Hlášení chyb pro trať Bratislava - Brno - Č.Třebová - Kolín - Praha

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
A v souvislosti už s těmi rychlostníky bych si s dovolením ještě rýpnul ;) : Někde (např. ve výhybně Vladislav 100/95km/h nebo třeba ve stanici Třebíč 60km/h) jsou rychlostníky postavené "na tyči", když by měly být správně "na zemi".

Zdar lidi,

po vánočních aktualizacích jsem zabloudil na Ostravsko a nemohu se dostat do Ostravy hlavního. Padá mi to od Svinova (ve směru od Olomouce a ještě v Bohumíně (opět ve směru na Ostravu). Chci se zeptat zda to dělá ještě někomu (ale asi ne). Vždy to zamrzne, žádná hláška a poté pád do Windowsů.... Záhada.

V nastavení jsem se nehrabal.... Zkusím ještě zálohu před aktualizací....
Tak záloha pomohla... Byly to chybějící *.s soubory... Nevím kde se stala chyba, že tam nebyly (asi pět objektů). Už můžu opět i na ostravsko... No do budoucna by to možná chtělo novou instalačku...

Tak zdarec a soráč za plevelení...

Hlásím dvě chyby na trati z Havlíčkova Brodu do Jihlavy:
Za zastávkou Jihlava-Bosch Diesel ve směru na Jihlavu krajina (svah) leze z obou stran do kolejiště.
Před stanicí Jihlava ve směru od Havlíčkova Brodu je na dvoukolejném úseku (konkrétně na vlečce do Bosche) zapomenutá trolej - zhruba v místě, kde je na koleji do Havlbrodu rychlostník 120 km/h.

Ten zával jsem opravoval. Ten se děje všude, kde je zářez trati šikmo na hranici čtverce. Musí se to víc vybagrovat i když to pak naruší plynulý svah.
Zapomenutá kolej. Ty jsou potřeba, když potřebuji nahradit klasické koleje za dynamické a je to ve sklonu. Je potřeba si někde vedle udělat šablony v rovině a pak se to jenom přesune do trati. A původní se smažou včetně těch pomocných na každém konci oblouku. A někdy tedy ne vše. :)

tak tam pro dodržení jízdních dob ta stovka místo původní devadesátky je
Původně jsem chtěl dát všude rychlost 120, aby to šlo projíždět zkušebními jízdami rychleji. Můj rychlostní rekord je, že se to rozkutálelo z Rapotic do Zastávky s kyklopem na 200 km/h Ale jen v ORCZSK. V klasickém OR je aktivní hlídač rychlosti. :)
Rychlostníky pak ještě doupravím (tam kde jsou překlepy) a do těch Střelic, uvidíme.

Chtěl bych nahlásit pravděpodobně chybně nastavené návěstidlo ve Starém Městě u Uherského Hradiště. Je to odjezdové návěstidlo v koleji č.2 ve směru Břeclav. Možná to tu už zaznělo, ale zůstalo neopraveno....
Je to až za tím přednádražím, na mapách je to tady. Z MSTS obrázky nemám...

Tak podle toho netuším, co tam je. To chce opravdu obrázek ze hry. Ale jestli je to ranžírka, jak to vypadá tak ty jsou jenom statické s modrou. Vzhledem k jízdě vlaku se nastavit nedají.

dal jsem to v mapě asi blbě.... Omluva. Staré město u Uherského Hraddiště 2SK, odjezd směr Břeclav

Tu je obrázek:navestidlo.jpg

Jo a o sto metrů dále nějak poklesl nadjezd nad I/50.... Ale koleje ještě drží... Tak asi proto ta červená!!!:)most.jpg

Tu je obrázek:
Díky moc. Opraveno. Bylo to tam hodně komplikované. V první fázi oprav už na odjezdu svítila zelená, ale od peronu jsem jel na výstrahu červená na opakovači, ale v dáli odjezd na zelenou. A jakmile jsem minul cesťák co je proti, tak se vynuloval rychlostní limit ale na opakovači už zelené světlo. Když jsem couvnul zpět k peronu, tak ten cesťák byl na stůj, ale opakovač ukazoval v mém případě mezikruží a 60 na mirelu. Tak druhá fáze oprav, vytrhal jsem i koleje v tomto obvodu a už to funguje, od peronu zelená ulice jak měla být.
Tak v následující aktualizaci bude tohle už funkční. Pište dál, co ještě nefunguje. Tohle se tady dělalo před dvěma lety a nikdo si nevšiml. Tenkrát se vyměňovaly výhybky a podobných závad bylo na více místech.

Díky moc. Opraveno. Bylo to tam hodně komplikované. V první fázi oprav už na odjezdu svítila zelená, ale od peronu jsem jel na výstrahu červená na opakovači, ale v dáli odjezd na zelenou. A jakmile jsem minul cesťák co je proti, tak se vynuloval rychlostní limit ale na opakovači už zelené světlo. Když jsem couvnul zpět k peronu, tak ten cesťák byl na stůj, ale opakovač ukazoval v mém případě mezikruží a 60 na mirelu. Tak druhá fáze oprav, vytrhal jsem i koleje v tomto obvodu a už to funguje, od peronu zelená ulice jak měla být.
Tak v následující aktualizaci bude tohle už funkční. Pište dál, co ještě nefunguje. Tohle se tady dělalo před dvěma lety a nikdo si nevšiml. Tenkrát se vyměňovaly výhybky a podobných závad bylo na více místech.
Já, resp mi děkujeme za odvedené práce.... Hlásit co je kde blbě zvládá každý bl....!

Já, resp mi děkujeme za odvedené práce.... Hlásit co je kde blbě zvládá každý bl....!
Blb jsi maximálně ty, když ani nevíš jaké "i" napsat ve slově my děkujeme. Vrať se zpátky do školičky a neurážej tady lidi co dělají nějakou práci pro tento simulátor.

"Blb jsi maximálně ty, když ani nevíš jaké "i" napsat ve slově my děkujeme. Vrať se zpátky do školičky a neurážej tady lidi co dělají nějakou práci pro tento simulátor."

To psal opravdu Dan nebo skrytý bob57_cz? :eek::eek:

Tohle jsem napsal já a mĕl jsem k tomu pádný důvod. Když tady nĕkdo napíše, že chyby v trati umí nahlásit každý blb a Zbyněk to ještĕ posvĕtí lajkem, tak za nás testery co hlásíme chyby fakt dĕkujem. Tohle se mnĕ fakt dotklo. Díky za to, že hlasím chyby v trati, vychytávám třeba špatné linkování návĕstidel a jsem pak ooznačen za blba. SUPER.

že chyby v trati umí nahlásit každý blb a Zbyněk to ještĕ posvĕtí lajkem
Dane, tato závada je v trati už asi dva roky a nikomu to nevadilo. A bylo to na hlavní koleji na koridoru, ne nikde v kopřivách v zapomenutých kolejích, kde jezdíš asi jenom ty. Proto dostal LIKE. A já tam alespoň udělal revizi v trakčním vedení plus kontrola celé trati k dalšímu odtrolejování.
Dane, ty se úplně zbytečně čílíš, protože to asi už moc "žereš" a musíš u této hry sedět od rána do večera a to pak musí člověka nějak poznamenat. A pak bereš doslovně to slovo blb. To bylo přece jenom přirovnání vzhledem k aktivním pracím na tratích a aktivitách a ne chápat, že kdo testuje je jenom blb. :)

Ahoj. Neboj. Mám spoustu jiné práce. Takže nesedím. Ale tohle bylo napsáno jednoznačnĕ. Ony by se mĕly vážit slova a né nazývat nĕkoho (nebo skupinu lidí) blbem. Dál už to rozebírat nebudu.

né nazývat nĕkoho (nebo skupinu lidí) blbem.
Dane, ale když se vrátím k originálu, tak dotyčný slovo blb nenapsal. Ale bl...! Což může být i slovo blázen. :)
Ty jsi neviděl Jáchyme hoď ho do stroje? Jak Sobota říká. Ty teto bl......... Bl..anka není žádná Holka. :)

A když jsme tedy u toho, tak slovo blázen je výstižné. To je každý, který této hře věnuje hodně času. Já to si o sobě říkám pořád. :) A k tomu, "že už se na to už nevy......... , máš to zapotřebí? " :)

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře