Hlášení chyb pro trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Soubor "Pribovce.sd" byl špatný, ale já tady chvíli po vydání 17 té aktualizace dával odkaz na opravnou aktualizaci, ve které tento soubor sd byl opravený + ještě pár nějakých jiných souborů.
Už je to ale dávno, asi už ta opravná aktualizačka ani neexistuje, nepamatuji si to, budeš muset počkat do další aktualizace:oops:

Naposled editoval moderátor:
Ahoj Martine,nevím,jestli to tady už někdo nepsal,ale na staniční budově v Malé Lodine je nápis Kostomlaty nad Labem ze všech stran a také staniční budova v Opavě-Komárově má jiné názvy :-)

V Opavě-Komárově byla chybně nadefinovaná textura na cedulce, už jsem ji opravil.
Ale v Malé Lodině a v Lanžhotě jsou cedulky správně, chyba bude u Vás v počítači pánové, takže přeinstalovat Trať 321:P
http://www.trat321.cz/ostatni/c01.jpg
http://www.trat321.cz/ostatni/c02.jpg
http://www.trat321.cz/ostatni/c03.jpg

Chtěl bych se zeptat, jestli to tak má být: Na odjezdu z Hranic směr Suchdol nad Odrou po minutí vjezdového návěstidla od Suchdola mám maximální povolenou rychlost jen 70 km/h a takto to trvá až do minutí rychlostníku "130". Se mi to nějako nepozdává.

Silnice není závodní dráha napsal:
Chtěl bych se zeptat, jestli to tak má být: Na odjezdu z Hranic směr Suchdol nad Odrou po minutí vjezdového návěstidla od Suchdola mám maximální povolenou rychlost jen 70 km/h a takto to trvá až do minutí rychlostníku "130". Se mi to nějako nepozdává.

Myslím že je to chyba jenom u Tebe, já tam jel hodněkrát a vždy jsem měl povolenou rychlost 115, ne 70.
Raději jsem to teď ještě v trati překontroloval a rychlostníky jsou v pořádku, 70 je směrem na ValMez, směrem na Suchdol je 115.

Smazané příspěvky má na svědomí moje upozornění číslo #119 ! Pokud chcete diskutovat, tak přímo ve vlákně k trati, ne tady! Takže abychom předešli nějakým nedorozumněním, račte se tímto upozorněním řídit!

Naposled editoval moderátor:
Stavitelxxx: Chci se jen optat, jaká to může být chyba, mám stejnej problém s cedulí v Lanžhotě. Nechápu to. Na DVD mám instalaci 17, 18 jsem stáhnul z netu, udělal jsem vše podle manuálu. A zjistil jsem tohle:
- v zimě mi to hodilo, že chybí Ganovce.* (už nevím co, ale ta textura tam není)
-potom cedule v Lanžhotě
- a nakonec, tak nějak zmizel úplně varovný text, když omylem za jízdy zmáčknu jedničku, ty kecy o tom, že nesmím přejít na druhé stanoviště, což mi zase tolik moc nevadí

a to jsou věci, co jsem zjistil jen namátkou

DJ LA DÉFENSE napsal:
Stavitelxxx: Chci se jen optat, jaká to může být chyba, mám stejnej problém s cedulí v Lanžhotě. Nechápu to. Na DVD mám instalaci 17, 18 jsem stáhnul z netu, udělal jsem vše podle manuálu. A zjistil jsem tohle:
- v zimě mi to hodilo, že chybí Ganovce.* (už nevím co, ale ta textura tam není)
-potom cedule v Lanžhotě
- a nakonec, tak nějak zmizel úplně varovný text, když omylem za jízdy zmáčknu jedničku, ty kecy o tom, že nesmím přejít na druhé stanoviště, což mi zase tolik moc nevadí

a to jsou věci, co jsem zjistil jen namátkou

Nevím v čem je problém s cedulí v Lanžhotě, někomu to ukazuje normálně a někdo tam má ceduli Praha:)
Vydrž do aktualizace 19, pak už to bude v pořádku.

neotryx: Na cedulky v Zábřehu se podívám, díky.
Martin

Dobrý den všem,chtěl bych nahlásit 2 chyby v trati,první se nacházi před vjezdem do Otrokovic na zdejším přejezdu ve směru od Přerova přes přejezd mi tekla menší říčka,a druhá chyba je ve Spytihněvy chybí peróny v zastávce,nevím jak k tomu došlo že to tak je když v předchozí aktualizaci tomu tak nebylo no stane se je to ve srovnáni s tím to dílem zanedbatelná prkotina,děkuji za případnou odpověd a přeji hodně elánu do další práce a to i v osobním životě s pozdravem hezkého dne Pegaus.
Ještě sem chtěl doplnit že u toho již zmiňovaného přejezdu vyskočí chyba na obrazovku "Selhalo nahrání SMS objektu"a to už hlásil simulátor kus před přejezdem a i nějaký metr při odjezdu ze stanice děkuji ještě jednou zdravím všechny

Pegaus: To je fakt podivné, aby na přejezdu místo aut tekla říčka a ve Spytihněvi někdo ukradl perony... Nejspíš Ti počítač nestíhá načítat, zkus si to před Otrokovicemi uložit, restartovat MSTS a znovu načíst.

Zdravím.....ve stanici Velim jsem narazil na tohle...

http://img217.imageshack.us/i/scrgrb0e.jpg/

Nástupiště je dobré, nápis Velim, ale staniční budova nese nápis Úvaly

Dobrý deň,
ja patrím k ľuďom s prehnaným zmyslom pre abstrakciu, pretože jazdím neustále voľnú jazdu, no aj tak sa mi podarilo nájsť niekoľko úsekov, ktoré, myslím, stoja za opravu. Jazdievam úsek od Košíc cez Žilinu do Púchova, alebo na Čechy. Od Žiliny ďalej už problémy nie sú.

Na prvý problém som však narazil v úseku pred Vrútkami v smere zo Žiliny, pod Dubnou Skalou, ako je meniareň a vedie odtiaľ jedna koľaj. Na výhybke viac ako 20km/h sa ísť nedá, lebo sa vlak vykoľají (a to aj samotný rušeň, bez súpravy). Na tom úseku je sťahovačka. To isté je aj vo Východnej z Liptovského Hrádku pred vstupom do stanice, za sťahovačkou.

V smere z Košíc iba tri drobné chybičky; pred Spišskou Novou Vsou, je tam krátky úsek so 70-tkou. Tesne pred vjazdom k perónom ma vyhodí do Windowsu, pred úsekom hru uložím, načítam a už ide v pohode.
Pri vjazde do Štrby, kde končí stúpanie, v úseku je platná rýchlosť 60, no už pri 40 sa mi často stáva, že sa vozne poodpájajú. Neviem, či je to chybou trate, alebo súpravy.
Tou treťou je len zmena rýchlosti za Liptovskými Vlachmi v bešeňovských oblúkoch pred Liptovskou Teplou, je tam 70-tka, no trať už bola dávnejšie rekonštruovaná a teraz platí v oboch smeroch stovka.

Možno niekde robím chybu ja; ak, tak mi dajte prosím vedieť.
Želám veľa úspechov pri ďalšom rozvoji trate ;)
S pozdravom Christian.

Zdravím,
mezi Žilinou a Košicemi jsem nedávno upravoval skoro všechny stanice, někde jenom drobné úpravy návěstidel, rychlostí a zvuků, ale někde jsem překopával celé kolejiště, takže počkejte do aktualizace, snad už to pak bude lepší.
Před peronama ve Spišské Nové Vsi Vám hra spadne do windows, protože Váš počítač nezvládl načíst staniční hlášení.
Když se vozy ve Štrbě odpojí, je to chyba v nastavení vozů, není to chyba tratě, s tím já nic neudělám.
A v Bešeňovských obloucích byla na jedné koleji rychlost 70, teď tu kolej zmodernizovali a už se jezdí 100, ale já to měnit nebudu, zůstane 70, aspoň se můžete pokochat přehradou:D
Ať se Vám daří, Martin

V pohodě, Martine. Díky moc. :-) Nakonec jsem ten přepřah otočil opačným směrem, takže jsem se na tuto kolej i z ní dostal. Jenom mám už dlouho takový postřeh, že na odjezdovém návěstidle ve Vítkovicích směr Kunčice bude taky nějaká zrada. Každý traffic vlak vedený skrzevá tuto stanici zůstane stát právě u něj.

Stejný problém je i u obou kolejí ve III. Vinohradském tunelu. Jedná se o vjezdová návěstidla na hlavák (tam kde se spojují jednokolejné tunely ve dvojkolejný tunel). Rozdíl oproti dřívějšímu příspěvku je ten, že návěstidla nejdou projet pouze na TAB při návěsti stůj (nejsou tak rychlé ruce). Pokud to má nějaký důvod, tak se omlouvám.

Back
Nahoře