Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Už jsem pochopil proč Jiřík TK opustil tohle fórum. Zrovna dnes mi napsal do majlu, jaký má nyní klid a na fórum si ani nevzpomene.Tom Kanka napsal:
Zbyněk Šemora napsal:....Asi by jsi potřeboval trochu mírnit tu svou nelibost a nehledat u ostatních jen to špatné. ....
Pavlík napsal:Měl bych poznámku k návěstidlům a zábrzdné vzdálenosti. Při testu aktivity jednu přes Polanku nad Odrou směrem na Svinov po správné koleji. Na odjezdu z Polanky mám výstrahu (a očekávej stůj) a vjezdové návěstidlo do stanice Ostrava-Svinov je tak blízko, že není šance zabrzdit vlak. I ve skutečnosti je tam taková malá zábrzdná vzdálenost?
Pavlík napsal:No potom by snad do budoucna mohlo být vhodné uvažovat o celkové rekonstrukci Ostravska a ty vzdálenosti opravit. Pak by snad i šlo propojit Valmez s Ostravou. Ale na takovou rekonstrukci musí mít stavitel chuť a hlavně čas.
Martine a co zkrátit o chlup trasu Polanka - Studenka. Tím se natahne aspoň trochu trat do Svinova. Mezi každou stanici ubereš dejme tomu 500 m a ty dáš mezi Polanku a Svinov. Jedinou komplet přestavěnou stanicí bude Polanka a Jistebník. Na Vítkovice bys jen upravil poloměr zatáček. To samé bych udělal na druhé straně, ale tam je to složitější. Jinak stejnak trasa Svinov - Vítkovice - Český Těšín - Mosty u Jablunkova by potřebovala reko krajiny a železničních objektů. Hromada mostů klesla a navíc jsou to ty snad defaultní, dnes už máme daleko lepší.Stavitelxx napsal:Pavlík napsal:No potom by snad do budoucna mohlo být vhodné uvažovat o celkové rekonstrukci Ostravska a ty vzdálenosti opravit. Pak by snad i šlo propojit Valmez s Ostravou. Ale na takovou rekonstrukci musí mít stavitel chuť a hlavně čas.
Chuť by byla, ale možnosti nejsou. Jak mám upravit vzdálenosti? Celé Ostravsko je o něco menší, než by mělo být. A nemůžu ho nijak roztáhnout, na jedné straně jsou postavené koleje do Prahy, na druhé straně do Košic, Ostravsko není kam roztáhnout, bohužel.
Vždyť blbnu. Ty to nemůžeš jen tak zkopírovat, je třeba návěstidla zapsat do databáze.Stavitelxx napsal:...
Ty originální návěstidla zatím ještě nemám ani k dispozici, Deterio říkal, že se o to postará.
Jestli smím. Takových připomínek je tady hafo. Vhodnější je ještě napsat dovětek. ....ale vymodeloval jsem originál a máš to v úschovně nebo emailu.Pavlík napsal:[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://sklad.obrazku.cz/t377467_scrgrb0.jpg[/URL]
Do Vítkovic se teleportovalo stavědlo z Hnátnice.
Pavlík napsal:Hlásím jednu chybějící noční texturu a to Rosice_hradlo1.ace Vyskytuje se v Českém Těšíně.
Možná bude chybět i zimní textura. Zbyněk ji tam má, ale Martin ne.