Zbyněk Šemora napsal:A když už, krychle závor se posouvat nedá a často sama odpochoduje i mimo silnici![]()
Tak je nutné přejezd smazat a osadit znovu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Zbyněk Šemora napsal:A když už, krychle závor se posouvat nedá a často sama odpochoduje i mimo silnici![]()
Vojtik napsal:Když jedu od Tišnova směr Nedvědice, tak mi přejezdník u Doubravníka vyhodí chybu "nelze načíst texturu ace" a následně se přejezdník nezobrazí. Zkoušeno na 2 různých PC (jeden slabší, jeden silnější), oba se stejným výsledkem. Počasí léto / jasno. Šlo by to prosím zkontrolovat?
Za druhé, když nasadím traffic na trase Brno - Břeclav, tak bez ohledu na vozidlo v čele se plazí cca 40. Kde může být chyba? V opačném směru normálně jede plnou rychlostí.
Vojtik napsal:1) Při jízdě od Brna Maloměřic po 4. traťové koleji směrem na Černovice (tam po 1. traťové) je návěstidlo 4MS zhaslé. Na Trackmonitoru i opakovači je přesto ukázána "výstraha".
Zde byla chyba snad u všech odjezdových návěstidel. Jednak nebyla jako odjezdová a jednak neznala předvěst 60 a proto bylo zhaslé návěstidlo směrem na Černovice.
2) V Tišnově, při jízdě od Řikonína do Kuřimi, z 1. traťové přes 5. kolej do 1. traťové a současně stůj na odjezdovém návěstidle S5 svítí na návěstidle Sc5 pouze "výstraha". Nešlo by tam rožnout k tomu i bílou? Totéž při postavení odjezdu, na Sc5 pouze "očekávej 40". Mezi tím cesťákem a odjezdem zábrzdná vzdálenost nebude
Zde jsem doplnil ještě zatržítko "předvěst pouze žlutá" a zapomenuté "volno bez linku", jinak by tohle návěstidlo neznalo červenou. Ale při testu jsem měl průjezd, tak jestli tam bude bílá s klidnou žlutou, budeme doufat. Víc se udělat v nastavení nedá.
3) Při jízdě v Kuřimi po 1. traťové přes 1. staniční do 1. traťové jedu na blok za osobákem. Na vjezdu výstraha, poté volno. Na odjezdovém výstraha, projedu ji a těsně za výhybkami jsem vyhozen s hláškou "projeli jste návěst stůj". Není tam opět to neviditelné návěstidlo?
Udělal jsem si testovací aktivitu, kdy nejprve pojede z Kuřimi traffic a já pak za ním na odhlášku na blok do Tišnova. Vše funguje jak má, žlutá se rozsvítila až když vlak předemnou si šlápnul u dalšího oddílu. U skrytého návěstidla pro rušení omezení rychlosti je na F4 rychlost 160, tedy vše je v naprostém pořádku a chyba asi bude u Tvé aktivity.
4) Obecně okolo těch neviditelných návěstidel, které jsou těsně za výhybkami. Je sice krásné, že můžu zrychlovat hned po projetí výhybek, přilehlých k hlavnímu návěstidlu, ale za jakou cenu? V takto vybavených stanicích se nedá pořádně posunovat (viz moje problémy při jízdě z depa v Letohradu). Když dám servis do trati (abych neměl pak odjezd ze stanice postavený ihned), tak sice z depa vyjedu, ale vyhodí mě návěstidlo za výhybkami. Jiný problém, Ústí nad Orlicí. Dám servis do trati, vjedu do stanice a na odjezdu přesto volno. MSTS totiž cestu postaví od odjezdu, přes neviditelné návěstidlo k označníku. Tím pádem je servis na trati zbytečný a já mám postaveno 5 minut před odjezdem, což se mi vzhledem k přejezdu vůbec nelíbí.
Tady hold se aktivita musí ošetřit tak, aby až pojede posun do trati, aby v oddíle už nebyl žádný servis, respektive do té doby musí zmizet. MSTS je o kompromisech a vždy je něco za něco. Priorita je jízda vlaku. Když se dělá posun, ne vždy to vychází podle scénáře. Pak se musí improvizovat.
Kde? To není možné. Obrázek bych poprosil.dvacka napsal:Dobrý den, dnes při jízdě z Hradce Králové do Vamberka, se mi stalo ve Vamberku vykolejení. Je tam cesta přes koleje.
Mohl by jste to prosím opravit?