Zbyněk Šemora
Strojvedoucí
Díky, právě jsem to pověsil na výložník. Ono to bylo původně dobře do té doby než někdo natočil sloupy na správnou stranu 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tak jsem se tam byl podívat, ale nic takového tam nevidím. Závory v profilu kolejí vůbec nejsou. Ale pravdu máš, v nějaké pravěké verzi BP tomu tak bylo, ale Deterio dávno opravil.PAja26 napsal:...Jde o přejezd v Ústí n Orl. na spojce z pražského na Letohradskou stranu nádru. Kdy světelná signalizace přejezdového zařízení zasahuje dost do průjezdného profilu. Jako projet se to dá ale trošičku to dře.
...
Miran napsal:Toto téma je založeno pouze pro hlášení chyb v trati Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha. Pokud najdete nějakou chybu v trati (poletující objekty, chybějící nebo špatně umístěná návěstidla či jiné) napište přesný popis případu (kde a o jakou chybu jde), nejlépe pokud to doložíte screenen kde je chyba vidět. Jiné diskuse (připomínky, zbožná i bezbožná přání, offtopic atd.) kromě popisu chyby a případné reakce autora jsou zde zakázány a nejen já ale i ostatní moderátoři je budou ihned mazat.
Tak to je velmi divné, mně se v testovacím ubdate tratě normálně zobrazovala, to vím na 100%, poněvač jsem tam xx krát projížděl při testování aktivity Zv Praha - Budějovice. Takže problém musel vzniknout v poslední fázi úpravy aktualizace (té veřejné). Je pravda, že tu jsem neprojížděl, poněvač už makám na další aktivitě.Pavlík napsal:Traťová rychlost 60 km/h na vjezdu do Čerčan od Říčan není na TM:
Pavlík napsal:Chybějící předvěsti před Novým Městem nad Cidlinou ze směru od Chlumce?
A je správně zaškrtnut nástupiště, ono tam na té kolejí sou 2. K hodinám a od hodin.lukas matura napsal:Nevím, jestli je to přímo chyba, ale v aktivitách mi to docela vadí. V Chlumci nad Cidlinou když zastavím tak, jak v reálu /tož jest před přechodem u kterého jsou hodiny/, tak nejde odEntrovat nástup cestujích a tak musím jet až dál a jeliož rychlíky tam snad vždy křižují tak cestující od rychlíku nemají kudy odejít/příjit k/od vlaku.