Hlášení chyb pro trať Bratislava - Brno - Č.Třebová - Kolín - Praha

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Zbyňku,můžeš se prosímtě podívat na odjezdová návěstidla z Boskovic do obou směrů?Svítí tam "rychlost 40 a volno" i do přímého směru.

V Zábřehu na Moravě není u ranžírek z předávacího kolejiště Vápenky nastaveno nesledovat obsazení koleje. Ačkoliv jde o ranžírku, musím při posunu stisknout TAB pro posun na obsazenou.

Václave, obávám se, že je to tak v 90% všude. Ignorování obsazeného úseku dávám až v pozdější době pár let zpět a to v místech, kde se předpokládá jízda lokomotivy na soupravu.

Hned za stanicí Velké Leváre, ve směru na Bratislavu, nefunguje přejezd, závory jsou sice dole, ale auta přes přejezd v pohodě jezdí.

Já vám tu zase do toho vpadnu i když nehlásím chybu, ale zrovna ty Leváre bych navrhoval nechat jako takové "příjemné" zpestření šichty.
Když jsem do té jízdy skutečně zakoncentrovaný a poprvé tam na mě vybaflo auto těsně před vlakem (byla to noční Pannonia), skutečně jsem se vyděsil, strhl brzdu a držel pěst na mezerníku.:D
Mně to teda přes přejezd jezdí i ve směru na Břeclav, ale přimlouvám se za ponechání stavu. Naopak, chtělo by to možná víc takových náhodně generovaných překvapení při jízdách.;-)

Tohle místo jsem už opravoval několikrát, dával jsem si pozor, aby nebylo něco špatně a stejně auta jezdí vesele před vlaky dál. Asi to tam tak má být. :)

Zbyňku,vím,že tato aktualizace byla taková "pracovní",ale ve stanici Bludov je na nádražní budově nápis Praha Hostivař a kousek za toutu stanici směr Šumperk je trošku zavalená trať :-) Jinak ale aktualizace bezva a díky za ní.

Nápisy na budovách neřešte, je tam toho mnohem víc. Ve Slavkově, v Holubicích, po trati z Přerova do Rohatce. Co se týká závalů, přikládejte fotky. Některé totiž v editoru se nemusí projevit, záleží ze které strany k místu přijedu (hranice modré čáry). Některé závaly také vznikají při úpravě kopců, kdy při uhlazování trochu ujede označení myši za horizont a zrovna tam jsou nějaké koleje.
Pište připomínky, modelujte. Ještě do konce roku vydám nějakou opravu.

Ahoj vjezdovka v Hustěňovicích hlasí červenou, přitom jedu rovně a nic mě neblokuje, ve směru do Starého města po levé koleji. Mohu jedině přes TAB a šlo by protáhnout úsek ke Zlínu, či opravit návěstidlo, nemohou mě odjíždět vlaky, od nástupiště ano, ale je tam za nim návěstidlo a to má červenou.

Návěstidlo je nalinkované v pořádku, víc v traťovém editoru udělat nemohu, zřejmě máš jen nějakou anomalii v aktivitě. Doporučuji nejprve zkontrolovat ve volné jízdě. nebo jednoduchou aktivitu na průjezd bez ostatního provozu.

V Bludově žádný zával nikde nevidím.

V Bludově taky žádný zával nevidím. V Chocni na odjezdu směr Třebová je docela velký. Ale možná jenom na mém počítači, nevím.

Ten zával v Bludově je u vjezdového návěstidla do Bludova ve směru od Šumperka.Nejde mi sem přiložit obrázek,Zbyňku,poslal jsem ti ho do mailu.

Díky, už jsem ho zatlačil zpět pod zem kam patřil.
Zával v Bludově ačkoli v editoru neviditelný, neprojevil se ani od Bludova ani od Šumperka, je také opravený. Projevil se až odcestováním kolmo na stanici vpravo do pryč a zpět. (na východ)

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře