Hlášení chyb pro trať Bratislava - Brno - Č.Třebová - Kolín - Praha

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Dobrý den, narazil jsem na záhadu: když jedu z Postřelmova do Zábřehu, dojedu v pohodě, když jedu opačně, spadne za posledním mostem (u vjezd.návěsti) celý MSTS bez varování do Woken. Žádná chybová zpráva. Co tam neladí?

bobeksoft napsal:
...Co tam neladí?
Jak jsem vydal aktualizaci, napsal jsem, že ne vše jsem stihl dokončit a mimo jiné i tuto trať. Zlikvidoval jsem koleje v Bludově a šel jsem k Zábřehu několik čtverců. Bohužel Postřelmov končí kolejovým dílem výhybka a to je v MSTS zakázaný stav a jakmile se přehodím do takové cesty, tak se MSTS nemilosrdně odporoučí.
Zatím jsem tam provizorně dal kousek koleje, aby šlo pro zvědavce tam alespoň dojet a objet soupravu :D
Horší závada je, Miran vyměnil model italské měnírny za svůj český a já nemám přehled, kde všude jsem ji osadil. Dnes jsem dostal upozornění že na zastávce Sázavka na Vysočině se jede skrz plot nějakého baráku. A to byla ta měnírna. Asi vydám ještě jednu malinkatou opravnou aktualizaci 85.03. Opravil jsem nějaké lomy kolejnice a do vinohradských tunelů konečně doplnil ta Deteriova tunelová originál návěstidla.

Ahoj Zbyňku.
Prosím tě, jestli budeš dělat oparvu, za stanici V. Leváre směrem na Bratislavu mi před vlakem přeletál kamión. :-) Ale to se tu myslím už psalo.
Dan

Před aktualizací jsem přejezd smazal, uložil a znovu nově osadil. Výhybka tam není. Takže pokud auta pouští stále, tak je ten přejezd prokletý a nikdo s tím nic nenadělá :D.

Dobrý den, hlásím chybu při jízdě z Tišnova směrem na Prahu. Po výjezdu na most to v druhé části mostu padá, je jen černá obrazovka. Padá to ve všech režimech (jaro, léto, podzim, zima i ve všech částech dne.

Tam je to přetížené polygony. Otázka je, jestli je správně nastavené PC a čím se tam jede. Gorily ani laminátky ani zamračené ani brejlovci tam nepadají. V Tišnově kromě zbrojení uhlí a opravy poloměrů oblouku na 4000/3000r ve stanici se nic nového nedělalo a modely jsou stejné jako v aktualizaci od loňských vánoc. To by padalo už tehdy.

Jsou dvě možnosti řešení. Nejezdit tam s ničím, co má šíleně polygonů nebo celý Tišnov přemodelovat, konkrétně brány TV a mosty a ušetřit tisíce polygonů. Nic jiného s tím nenaděláme.

ad. Tuklaty, do snímku z fotomapy jsem přidal popisky, je posunutá poloha všech drážních budov. Ještě staniční budova by správně měla být zrcadlově otočená. Děkuji

V Tuklatech nemáme model nádraží, je tam model zastávky Klučov s přelepenými cedulemi. Pokud tohle chce někdo řešit, jediná možnost je Tuklaty vymodelovat. A když už, tak nejlépe jako celek i s perony. Pak to bude umístěno přesně. Samozřejmě budu rád i za modely solo budov.
Ona by stačila i jen snaha místních a vzít fotoaparát a za počasí "pod mrakem" zastávku nafotit ze všech stran kolmo na objekt a poslat.

Hlásím poruchu PZZ na trati 020 v km 26,2 (jak končí výtah z hradeckého hlaváku). Přejezd nevydává zvukovou výstrahu.
Též poruchou trpí přejezd v zastávce Kukleny. Asi vypadl proud:D.

Určitě vypadl :D:D:D. Další porucha je PZZ v km 22,8 mezi odbočkou Plačice a Praskačkou.

Naposled editoval moderátor:
Doporučuji se někdy projet na lokomotivě. Věř, že cinkání šraněk na přejezdu také neuslyšíš. Snad v létě, když se pojede pomalu a bude otevřené okno a vykloním se z něj :D
To jsem rád, že jsi nic horšího nenašel. :D
A co vjezd do Přelouče od Řečan. Nikdo si nevšiml, že když následuje na odjezdu stůj, na vjezdu je z první koleje volno? To je teprve průšvih. Hold brzy vydám malou opravu s velkými skutky BP85.03 Zatím hledejte další závady. Aktualizace byla v rozsahu rekonstrukcí opravdu obří.

Zbyňku, tvořím aktivitu a jedu z Vršovic do Smíchova a jedna brána ve výhybně Vyšehrad (hned za mosty) je níž než ostatní, až jsem se o ní přerazil :D

U toho stavědla ? Potvora. Ale mám pocit, že už tak musí být několik let. Tam jsem nic teď nedělal. Změny byly až přímo u nádraží Vyšehrad. Hold máš dobré oči.
Opraveno.
Brzy vydám opravnou aktualizaci. Zase toho nějak nahromadilo.
bobeksoft: Nerozumím problému. Ve Gbelích svítí jen zelená nebo červená. Ale s kolejemi a návěstidly se tam několik let nic nedělalo. U této aktualizace jsou jen nové náspy a podjezdy z Kútů až přes Holíč do Hodonína.

Dobrý den, v aktivitě jedu z Holíče do Kútú přes "Gbely kolej 3" a "Gbely zastávka kolej 3". Ve Gbelích na odjezdu z koleje 3 svítí zelená, když návěst minu, následuje červená (u poslední výhybky). Těžko se zastavuje jedoucí vlak tak rychle...
Tak beru vše zpět, tato signalizace je pouze na TM, ve stanici návěsti nejsou. Holt nelze se řídit jen TM. Omlouvám se za zbytečný rozruch.

Naposled editoval moderátor:
Mezi Čelákovicemi a labským mostem je omylem výhybka vlečky v zarostlých betonových pražcích(pravděpodobně se tak stalo při úpravách v příslušném *w souboru).

Lidi, proboha, pište sem jen skutečné závady a ne takové ptákoviny, jestli náhodou někde není kolejích víc travičky než má být, to už není nic jiného než buzerace. Tohle opravdu neřeším. Před rokem se v Čelákovicích umístil nový model mostu, upravil nájezd a zarostlé koleje a dál se na této trati nic nedělalo. Na nějaké větší dodělávky v podobě náspů, vegetace a zástavby tento úsek ještě čeká. Zodpovědně mohu napsat, že jsem se celý rok neflákal, u editoru jsem seděl téměř denně, bez nároku na jakoukoli dovolenou, jak jste většina ostatních zvyklí (na to budu mít nárok asi až v jiném životě :D) a přesto jsem zvládl dát dohromady to co je v aktualizaci. Víc toho opravdu nešlo.

Na Gbely se podívám. Mám pocit, že tam je jednak skupinové odjezdové návěstidlo a jednak skrytá u kolejí, aby bylo možné křižování. Zbytek se asi musí ošetřit servisy. Možná ta skrytá návěstidla jsou tam zbytečná a dám je pryč.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře