Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Z těchto důvodů tady auta už nejezdí. Je tam hold výhybka a šraňky nejdou zavřít.CANDY napsal:Zdravím idem si z českej trebovej smer brno a zastávka rajec- niečo nepamätám si už tak nejako sa nechcelo závoram dole.ale inak inak všetko v poriadku žiadna ujma na zdraví ani mi nevybehlo auto
![]()
takže tá zastávka sa volá Rajec-Jestrebí![]()
Taky mi vyskakovaly hlášky mezi Týništěm a Kostelcem, šlo o staniční budovy.Šnek napsal:Tak nevím už dvakrát pro jistotu jsem si stahnul novou aktualizaci, ale vyhazuje mi to chyby, chybí soubory lipa_n_orlici.s, cestice.s, castolovice_1.s, castolovice_2.s, castolovice_3.s a pořád dál. Tak nevím.
Zbyněk Šemora napsal:...
Anebo mám někde špatně zápis v Carspawn.dat.
Kdo se hrabete v autech ? Poraďte. Není problém v poslední číslici zápisu ? Já měl za to, že je to četnost výskytu v provozu. Není to náhodou odstup od sebe ? Nic jiného mne nenapadá, čím by se to dalo vyladit.
Foto, já o ničem takovém nevím.Mario napsal:Zbyňku,když už budeš v těch opravách,tak ve směru z Lichkova do Letohradu je mezi zastávkami Mladkov a Těchonín po pravé straně koleje čtverec,kde není vegetace,ale prosvítá tam voda.(je to zhruba v polovině cesty mezi těmito dvěma zastávkami).