Reskiny

Martin novy: Nebylo by lepší místo skinu mít rovnou model vozu Bvt? Bvt totiž vůbec kupátka nemá. Pokud už skin tak na model vozu Bdt, který odpovídá lépe.

VáclavS napsal:
Martin novy: Nebylo by lepší místo skinu mít rovnou model vozu Bvt? Bvt totiž vůbec kupátka nemá. Pokud už skin tak na model vozu Bdt, který odpovídá lépe.

lepsie je nerobit ho vobec, lebo model neexistuje a tejto komunite sa Martin nezavdacis....

ad Vaclav> osobne radsej kupecka ako uplne ine podvozky a skrinu.

Nebo na skin použít model vozu Btn, tam je rozdíl proti Bt jen ve vytápění. Pokud ne, tak mě prosím opravte.

Ahoj,ja se nikomu nechci zavděčit ale nevím jak dál s texturama,tak jsem se zeptal,ještě bych potřeboval pomoci s budíkama na cab730,ale to až jindy. :rolleyes:

VáclavS napsal:
Nebo na skin použít model vozu Btn, tam je rozdíl proti Bt jen ve vytápění. Pokud ne, tak mě prosím opravte.

TO iste ako pri Bt. Iné podvozky a iny tvar skrine vozňa. Ty mu píšeš že to nesedí, lebo to má kupák a v reále nemá a ako alternatívu mu ponúkaš ešte väčšie fake........????
martin novy napsal:
Ahoj,ja se nikomu nechci zavděčit ale nevím jak dál s texturama,tak jsem se zeptal,ještě bych potřeboval pomoci s budíkama na cab730,ale to až jindy. :rolleyes:

pošli mi tú textúru.

Naposled editoval moderátor:
Originál je rekonstruovaný BDs u fi. ATECO Praha
Tento vůz jsem skinoval již loni, s interiérem jsem si nějak poradil v rámci možností (alfa + textury a typ sedadel po rekonstrukci)
fb8beb3f4032202da4b33d06495263cb.jpg
Jenže právě pro řadu odchylek s reálnou předlohou Ondřej Janiš zveřejnění skinu zamítl. Samozřejmě s řádným vysvětlením a argumentací, které jsem přijal. Navíc slíbil, že časem upraví příslušný model.

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře