Hlášení chyb pro trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Ahoj Martine, hlásím chybu: Při odjezdu ze Svinova ze 6. koleje na hlavní trať ve směru Přerov po správné koleji (pravé) se mi za záhlavím chytne traťová 80ka od tratě do Vítkovic. Chvilku před tím svítí správná traťová koridorová rychlost, ale pak se to přehoupne na 80ku. Díky, Marek

Martine,když už děláš ty drobné opravy,tak mezi zastávkami Želénky a Chotějovice poletují ve vzduchu 2 sloupy vysokého napětí.Je to po pravé straně ve směru z Ústí nad Labem do Mostu vedle tratě v místě ostrého pravotočivého oblouku

Martin Ahoj... mám takú menšiu chybičku v Považskej Bystrici..kus som sa nezmestil na 2. koľaj k perónu :D :D ... ale mal som dobrý stroj tak sa to dalo prebúrať. Moc to nevadí ale tak keď už budeš opravovať tak ak sa ti bude chcieť kukni to ...Ďakujem train 2015-08-05 20-40-08-909.jpg

Zdravím pánové,
po dlouhé době (cca 7 let?, zkrátka hodně dlouho) jsem nainstaloval MSTS. Zkoušel jsem se spíš jen vozit v předdefinovaných zkušebních aktivitách zatím, ale mám problém v Děčíně. Bez jakékoliv chybové hlášky mi hra zahučí, akorát mi odbrzdí mašina a pak pád, zatím mi to nikde nedělalo. Chci se zeptat, nechybí mi tam třeba něco, co už jste řešili?

Ahoj Martine, tak zpátky k těm statickým objektum, hlavně ve šturcech, teď při poravě aktivity hned pár screenů:
Tady určitě smaž ty easy na vlečce v Drahotuších, vlečka funkční a nelze tam pak zajet (v lipmíku smaž ty Uacs, na té koleji stojí (stávaly) vozy traťovky):
001.jpg
V Dluhonicích si mi "zazdil" podbíječkou čmeláka ČDC, ten prozatím smažu, ale taky naprd, poněvač ta podbíječka je model... :-)
002.jpg
Průšvi je i v Olmiku, tam jsem si půl dne hrál s výlukou a teď mi stojí Brača ve štěrku:
003.jpg
Uacs z Červenky taky pryč:
004.jpg
"Regionohu" v Rudolticích v Čechách taky smaž, za 1. je vykolejená a za 2. je škoda tam neumístit pokaždé jiný vůz:
005.jpg
Třebová, ten vrak Brejlí to samé:
006.jpg
Prostě to chce prozkoumat celou trať a vyčistit šturcy a výtažné.
Přeji hezký den. Dan

Ty jo, to je zase překlepů, jak to tak po sobě čtu... :-) :-), jinak jsem rád, že v tom nejsem sám kdo je pro smazání těch vozů.

Ahoj.
Hlásím chybku na trati Suchdol nad Odrou - Fulnek. Hned při odjezdu od nástupiště na návěstidle značka 50, ale v MSTS na traťovém monitoru 40 km/h. a v místěch s tabulkou 60 (hned na trati za výhybkama ze Suchdola) se rychlost zvedne jen na 50 km/h.
Suchdol - Fulnek_001.jpg
Suchdol - Fulnek_002.jpg

Čistka odstavených vozů už proběhla na celé trati, generální inspekce drážní dopravy rozhodla o tom, které vozy se přemístí na jinou kolej (případně do jiného nádraží), které budou odvezeny do šrotu (případně na Ukrajinu) a které budou ponechány na svém místě, aby mohly dále rezavět.

V Drahotuších byla vlečka vyčištěna, v Lipníku Uacs vozy také byly odtaženy, podbíječka v Dluhonicích přeparkovala na šturc z olomouckého zhlaví, ten je dost dlouhý, takže tam může nerušeně parkovat a nebude nikomu překážet.
V Olomouci Barča uvolnila šturc přeparkováním, z Červenky vozy Uacs taky odtáhly pryč, vykolejená Regína v Drahotuších byla také odvezena do šrotu a Brejle v České Třebové byly přesunuty na jinou kolej, kde nebudou tolik překážet.

Na chybu v rychlosti v Suchdole se podívám, respektive někoho pošlu, aby se na to podíval :D

Ahoj Martin, chcem upozorniť na nefunkčný download na staničné hlásenie pre slabšie PC. Dikí

Ahoj, prosím tě, nešly by protáhnout koleje na zhlaví ve Valmezu tak, aby nemizely vlaky před xichtem. :-) Díky Dan

Ahoj.
Super :) a další věc, to samé v Petrovicích u Karviné, tam ještě nalinkovat návěstidla, aby odjel vlak do Polska a z Polska mi uvízne před vjezdovým do Ptrovic, když dám do odbočky na nákladní taky.

Ahoj
výborně. Ještě přidat koleje tam i tam (dle nátury) a potom k břehům Evropy postavit trajekty atd.... No, nic pokud to takhle půjde dál, za chvíli tady asi budeme mít i tu Evropu. Tedy jestliže mezitím Martinovi nedojdou síly. Třeba ne, přece je to ještě mladý chlap.....;););););););)

JJ, Martin jede jak drak... Ale tím přídání kolejí mám na mysli to, že má martin za zglavím, jak ve Valmezu, tak v Ptrovicích jen kousek koleje, kde když ti naskočí traffic a jsi ve stanici, tak se ti v nejlepším objeví před xichtem, ve druhém případě sestřelí MSTS. Další kde to chce protáhnout je odbočka Skály - Praha H. Počernice (nebo co tam je). Jooo, hold mám pauzu, než mi Zbyněk pošle aktualizaci k testům, tak jsem se vrhl na 321čku... :) :)
skaly poč.jpg

Ahoj Martin mi před nedávnem psal ať připomínkuji, tak to dělám... Takže pokud má již postaveno, jen dobře, za nedlouho zde zveřejním, co se chystá z mé strany. :-)
Dan

Back
Nahoře