Hlášení chyb pro trať Bratislava - Brno - Č.Třebová - Kolín - Praha

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Pavlík: Šikulka. Skutečně tam rachotila výhybka.
Dane, tys mě vyděsil, že jsem omylem do aktualizace dal nějakou starou texturu :D Naštěstí to bude jen u Tebe.

Zbyněk Šemora napsal:
Ještě jsem se díval na noc a Pečkám krásně svítí v oknech.
Ahoj a koukal jsi i na léto a sněžení? Já jsem totiž zase přehazoval koridor a old verzi, tak je možné, že jsem něco zadrbal. :-) Teď to ale nejsem schopný zkontrolovat, jsem mimo domov.

Ahoj, chtěl bych prosim tě Zbyňku poukázat na chybné nastavení rychlostní v Letohradském záhlaví směr Žamberk. Po odjezdu a minutí poslední výhybky je rychlostník 40km. Následuje asi po 200 metrech rychlostík 70 km v úrvni vjezdového návěstidla v protisměru, ale v F4 je rychlost 70 km dovolena dříve, než-li vůbec vlak mine rychlostník "70", respektivě rychlost 40 km končí příliš brzdy. Nevim, jestli to budeš chtít poupravit nebo ne. S Pozdravem Marek

Nazdárek. Když jedu z Hradce Králové přes Velký Osek(tou tratí okolo nádraží, tak mi tam občas skočí 70tka(není ani na trackmonitoru ani u tratě není návěst) a lokomotiva nekompromisně zastaví. Nevím, jestli ta 70tka je chyba tratě, hry, nebo aktivity:(

Na tom okruhu okolo Oseku. Hned, jak se trať rozdělí na dvě.

tady někde http://mapy.cz/#x=15.202137&y=50.109868&z=16

V Opatovicích směrem na Hradec Králové, když se opuští zhlaví, tak po pravé straně jsou paneláčky, přejezd, pár stromů a za nimi je pozůstatek asi čtyř sloupů trakčního vedení.

Když jedu z velkýho oseka směrem na Hradec králové po nové spojce tak asi po 20 metrech v prvním oblouku od výhybek stanice velký osek mi souprava vykolejí protože asi koleje nejsou spojeny protože ani v f4 mi to nezoobrazuje za tam trat nepokracuje.
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://3x.cz/dm-0LSI.jpg

Tam je takových míst víc. Zrovna tento týden jsem se na tyto už zapomenuté koleje díval a uvažuji, že to tam komplet smažu, protože tohle nenapojené kolejiště je třeba postavit úplně znovu. Ale na tohle zatím není ani konstalace, ani chuť.

Zbyňku,
při tvorbě aktivity jsem narazil ve stanici Hodonín na velmi prapodivnou věc.
Nevím, je-li to chyb či ne, ale zkusím to.
9f213709a8cb9ce0ed111bee8767aa53.jpg

Při odjezdu ze stanice Hodonín směr Břeclav je na TM za zhlavím rychlost 160.
8d522e2d38cc42104ad43c3c03d3887d.jpg
Jamile jsem se ale dostal kousek za stanici nasleduje rychlobrzda a na TM se nenadále místo 160 objeví jen 60.

Zde ještě přikládám pohled na stanovistě.
885d16935e7b7675f127cccd55aff2b4.jpg

Byl jsem tím velmi překvapen.
Naštěstí byla uložena pozice v Hodoníně a tak jsem to rozjel znovu.
Při přejíždění zhlaví jsem zvolil zkratku CTRL+num4 a ta vyresetovala zásah rychlobrzdy, ale na TM zůstala stále jen 60.

Podruhé jsem učinil tutéž klávesovou zkratku ještě před odjezdem ze stanice a na TM zůstala rychlost 160 bez jakýchkoliv změn.
Docela by mě zajímalo, jaký je zde problém, jestli já něco dělám špatně, nebo v tom má vinu odbočka na Holíč, či ještě něco jiného.
Děkuji.:)

Naposled editoval moderátor:
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře