Hlášení chyb pro trať Bratislava - Brno - Č.Třebová - Kolín - Praha

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Zdravím. Chtěl bych požádat o drobnou úpravu návěstidel. Jedná se o odbočku Rokytka v Praze, konkrétně o cestu z Vysočan na Hlavní nádraží. V současné době na vjezdovém návěstidle svítí volno, na cestovém (u odbočky z Holešovic) očekávej čtyřicet a na odjezdovém čtyřicet a volno. Problém je, že při traťové rychlosti 80 se to nedá ubrzdit, vzdálenost mezi cestovým a odjezdovým návěstidlem může být kolem 150m.
Dle mého názoru by vjezdové návěstidlo mělo signalizovat očekávej 40 (zelené světlo tam vůbec není potřeba), cestové opakovat očekávej čtyřicet a na odjezdovém nechat čtyřicet a volno.
A předpokládám, že stejný problém bude u cesty z Holešovic po nesprávné (levé ve směru jízdy) koleji.
Chyták je to o to zajímavější, že při použití rychlobrzdy u cestového návěstidla jsem s vlakem zastavil na dotyčné výhybce, ovšem se staženým sběračem, jelikož je tam stahovačka.

CANDY napsal:
Zdravím idem si z českej trebovej smer brno a zastávka rajec- niečo nepamätám si už tak nejako sa nechcelo závoram dole. :) ale inak inak všetko v poriadku žiadna ujma na zdraví ani mi nevybehlo auto :D
takže tá zastávka sa volá Rajec-Jestrebí ;)
Z těchto důvodů tady auta už nejezdí. Je tam hold výhybka a šraňky nejdou zavřít.
Břízy v Březové jsem už spustil na zem :D Musely tam viset už hodně let.

Naposled editoval moderátor:
Zbyňku před předvěsti bývalé odbočky Potok od odbočky Parník (Česká Třebová odjezdová skupina - vjezdová skupina jak je návěstí lávka, umožňovala úplné vyhnutí se Českotřebovskému nádraží po trase odbočka Parník-odbočka Potok- odbočka Les - Třebovice v Čechách/odbočka Zádulka) nejsou i ve skutečnosti přibližovací pruhy ?
A navíc toto: obrázek
Závory mají být na nákladní spojce a na vlečce má být výstražný kříž. U tebe jsou závory na vlečce a na nákladní spojce nic. Nákladní spojka odjezdová skupina - Odbočka Parník.

Někdo ukradl přibližovací značky před předvěstí na vjezdovou skupinu ČT od osobního nádraží. Předvěst je navíc nešikovně v oblouku.

Zbyňku,dnes jsem si jel jen volnou jízdu z Tišnova směrem na Bystřici nad Pernštejnem a hned po výjezdu z Tišnova skočila na traťovém monitoru rychlost 100 a byla tam minimálně do Doubravníku,pak už nevím.Můžeš se na to podívat?

Zbyňku, ještě než vydáš aktualizaci, mrkni se prosím na tyto dva obrázky:

Za stanicí Řečany nad Labem směrem k Přelouči je utopeno jedno PZZ:

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://obrazku.cz/t671096_scrgrb0.jpg[/URL]

A dále v České Třebové když jedu ze stanice po nákladních kolejích ranžírem na Svitavy tak tam jsou přehozené vzdálenostní upozorňovadla (snad jsem to popsal dobře a najdeš to):

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://obrazku.cz/t671097_scrgrb1.jpg[/URL]

Zdravím,
nová aktualizace je super, ale měl bych menší výhradu.
Nešlo by udělat něco s těmi přejezdy?
Všechna aut div nestojí už v kolejích.
Přikládám obrázek z příjezdu do Letohradu z Lichkova, kdy už to kamion nezvládl ubrzdit.
Podobné jsou i předešlé přejezdy blíže k Lichkovu.
Díky
001575f27583267c81f67db6ec468963.jpg

Já jsem to projel snad dvacetkrát, ale takový extrém jsem neměl. Díky šikmému křížení jsou auta skrz šraňky, ale jak místo zastavení změnit, nevím.
Ten autobus je zaklíněn do toho auta s dřevem ? Pak bych ten kamion z provozu také vyřadil. Ale osa by měla jít někde nastavit.
Já jsem do provozu aut přidal, respektive nahradil auty a autobusy od Ondry Janiše.
Anebo mám někde špatně zápis v Carspawn.dat.
Kdo se hrabete v autech ? Poraďte. Není problém v poslední číslici zápisu ? Já měl za to, že je to četnost výskytu v provozu. Není to náhodou odstup od sebe ? Nic jiného mne nenapadá, čím by se to dalo vyladit.

Tak nevím už dvakrát pro jistotu jsem si stahnul novou aktualizaci, ale vyhazuje mi to chyby, chybí soubory lipa_n_orlici.s, cestice.s, castolovice_1.s, castolovice_2.s, castolovice_3.s a pořád dál. Tak nevím.

Šnek napsal:
Tak nevím už dvakrát pro jistotu jsem si stahnul novou aktualizaci, ale vyhazuje mi to chyby, chybí soubory lipa_n_orlici.s, cestice.s, castolovice_1.s, castolovice_2.s, castolovice_3.s a pořád dál. Tak nevím.
Taky mi vyskakovaly hlášky mezi Týništěm a Kostelcem, šlo o staniční budovy.

Zbyněk Šemora napsal:
...
Anebo mám někde špatně zápis v Carspawn.dat.
Kdo se hrabete v autech ? Poraďte. Není problém v poslední číslici zápisu ? Já měl za to, že je to četnost výskytu v provozu. Není to náhodou odstup od sebe ? Nic jiného mne nenapadá, čím by se to dalo vyladit.

Ano, poslední číslo souvisí s délkou auta. Jám mám u osobních tuším 11 a u kamionů 22 i víc. Takže netřeba vyřazovat auto z provozu, stačí jen změnit číslo v carspawn.dat. Četnost lze nastavit jedině opakování řádku s příslušným autem.

Náhodou mi někdo napsal do návštěvní knihy jednu anomálií v Lanšperku, myslíc si, že je to špatným stažením aktualizace.
Ne, je to chyba v trati. Vjezd do Lanšperka od Letohradu je v poruše. Opakovač i předvěst ukazuje zelenou, ale na návěstidle svítí červená i do odbočky. Díval jsem se na návěstidlo v editoru, vše je nalinkované správně. Zkrátka to návěstidlo mám rozbité. Něco podobného jsem měl nedávno i v Přelouči.
Kdyby někdo narazil na něco podobného, hlaste, Jinak tato chyba musí existovat už od aktualizace 85, kdy se tato trať předělávala. Pokud tohle bylo funkční, tak se tomuto jevu děje při kopírování do záloh, kdy se mi někdy tímto poškozovaly některé textury.
...
...
Hotovo. Řešení je návěstidlo shodit ze svahu, uložit práci, dát nové návěstidlo, nalinkovat, spustit hru a už to funguje.
Opravil jsem i obrázky výše, šraňky u Řečan a upozorňovadla v ČT ranžíru.
V opravném balíčku bude i Brzdův kralický bunkr.
Pokud cokoli ještě máte, hlaste a po neděli vydám takový malý aktualizační balíček. Auta jsem ještě trochu doladil.

Zbyňku,když už budeš v těch opravách,tak ve směru z Lichkova do Letohradu je mezi zastávkami Mladkov a Těchonín po pravé straně koleje čtverec,kde není vegetace,ale prosvítá tam voda.(je to zhruba v polovině cesty mezi těmito dvěma zastávkami).

Mario napsal:
Zbyňku,když už budeš v těch opravách,tak ve směru z Lichkova do Letohradu je mezi zastávkami Mladkov a Těchonín po pravé straně koleje čtverec,kde není vegetace,ale prosvítá tam voda.(je to zhruba v polovině cesty mezi těmito dvěma zastávkami).
Foto, já o ničem takovém nevím.
Plecháč : Ty domy jsem propadl já. Tam asi budou nějaké přízemní dvojdomky, nemám vhodný model. Snad někdo nafotí kolmo na všechny strany a nějaký modelář se už najde,

Ještě něco horšího: Lichkov, Letohradské zhlaví u mostku dochází k opakovanému samovolnému rozpojování nákladní soupravy (sergej 781 448+ směs vozů Gbgkks, Res, Smmp, Zacs,Zas, váha 1700 tun). K rozpojení a okamžitému zastavení soupravy došlo při rychlostech 19 km/h a 10 km/h. Sergej po rozpojení vystřeluje jak čertík z krabičky.
e0ee9cb3cf8b10d1d98a94f3a1a144c8.jpg

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře