Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
komarek napsal:Já jsem našel ve Střítěži na trati 322 směrem na Český Těšín je na návěstidle stůj a na traťovým monitoru volno. Když to projedu tak se nic neděje. Vyzkoušejte, nevím jestli není chyba u mě.
skoro napsal:Zdravim na trati chýba predzvestník na rýchlosť a to pred Oščadnicou v smere zo Žiliny na 70km/h.
neotryx napsal:Zdravím..
Po x letech jsem si nainstaloval trať 321, kterou mám na DVD ve verzi 6, postupně jsem si postahoval všechny aktualizace. Ale nyní při spuštění msts ( přes trainstore ) v hlavním menu nemám žádnou možnost cokoliv zvolit, vše je šedé. Prosím než někdo mě řikat ať si to najdu tady na foru.. tak jsem už před tímto dotazem koukal přímo do FAQ fora kde jsem našel přímo stejný problém
http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/1330
bohužel vlákno je 4 roky staré a jakmile kliknu na odkaz od Pavlika tak mě to pošle do věčných lovišť. Zkoušel jsem také smazat z adresáře tratě v Activities, Services, Paths a Traffic a též bez výsledku ..
Děkuji za kladnou odpověď, nEotryx
neotryx napsal:Včera jste mi posílal mailem odkaz kde aktualizaci můžu stáhnout rovnou jsem stáhl i aktualizaci 10 na kterou byl také v mailu link.
neotryx napsal:Zdravím..
Po x letech jsem si nainstaloval trať 321, kterou mám na DVD ve verzi 6, postupně jsem si postahoval všechny aktualizace. Ale nyní při spuštění msts ( přes trainstore ) v hlavním menu nemám žádnou možnost cokoliv zvolit, vše je šedé...
Děkuji za kladnou odpověď, nEotryx