Hlášení chyb pro trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Zkouším aktivitu Opava - Čadca a potvrzuji chybějící textury :

IZ_trk_raktar.ace
IZ_Delir0.ace

a ještě mě hlásí selhalo nahrání souboru s modelem :
IZr_b25m1.s

:)

Thor napsal:
Hlásim, že v stanici Košice je chyba na odchodom návestidle ( skupinové návestidlo) smerom na Kysak. NO aj traťový monitor ukazujú znak povoľujúci jazdu, návestidlo však nie. Screen zobrazuje túto situáciu na koľaji 7.

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://3x.cz/dm-C236.jpg[/URL]

To ale není chyba autora, to je chyba MSTS.
Návěstidlo se nedá nastavit pro dvě koleje zároveň, takže skupinové návěstidlo zobrazuje volno vždy jen z jedné koleje, z ostatních kolejí se musí odjíždět na Stůj.

Martine, to už je vyřešeno. Upravoval jsem Danovi pro křižování v takových stanicích osazení návěstidel. Skupinové dáš až za poslední výhybku skupiny, někdy je nutné dát s prodlouženým pivotem a pak ke každé koleji skupiny dáš k námezníku utopené vložené návěstidlo. Dan mi potvrdil, že to funguje.

Zbyněk Šemora napsal:
Martine, to už je vyřešeno. Upravoval jsem Danovi pro křižování v takových stanicích osazení návěstidel. Skupinové dáš až za poslední výhybku skupiny, někdy je nutné dát s prodlouženým pivotem a pak ke každé koleji skupiny dáš k námezníku utopené vložené návěstidlo. Dan mi potvrdil, že to funguje.

Zbyňku a k čemu tam jsou ty utopené vložené návěstidla u námezníku?
Vím že se dá odjezdové návěstidlo umístit za poslední výhybku skupiny, ale nemám žádné verze s prodlouženým pivotem, nemůžu červené trojúhelníčky dávat za výhybky, samotné návěstidlo by se nedalo posunout až k místu, kde má být umístěno.

Stavitelxx napsal:
Zbyňku a k čemu tam jsou ty utopené vložené návěstidla u námezníku?
Aby se vůbec dalo vykřižovat. Pokud by tam nebylo, tak traffic zastaví až za poslední vyýhybkou, což je poněkud pozdě.
Stačí u námezníku dát návěstidlo, které je typu MAIN, je závislé na postavení výhybek a na návěsti toho skupinového návěstidla. Těmto podmínkám krásně vyhovuje právě vložák.

Stavitelxx napsal:
nemůžu červené trojúhelníčky dávat za výhybky, samotné návěstidlo by se nedalo posunout až k místu, kde má být umístěno.
Dá se vyrobit návěstidlo, které bude pouze zobrazovat to, co je na tom skupinovém a toto posunout na libovolné místo na zhlaví.

Hlásím, že když jedu v zimě na Smíchov, kompletně chybí zimní textury nádraží Smíchov od Motoráka. Zjednodušenou Prahu jsem nikdy nejel a ani nikdy ji jezdit nebudu.

Chci podat zprávu pro kterou nemám moc logické vysvětlení, ani žádný screen.
V zimní variantě při jízdě z Lovosic do Prahy mně spadne bez varování hra v Holešovicích ve stejném místě a to jak při jízdě vkuse, tak i ze save před místem pádu. (těsně na konci nástupiště směr Holešovická spojka k tunelu)
Prostě se nedostanu.
Upozorňuji, že aktivitu jsem v tomto místě dělal, ale na "zjednodušenou" verzi Prahy.
Díky kamarádům jsme přišli na to, že to není dobrá varianta, neboť obě verze jsou v lecčem rozdílné.
A tak používám jen plnou verzi.
A v letním období je vše v pořádku, Holešovice jsou normálně průjezdné.
Nemá někdo tu samou zkušenost?

Zdravím, já mám zase v zimě při sněžení problém v libčicích a pak v holešovicích. všude kde jsou na komínu světla.
Jdu vyzkoušet ty holešovice a dám vědět.

Ahoj Martine,na nově zastavěném úseku tratě mezi Púchovem a Ladcemi je na tabulích na zastávce Dolné Kočkovce nápis "Neštěmice" :-)

Hlásím chybu na vjezdu do stanice Přelouč ve směru na Kolín. Rychlostník 160 se nezobrazuje na TM. Zůstává maximálka 140 a účinkují rychlobrzdy, které tak vehementně Zbyněk prosazoval...

S těmi tabulemi, to je za trest, tabude vždycky udělám správně, ale pak s nima dělám čachry machry a nakonec to vždycky dopadne tak, že jsou na nich úplně jiné názvy :D Opravím.

Stejně tak opravím i domeček ve vzduchu v Ústí, o něm jsem věděl, ale zapomněl jsem na něj, co si člověk nenapíše do debilníčku, to prostě neudělá...

A na rychlosti v Přelouči se podívám, asi jsem tam dal omylem atrapu rychlostníku, místo aktivního rychlostníku.

Zdravím,
při volné jízdě z České Třebové mi před stanicí Krasíkov nesvítí návěst výstraha (2,5 km před stanicí), viz obrázek. U Krasíkova přejíždím na jinou kolej. Následujicí návěst už je vjezdové návěstidlo do Krasíkova.
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://3x.cz/dt-CGRV.jpg[/URL]

Menší estetická vada z Ústí Západ do Lovosic, tak pod prvním mostem ještě v Ústí lehce kouká podstavec nějakého sloupu viz obrázek.
A dále, při této trase pří výjezdu z tunelu v Ústí je omezená rychlost 50 což je asi správně, ale rychlost 50 platí až do rychlostíku 90. Nemělo by tam skočit rychlost 120 (jedu stále po pravé koleji)?
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://3x.cz/dt-HWG5.jpg[/URL]

Aáááááách Joooooo, z těch statických vozidel v trati mne jednou trefí šlak.:D Pochopím zástavbu nákladních koleji například v Olomouci přednádraží, ale proč je v olomoucké rotundě mašina na rovné koleji z točny?
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://img268.imageshack.us/img268/679/olomoucdepomainastatic.jpg
To je tam ta mašina schválně, aby se nedalo zajet do depa?:D:D Ne teď vážně, nešla by ta lokotka hodit na jinou kolej, vždť jich tam je v rotundě hafo a je fakt naprd, když se s mašinkou nedostanu do haly depa.
Dan

Back
Nahoře