Hlášení chyb pro trať Bratislava - Brno - Č.Třebová - Kolín - Praha

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Hlásím chyby u vjezdových návěstidel do stanice Hradec Králové Slezské Předměstí viz videa. Chyby se vyskytují až od verze BP90. Prosím o opravu.
od Hradce

od Třebechovic

Podobné je to u vězdových návěstidel do stanice Lanžhot. Při jízdě do odbočky nesvítí vůbec.

Podíval jsem se do editoru, vše je nastavené správně, projel jsem to vlakem ve hře a je tam problém, že je zhaslé dolní žluté světlo, jinak na opakovači je mezikruží a rychlost na monitoru je také správně 40. Jenomže v editoru je u návěstidla vidět, že Deterio do tohoto typu o své vůli přidával nějakou funkci, aby šlo změnit pořadí světel a to je celý problém. Celé to tím rozdrbal. Asi by pomohlo návěstidlo smazat a osadit znovu, ale vzhledem k nejrozšířenějšímu návěstidlu, který bude v trati osazeno několik tisíc je oprava časově nemožná. Marně Deteriovi stále říkám, ať neupravuje návěstidla, která jsou již osazená a udělá když tak nová, protože jinak vznikne tohle. Jediné řešení je opravit scripta návěstidla a to může jedině Deterio. Jelikož má dodací termíny na celé roky, tak by asi bylo rychlejší pokud někdo ví co a jak a opravit si to sám. Nepamatuji se, že bych někde osazoval tohle základní 5 světelné návěstidlo a opravoval tam pořadí světel. Tak snad problém nebude.

Deterio, dík za odpověď. Ale zatím to nehoří, nyní mám jiné povinnosti. Do 15. září musíme secvičit hudební repertoár na vernisáž v Břeclavi. Termín šibeniční a skladby jsou trochu náročnější i pro doprovod. Tedy do té doby jsem pro jiné aktivity včetně konzultací kolem MSTS nedostupný. :D Samozřejmě pokud pošleš opravu, na vyzkoušení čas najdu. A podívej se i na tu Ostravu, proč to v MSTS spadne (aktuální model, co jsi mi po aktualizaci poslal). Asi starý známý problém u rozsáhlejších modelů. Jinak si pěkně užij prázdnin v Římě.

Neviem či to už bolo niekym hlásené, ale keď som pod OR hral aktivitu poi_pn344818bp a vchádzal do stanice Malacky zo smeru Kúty po správnej pravej koľaji a na vchodovom návestidle mala svietiť štyridsiatka a voľno pre prechod na nesprávnu ľavú koľaj, štyridsiatka vôbec nesvietila.

To asi bude to samé. Asi budu muset nahrát minulá scripta návěstidel, ale tím by zase přestala fungovat návěstidla nová. Budu doufat, že Deterio přijede zítra do Bratislavy, jinak je to v *****. Nebo se naučím scripta návěstidel. Já Deteria varoval, ale je to marný, je to marný a je to marný. :(

V Července na Štěpánovském zhlaví poletuje návěst "příprava ke stažení sběrače" pro nesprávnou kolej. Pokud je už odstraněno tak se omlouvám.
Cervenka.jpg

Ahoj Tak konečně jsem pořídil tu chybu ve Svitavách. Je to ještě za šera, ale snímek označen šipkou a je to i patrné. Závora je nahoře.

Tak zde.
Závora.jpg

Naposled editoval moderátor:
Zdravím hlásím ještě jednu chybu. Nevím jestli to ještě někomu dělá. Při 160 průjezdem na konci stanice Záboří nad Labem od Kolína ve směru Týnec nad Labem hned na výhybkovém úseku ve stanici mi vlak z neznámých důvodů vykolejí. Připadá mi tam nerovnost na výhybkách. Pokud by to šlo tam jen srovnat. Při 140 km/h je vidět mírný poskok, ale vlak drží.

Zvláštní, já to tam s Rail Jetem mazal 160 a v pohodě, asi jsem měl štěstí. Jinak už se mi stalo, že mi vlak vylítl z kolejí, když MSTS nestíhal a blbě loadnul, na 321čce ve Studénce a na BP už nevím. :-) Větší průšvih je jiná věc, včera jsem zjistil a dnes po konzultaci s Joskou došel ke stejnému závěru, pokud stojím v Opatovicích nad Labem u odjezdového směr Stéblová, a setmí se, (podzim jasno) v 17:47, MSTS se okamžitě poroučí k zemi. V opačném směru v pohodě. Levý pohled a pravý v pohodě, front, okamžitě pád. Pomůže jen, třeba levý pohled, nechat setmít, uložit a nahrát, pak ok. Tady je testovací aktivita:
https://ulozto.cz/!WHd1wNdHLBap/pokus-opatovice-apk
Jde pouze o kousek trasy, nikam nejezdit, počkat minutu, v 17:57 pád, jsem zvědavý kolika lidem to sletí. Pokud by někdo zjistil proč, udělal by určitě radost né jen mně, ale i Zbyňkovi, kterému jsem tím dneska zadrbal celý den. :-)
Singrovku M 240 stáhnete u Jacka, ale padá to se všemi stroji, takže klidně vyměňte.
Dan

chtěl jsem to taky zkusit, nicméně Ulož.to nechce komunikovat.
"Tento web není dostupný
Odpověď webu storage13.uloz.to trvala příliš dlouho."

Teď jsem to zkoušel a jede to, jak zjišťuju, padá to všem, chtělo by to někoho zkušeného, kdo se vyzná v tratích a pomohl najít chybu, Zbyněk ji nějak nenašel.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře