Hlášení chyb pro trať Bratislava - Brno - Č.Třebová - Kolín - Praha

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Veškeré perony ve stanicích mi ochotně na míru vyrobil Mates. Noční textury ale čekají na někoho, kdo na tohle bude mít chuť a volný čas. Na zastávkách, kde jsem osazoval lampy ručně, tam by vše svítit mělo.

Ahoj Zbyňku.
V Tíšnově u kolejiště v depu se propadla unimobuňka.
9e56ba03899c5ed682cf7360ac0a93be.jpg

Naposled editoval moderátor:
Ahoj Zbyňku, srovnej si prosímtě ty šoféry ve Velkých Levároch, tam se ignorují i závory, právě jsem tam málem ve 120 smetl nějakýho zmrzlináře  :D

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://tkanlokopage.ic.cz/vl.jpg

Ahoj.
Tam už je to Zbyňkovi hlášeno několikrát, už při mých testech, pak to někdo psal taky. Tehdy se to Zbyněk pokoušel opravit a nějak to neklaplo, takže realita všedních dnů, kdy ti před čumákem proletí kamión. :D

Když ignoruje, tak zrušit. Radši bez provozu na silnici, ono to pomůže i FPS, tak nechám stát nějaké to vozidlo u závor, hlavně před nima a ne v nich, či za. Ta cisterna ESSO se pip všude.

Šmarja nechte Leváre jak jsou, je to realita všedního dne. Abych pravdu řekl, uvítal bych podobných náhodných situací v MSTS víc, člověk se reálně lekne, reálně může hodit rychlobrzdu a reálně by mohla i skončit aktivita po srážce (po předchozím automatickém uložení). Nebo i bez konce. Ale nechal bych to tak jak to je. Kolikrát jsem se v těch Levároch lekl jako doopravdy, když jsem to nečekal a před Laminu s Pannoniií za zadkem mi vletěl kamion. Patří to k tomu, chcete simulovat skutečnou fířinu, simulujte! :-)

A pokud správně vidím, Poison bude mít po stažení dat z rychloměru u DI průser, překročil o 2 km/h rychlost a to ještě neřeším, kolik vozejků mělo Eso za sebou, když je v tom oblouku před přejezdem Vmax. 100 km/h. :D

ML636 napsal:
A pokud správně vidím, Poison bude mít po stažení dat z rychloměru u DI průser, překročil o 2 km/h rychlost a to ještě neřeším, kolik vozejků mělo Eso za sebou, když je v tom oblouku před přejezdem Vmax. 100 km/h.
Tak přiznávám, že z toho leknutí jsem tam trochu rychlost zvýšil, jen si mne zaskočil tou rychlostí a tak jsem se tam zajel podívat. V oblouku před VL je 120 km/h a i dnes si tam všichni jezdí skrze závory :D 

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://tkanlokopage.ic.cz/120.jpg
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://tkanlokopage.ic.cz/120a.jpg

Souhlas, to že auto proletí před vlakem je bohužel ralita čím dál častější (viz. zprávy v TV a následky), ale je docela zajímavé, když si to náklaďák předrandí skrze soupravu vlaku, jako je tomu na obrázku, nebo, když při posunu mi jezdí auta skrz mašinu. Ale jak jsem psal, Leváre jsem se Zbyňkem řešil tak před rokem a možná ještě dýl. Kdyby jste jen vědeli, kolik chyb Zbyňkovi hlásím... a kdyby jen Zbyňkovi, Jiřík dělal update celé Osoblahy 1930, kdy jsem řešil kde co... Někdy si myslím, že budu ukamenován, když vím, kolik je roboty při stavbě a úpravách tratí. :P  Jen si pamatuji, že Leváre nějak opravit nešly. Ale pánové, když už řešíte provoz aut na trati BP, nenašel by se dobrovolník, který by zrušil ty omalovánkové hnusy aut v trati? Dokonce náklaďák Coca Cola je tam rozsypaný úplně, třeba ten co stojí v Malackách a je jich tam mnohem víc. To si myslím kazí celkový dojem z tratě daleko víc, než že nějaký obejda nerespektuje scětelnou výstrahu a proletí přejezd. :D

Souhlasí Dane s těmi auty, včera jsem si toho všiml při stání v Malackách při tvé aktivitě, myslím že by výměna aut nemusela být až tak velký problém.

A dost pánové! Připomínám jen k čemu slouží toto vlákno:
Miran napsal:
Toto téma je založeno pouze pro hlášení chyb v trati Bratislava-Brno-Č.Třebová-Kolín-Praha. Pokud najdete nějakou chybu v trati (poletující objekty, chybějící nebo špatně umístěná návěstidla či jiné) napište přesný popis případu (kde a o jakou chybu jde), nejlépe pokud to doložíte screenen kde je chyba vidět. Jiné diskuse (připomínky, zbožná i bezbožná přání, offtopic atd.) kromě popisu chyby a případné reakce autora jsou zde zakázány a nejen já ale i ostatní moderátoři je budou ihned mazat.

Takže se podle toho laskavě řiďte. Ve vlákně s tratí si diskutujte jak chcete ale ne tady! A kromě toto se Velké Leváre tady již několikrát probíraly!

V Poříčanech chýba smerom od Kolína predzvesť očakávajte 120, vletel som tam plných 160 ;)

Do Poříčan není možné vjet 160, protože je tam rychlostník 120 :) A jestli tam někomu svítí stále výstraha, je to použitým návěstidlem, které se dlouho přepočítává. Když se u podobných návěstidel na chvíli zastaví, tak to volno tam nakonec naskočí. Zkrátka s tímto se nedá dělat nic.

Bludov by se mohl klidně jmenovat Bludov a ne Praha Hostivař i když to není originál staniční budova.

Dík. Divím se, že jsem to při osazování nezamaskoval. Asi tam filmaři natáčeli nějaký film a zapomněli sundat Hostivař. Bludov sice nemám, ale přelepil jsem to. Možná by bylo lepší než cedulkovat přeskinovat název na nádražní budově. Takových přelepků mám teď v aktualizaci hodně. A často to není nic moc.
Už nikdo nic jiného nemá ? Do zítřka do rána je poslední možnost, pak už budu jen testovat na chyby, jestli něco nechybí ať je vše OK.

Tentokrát sem budu psát já.
Udělal jsem kontrolu na chybějící soubory pro novou aktualizaci. Trochu jsem se i zasmál, kdo potřeboval pro model noční verzi námezníku. :) Takže jsem je i s ostatními doplnil jak do nočních tak v tomto případě i do zimních. To zas bude v noci svítících objektů. :) Ale nebudou vyskakovat chyby. To je dobrý kompromis.
Ale ve finále mi chybí několik ace souborů v kořenovém adresáři Textures:
NvstInd10.ace
NvstInd2.ace
NvstInd6.ace
NvstInd8.ace
NvstOI5.ace
Podle názvů je to nějaká Deteriovina, ale ten je někde v zahraničí. Netuším co to udělá, ale dočasně bych našel řešení přejmenovat na tyto ace texturu přibližnou. Například z NvstInd1.ace jsem udělal NvstInd10.ace. Až se Deterio vrátí, tak snad dle seznamu dodá originály. Možná tato volba nikde na návěstidlech použita není, ale kdyby, tak to ukáže nesmysl, který je lepší než nějaké chybové hlášení hry. Tak a mohu test spustit znovu, snad už bude vše OK.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře