Josko, tady je důležitá informace, ze které koleje z Přerova jedeš. Je možné, že existuje nějaká kombinace, kdy jedeš mimo dosah rychlostníku 100 nebo 120 (už nevím, kolik tam je). Ta šedesátka bude určitě zezadu za obloukem, kde je nejprve rychlostník 40 a pak 60. A těch 60 pak jedeš až k následujícímu rychlostníku.
Ze Studénky jsem doplňoval skrytý rychlostník, protože jsem se cestou z Mošnova šoural 60 až do Jistebníku. Možná jsem tam omylem napsal 160 namísto 150. nevím. Podívám se.
Pokud něco v MSTS funguje a v OR ne, s tím nic asi neudělám, protože se tvoří v editoru MSTS. Respektive pokud je vše správně nalinkováno, tak je to už asi jen věc v aktivitě. Samozřejmě mnohé anomálie způsobovaly neviditelné chyby v kolejích. Viz Týniště nebo Pardubice - Rosice. Bylo nutné vyházet koleje někam bokem, uložit a pak ten neviditelný záškodník teprve začal řvát, takže potvrdit smazat objekt a po uložení koleje vrátit zpět a už vše začalo fungovat. Zkus se podívat do mapy v aktivitě na místo, kde tě to nechce pustit dál. Pokud je tam nějaké návěstidlo navíc nebo nějaký černý puntík navíc, pak je tam podobná chyba, ale to by zlobilo i v MSTS.