Hlášení chyb pro trať Bratislava - Brno - Č.Třebová - Kolín - Praha

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Česká Třebová na odjezdu po správném směru na Svitavy - levitující návěst "Zdvihněte sběrač", v úseku bližšímu nástupištím.:)

V Brně u aktivity JK_r825, nebo Js_r915 mám FPS 15-17 a bez problémů a cukání odjíždím ze stanice. Je to v zimě a večer. Jen je problém že stanice je celá v tuto dobu potmě!! Pokud nerozsvítím reflektor, tak vidím prd.

Tak tam asi Joska nedal moc vozů, když se jede po tmě :-), na ty aktivity schválně kouknu. Je ale pravda, že když začínám v Brně s R Radegast směr do Přerova, tak mi to taky nepadne (jen jednou a při 2. hraní akt. ne) a stanici mám obsazenou.

Dane, napiš mě, jaké aktivity ti padají, vyzkouším je. S tou tmou to bude v trati, ne? Do stanic se dávají koleje, které osvětlí perony atd. nebo se mýlím? Nevím, jak toto je přesně.

Co dělali testeři 3 měsíce ? :)
Tak opět musím citovat tuto větu, testeři i já chrápalí a nebo se kochali novinkama a přehlířeli, a přehlíželi... :) :)
No nic, hlásím další "kosmetickou". Na vjezdu do stanice (zastávky) Podlesí směrem od Lipky podkopali krtci rodinný domek. :)
podlesí vj.jpg
podlesí vj2.jpg

Dane, to už jsme řešili. Tam přesně takový domek je. :)
Zajeď se tam podívat, když tak nafoť a možná někdo zvládne originál, ať nejsou zbytečné polygony v podzemí. :)

Dane, to už jsme řešili. Tam přesně takový domek je. :)
Zajeď se tam podívat, když tak nafoť a možná někdo zvládne originál, ať nejsou zbytečné polygony v podzemí. :)
Jééé, už si vzpomínám, že jsem ti to při testech kdysi psal. Tak by mne zajímalo, kolkrát se ještě ohledně toho domku ozvu, skleróza je sviňa. :-) :-)

To vypadá jako kdysi na sídlišti ty komínky protiletadlových krytů (odvětrání) jen se šikmou střechou, bože co to je za stavbu? :-)

Dane dík, tam chybí model náspu a levituje tam i komplex baráků kousek dál. Škoda, že jsi na to nepřišel dřív, mohlo to být v aktualizaci.
Ale já zjistil při teleportu do Šumperka horší věc. Asi jsem omylem zkopíroval aktualizaci návěstidel od Deteria, kterou mi poslal v předvečer aktualizace a já ji naštěstí do aktualizace trati nedal.
A vyskočila mi chybová hláška o chybějící textuře. Snad si to Deterio přečte a časem dodá.
deteriovina.JPG

Ahoj Zbyňku, díky podnětu jiného uživatele jedoucího mou aktivitu jsem prověřil její funkčnost a narazil jsem na nefunkční návěstidlo za zastávkou Bernhardstahl ve směru na Břeclav. Podobně je bez textur i návěst v opačném směru v té stanici za.

001.jpg 002.jpg

Ale kuš, co to je ? Já už tady několik let nebyl. Že by nepřizpůsobiví ?
Teď se dívám a bohužel. Ještě mne fascinuje, že na tom zbytku je nalinkovaný někam posun.
Dívám se na podrobnosti:
NvstOs40.s
A je tady nalinkováno posun pro nějakou kolej, za neexistující výhybkou na širé trati a rychlost 40 bez linku. Což je absolutní nesmysl. Samozřejmě návěstidlo vykazuje upozornění, že ne všechny linky jsou vpořádku. Bodejť, když není kam co linkovat.

Myslel jsem že je to Deteriovina, když dělal nějaké updaty, ale v tom samém čtverci je stejný model ve stanici a ten se zobrazuje normálně. Já v tomto čtverci už mnoho let žádné změny nedělal. Nechápu. Ještě to prověřím z nějaké hodně staré zálohy. Ale až příští týden po nedělním koncertě. Do té doby MSTS neřeším.

Nedalo mi to, nainstaloval jsem si nějakou starou verzi BP80 z DVD, které mi tenkrát zbylo a zde jsou tato návěstidla v pořádku a je tam jen jedno zatržítko "volno bez linku". Zkusil jsem čtverec z této verze zkopírovat do současné verze a žádná změna. Jediná pomoc, návěstidla jsem smazal a znovu osadil.
Jen nechápu, když jsem tady nějakých 8 let nic nedělal, jak se mohly změnit zatržítka ve vlastnostech obou návěstidel z jednoho na dvě jiná a jak mohl zmizet model návěstidla. Asi začnu věřit na paranormální jevy.

Zbyňku, Valtice pri vjazdovom návestidle zo smeru od Valtice mesto, poletujú stromy nad násypom ( hlavne na strane návestidla ) a nie jeden :-)

Zbyňku, Valtice pri vjazdovom návestidle zo smeru od Valtice mesto, poletujú stromy nad násypom ( hlavne na strane návestidla ) a nie jeden :)
V texaskej púšti bežne poletujú kríky, tak prečo by vo Valticiach nemohli poletovať stromy? Zvlášť keď tam úraduje moja dcéra? ;)

No jo. Já jsem v MSTS na Valticku minimálně 7 let nebyl a pak si tam každý dělá co chce a i stromy se naučí létat. Tam to čeká na kompletní přestavbu, až se koleje někdy budou pokládat do Znojma. Ale tu vegetaci se tam pokusím trochu usměrnit, aby se chovala podle pozemských zákonů.

Ahoj Zbyňku,v Brně hl.n. na konci nástupiště 1a (myslím,že je to 1a - je to boční nástupiště směr Břeclav) je vedle odjezdového návěstidla sloup trakčního vedení v koleji.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře