Hlášení chyb pro trať Bratislava - Brno - Č.Třebová - Kolín - Praha

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Jinak když se jede do Lanžhota od Kútů, je tam špatně nalinkované návěstidlo, rovně chybí link, tedy proti stůj
Ajajajaj, tak to bude chtít opravku, poněvač mám hotový rychlík z Bohumína přes Brno do Bratislavy z roku 1969 a tohle bude v OR problém a předělávat takhle rozsáhlou aktivitu fakt nechci. V pracovní aktualizaci to bylo v pohodě.

Proč. Zatim jen předělej 2 nebo 3 trafiky co ti tam jedou. Nebo zkus jim dát kodovku. Ty to máš z druhé strany, ale já jedu z Bratislavy. V OR to projedu, ale pouze v manuálním řízení návěstí. Já si řikal co se najednou děje.

V Nezamyslicích směrem na Kojetín, nedaleko vjezdového návěstidla není násep s mostem zarovnaný s kolejí, ale je prakticky zarovnaný s povrchem, takže se těch pár desítek metrů jede vzduchem. ZÁZRAK!!! :cool::D

Beroun, konec výtažné na karlštejnském zhlaví (vlevo při jízdě ze stanice) levituje i se zarážedlem.

A nebo svítí na vjezdu od |Kút stůj. Psal jsem hold :). Tak hold stůj či svítí odbočkou. Jediná chyba na trase :).

Teda, tady se v tomto vyznat.... Prosím i o doplnění obrázkem a kouknout, jestli to už někdo nehlásil. Protože v Lanžhotě jsem něco už opravoval.

Já jsem to zkoušel tedy projet včera a je to stále stejné :/. Když tak pošlu skin tak během týdne. Na vjezdu je stůj.

No, ono se to u ostatních nezmění, dokud nevydám nějakou aktualizaci :D Jen sbírám připomínky a pak to vydám. Tak prosím pište srozumitelně. :D

To číslo udává počet návěstidel před vlakem, které se přestaví na návěst dovolující jízdu. A počítají se pouze typu MAIN, takže předvěst ne. Tedy pokud máš nastaveno 4, tak se ti staví odjezd, zrušení rychlosti, vjezd do další stanice a odjezd z další stanice.
Záleží na scriptu. Citoval jsem manuálu k návěstidlům verze 2.2 (str. 4) od Jirky Poláka, proto je to v uvozovkách!

Ahoj Zbyňku, podívej se, prosím Tě, na vjezdové návěstidlo do Lanžhota ve směru od Kútů. Návěstidlo je vypadlé ze sítě návěstidel (kontrolováno Tvou aktivitou "zs_08_VysocinaBP89" - před Lanžhotem je červená - nechá se ale projet po stisknutí tlačítka TAB). Po projetí už svítí zelená na odjezdu. Ve směru Břeclav - Bratislava je vše v pořádku (kontrolováno aktivitou "poi_pn344818bp" - normálně projeto až do Bratislavy).

Důkaz: obrázek.jpg

Řešeno a hlášeno při těstech, Zbyněk na to jaksi v aktualizaci pozapoměl. :-) Taky mi to způsobilo potíže v chystané aktivitě.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře