Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tam se minimálně 5 let nic nedělalo. Asi to tam jinak nešlo. Tedy brzy objeveno.Nezamyslice
Má to smysl. Já to jinak nezkontroluji. I když tady asi vznikne fotoalbum. V tomto případě se asi jedná o bývalé dynamické koleje, kde přepsat parametr v TSRE5 nejde. Po převodu Dynatraxem už ano.jestli ti hlásit
Kouknu na to, ale proboha, proč posíláš ty fotky každá po 4 mega? Každý máme v počítači SW malování a v tom se z toho dá udělat ten samý obrázek o velikosti pár kilo. Pak to jde vložit i sem na fórum.Fotky jsou v následujícím odkaze
Ty objekty tam v původní vánoční aktualizaci opravdu chyběly. Výpadek. Tak jsem je doplňoval a verzi finální trati z 28.12. jsem několikrát proháněl diagnostikou. Podruhé po instalačce co dávám na flešku. (nutno poznamenat, každá diagnostika ve WINXP trvá přes dvě hodiny a doma na výkonnějším počítači ve WIN 10 trvá přes 4 hodiny) a výsledek: Nic opravdu nechybí a to co přebývá ponecháno, protože některé modely se ještě dopíčí do ref.našel je v Textures a nikoliv v Shape
dočasně si je zkopírujte z trati Jihlava - Brno. Příští rok to aktualizuji.a tyto soubory jsem ve složce Shapes fakt nenašel
Však fajn. Hlavně, že aspoň někdyRychlostníky v Budějkách, pozdě. Někdy příště.
Supr!Někdy, například dnes.
Tam je to komplikované, protože je to na výhybce. Jsou tam tedy jenom statické rychlostníky a databázové jsou až za mostem utopené pod terén. A ty rychlostníky na druhé straně stanice jsem smazal. Nějak se mi to tam asi zasukovalo, když jsem osazoval.
Zobrazit přílohu 30746