Zbyněk Šemora
Strojvedoucí
Tohle ani moc není poznat. Opraveno. Ještě dnes odpoledne jsem od Pardubic do Třebové našel dalších přes 50 levitujících stromů. A stejně určitě někdo najde další. 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Pravdu má fma_0526 i Luke19. Problém je v trati. Dotyčné nástupiště má nastavenu úroveň zobrazení na hodnotu 10. Správně má být u důležitých objektů nastavena úroveň zobrazení na hodnotu 0. Tedy stačí v tomto případě aby měl uživatel nastaveno množství objektů v trati na hodnotu menší než 10 a nástupiště neuvidí. Rada pro Luke19: MSTS -> Volby -> Detaily grafiky -> Množství objektů v trati nastavit na hodnotu 10.Kdyby to byla chyba v trati, tak by tohle nádraží nemohlo být na mém posledním videu z Prahy do ČT. Stačí kouknout. Dále viz nastavení MSTS, jak je psáno v návodech.
Však právě to (nastavení deatilů na 10) je popsáno snad ve všech návodech na správné nastavení. Takže - neřekl bych, že je to problém trati, ale spíš je to problém, že někdo tvrdí, že má vše "dle desatera", a přitom nemá.Pravdu má Luke19
Pravdu má fma_0526 i Luke19. Problém je v trati. Dotyčné nástupiště má nastavenu úroveň zobrazení na hodnotu 10. Správně má být u důležitých objektů nastavena úroveň zobrazení na hodnotu 0. Tedy stačí v tomto případě aby měl uživatel nastaveno množství objektů v trati na hodnotu menší než 10 a nástupiště neuvidí. Rada pro Luke19: MSTS -> Volby -> Detaily grafiky -> Množství objektů v trati nastavit na hodnotu 10.

Nevím, co dělali testeříAle Brno se od vánoc nezměnilo. Co dělali testeři 3 měsíce ?![]()
Já myslel hlavně ostatních uživatelů jestli také mají problém v Brně. Protože je mi divné, když Praha, kde je několik čtverců vedle sebe s počtem přes 1700 objektů je OK a v Brně dělá problém jeden čtverec kolem 1600 objektů. Vedle jsou Maloměřice, tam je polovina. Tak co tam může způsobovat, že to Danovi padá ???Nevím, co dělali testeří, já jsem to o Brně psal hned po pracovní aktualizaci, že to tam padá. Pak se tam dodělaly nějaké koleje vleček, doplnily nějaké další objekty a bylo vymalováno totálně. ....