše na modelech náspů, tak tyto značky všude budou pod úrovní kolejí. Ale naštěstí máme kilometrovníky a úsek pomalé jízdy se dá zjistit odtud.

v úseku Praha Dolní Počernice - Praha Běchovice se při pokládce TV zapomnělo na místo pro 2.TK Libeň - Běchovice.
92f4d70631022aaa2a3070a0232fb7f2.jpg
69221ae44eaf9bb0ff28419e7a0f1812.jpg

Sice dobrý postřeh (po mnoha letech, co je to osazeno :D). Ale to není chyba v trati, ale jen nepřesnost stejného charakteru jako že mi tam chybí pózující nudisti nebo na hodně místech trati nemám originální nádražní budovy. Asi největší chybou v trati asi bude, že dosud nemáme Negerliho viadukt. :D
Jinak jsem přece psal, že z Kolína do Prahy nezůstal kámen na kameni, tak je zbytečné v tomto úseku na cokoli upozorňovat, protože vše je přestavěno a návěstidla přelinkována. :D

Dobšice nad Cidlinou, kanínské zhlaví, souřadnice 15.29189 50.19733, je opačně otočeno skryté návěstidlo pro zrušení omezení rychlosti.

Když už je řeč o chuligánech tak zrovna jeden si odnesl suvenýr,ale daleko s ním neutek.Viz foto , je to na trati do Lednice kousek za Poštornou.Pokud tu to bylo tak se omlouvám.
513716bf77c97edea14e47d54efa5d65.jpg

Jo jo. To jsou ty nedávné okružní jízdy kolem Pálavy. Historické vlaky, všude kolem samý fotograf a běda, jak jim něco vadí v záběru nebo jim kazí fotku nějaká moderní viaflexová tabule před zastávkou, která se k páře nehodí. Pak se najdou siláci a tabuli poponesou do polí, kde už jim nezavazí. Fírové o takových vyprávějí legendy. Podobná spoušť je i na trati 251 po Pernštejnských slavnostech.

Budu se muset vydat také do polí a ten nepořádek uklidit.

Ne že by to bylo nějak moc důležité, ale přesto.

Vjezdové návěstidlo od Pohořelic do Vranovic je špatně nalinkováno. Na Pohořelické nástupiště je to ok, ale směrem k hlavním peronům nesvítí na návěstidle nic a v TM je výstraha (120km/h).

Na Hustopečské lokálce jsou místy mimo pískáčky, skloníky a výstražné přejezdové kříže.

Hlásím, že ve Velimi, při vjezdu na kolínské zhlaví mám na přejezdu levou závoru stále nahoře.
Abych řekl pravdu, nedíval jsem se i při jízdě do Prahy, ale v opačném směru se drží stále nahoře a pravá naopak. :-)

Praha - Kolín nic nehlaste, to už Vám nikdo neopraví, protože tam bylo vše zbouráno a postaveno znovu. :D
Podobně jsou na tom i další úseky, například Třebovice - Zábřeh a hodně velkých stanic.

Při vjezdu do stanice Rajec-Jestřebí směr Brno jsem si všiml,že byly závory přes přejezd zvednuté.

bastard: To je bohužel problém všech přejezdů na výhybkách. Stejný problém je s přejezdem v Malackách nebo v Kladně pod St.3 .

A co takový přejezd, co má závory dole, ale jezdí přes něj auta, vlak nevlak, jakoby se nechumelilo? Je to tuším ve Velkých Levárech?

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře